• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Masallah hanımlar ne guzel maharetleriniz var
Benim eviminde düzene ihtiyacı var
Yeni bebisim var zaten cok düzenli olmayan evim savaş alanına dondu
Ne yapmalıyım :KK43:

Kurubaklagillerim için kocaman plastik kapaklı kap aldım.
bütün herseyimi topladı.
sonra bazamı düzenledim.
havalar ısınsa gardolabımı ve diğer yerlere el atıcam :KK51:

Masallah hanımlar ne guzel maharetleriniz var
Benim eviminde düzene ihtiyacı var
Yeni bebisim var zaten cok düzenli olmayan evim savaş alanına dondu
Ne yapmalıyım :KK43:

Benimde bebegim olacak o kadar goz korkutmayalim ama :) herseyin yeri belli olunca birde kutulu olunca derli toplu oluyor onceligi buna vermek gerek aslinda oyle cok vakitte almiyor..

instagramda takipteyim ama uygulama için bir değil bin fırın ekmek falan yemem lazım sanırım..inşallah bir gün bende fotograf paylaşacak kadar cetvelcilerden olurum.

Canim burasi birbirimizden gorup motive olalim diye var zaten bi 15 dakika da bile cok yer derlenip toplanip cetvelci kivamina geliyor bence.. sen yeter ki basla gerisi geliyor :)

merhabalar sevgili cetvelciler:KK39:sayfayı keşfettiğimden beri bu topiği inceliyorum .paylaştıklarınıza bayıldım doğrusu.:KK24:evdeki herşeyleri öyle güzel düzenlemişsinizki.Benim en sinir olduğum şey çanta düzeni.bir türlü istediğim gibi bir düzen tutturamadım.sizler nasıl düzenliyorsunuz?bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.:KK36:

merhabalar sevgili cetvelciler:KK39:sayfayı keşfettiğimden beri bu topiği inceliyorum .paylaştıklarınıza bayıldım doğrusu.:KK24:evdeki herşeyleri öyle güzel düzenlemişsinizki.Benim en sinir olduğum şey çanta düzeni.bir türlü istediğim gibi bir düzen tutturamadım.sizler nasıl düzenliyorsunuz?bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.:KK36:

ben cantalarımı küçük hurç içine koyucam en azından dagınık gözükmicek.

Plastik satan yerler varya burda bi kaç yer var gittiğim yerde herşey vardı züccaciye tarzında ama çok daha büyük canım dantelli sepetlerden de aldım:) sayfalara tekrar bakıcam kızlar ne şekilde değerlendirmişti fikir alırım

Kızlar bugün eve gidip yatak odamın dolaplarını düzelticem ne kadarını yapabilirsem artık yavaştan bahar temizliğine başlamam gerek zaten oğlumla yavaştan olacak mecburen:))

Ben de sizi instagramda gorenlerdenim. Yeni kesfettim ama olsundu:oops: ev duzeninize bayildim. Yeni bebegim oldugu icin evi baya boslamistim. Simdi bahar geldi temizlikle nasil bas edecegim derken altin bulmus gibi sevindim:KK28:yalniz tembelgiller sizden liste rica edebilir miyim. Ig sayfanizda gondermeyeceginizi belirtmissiniz ama yine de sansimi denemek istedim:KK36: bebeli hayat cok guzel ama cok da zormus. Hafta sonu sepet almayla basliyorum:KK6:

Ben de sizi instagramda gorenlerdenim. Yeni kesfettim ama olsundu:oops: ev duzeninize bayildim. Yeni bebegim oldugu icin evi baya boslamistim. Simdi bahar geldi temizlikle nasil bas edecegim derken altin bulmus gibi sevindim:KK28:yalniz tembelgiller sizden liste rica edebilir miyim. Ig sayfanizda gondermeyeceginizi belirtmissiniz ama yine de sansimi denemek istedim:KK36: bebeli hayat cok guzel ama cok da zormus. Hafta sonu sepet almayla basliyorum:KK6:
Ben yavaştan başladım canım benimde 8.5 aylık oğlum var beraber yapıyoruz:)

Merhaba bayanlar Ben peşinize diğer konudan takıldım orada hiç sesimi çıkarmadım ama fikirlerinizi çok beğendiğim için artık aranıza katılmak istedim Eşim çok takıntılıdır Ben de çalışıyorum 18 aylık bir oğlum var mümkünse aranıza katılarak ev düzeni konusunda kendimi geliştirmek ve evdeki tartışmalarımızı biraz olsun azaltmak istiyorum Herkese kolay gelsin

Bayanlar siz nasıl bakliyatlarınızı plastiğe koyabiliyorsunuz ben cam Kaba koyduğum halde kelle bekleniyor Bu yüzden hepsiburadadan delikli erzak dolabı aldım ve bütün bakliyatların için uzun ince keseler yaptım çok rahat oldu yer açısından da rahat ettim

Bayanlar siz nasıl bakliyatlarınızı plastiğe koyabiliyorsunuz ben cam Kaba koyduğum halde kelle bekleniyor Bu yüzden hepsiburadadan delikli erzak dolabı aldım ve bütün bakliyatların için uzun ince keseler yaptım çok rahat oldu yer açısından da rahat ettim
Hava almadıkları için mi kelebekleniler ? Benimkiler cam kavanozlarda ama uzun süre kalırsa kelebekleniyorlar .

Kizlar benim evim kira dolayisiyla evle cok oynayamiyoruz sunu yaptiralim diye arka balkonumuz var ama binalara baktigindan kullanilmiyor. Zaten toz pis oluyor cok. Yagmur kuslar mekani oldu resmen. Evimde oyle cok buyuk degil.

Evimde 3 adet katlanabilir piknik sandalyesi 1 buyuk 1 kucuk bavul, Sapli elektrikli supurgem, Ayakkabi kutulari, Utu masasi 2 adet biri minik biri buyuk vantilator ve utum ortalikta geziyor Bir dolap yaptirayim icine bunlari koyayim diyordum ama dolabi koyacak yerimde yok acikcasi arka balkona koyariz diyordum ama orda da curur dolap balkon kapali olmayinca esimde bez dolap alip koyalim dedi ama ama oda su gecirecek siz olsaniz ne yapardiniz. Bu esyalari kaldirabilirsem (odanin bi kosesinde yigili malesef ) yerine kanepe alacagim yatakli, fikri olan varmi ?

Birde ben camasir ilacini 8-10 kg aliyorum bunlar icin uygun kutu bulamadim hepsi lt hesabi ve kucukler siz nasil muhafaza ediyorsunuz. Posetinde dursun istemiyorum banyo lavabo altina guzel bir kutu ile dursa hos olacak

Back