- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.461
uzun zaman olmuş yazmıyoruz bahar gelmeden artık canlandıralım buraları
bu arada artık baronesss ismimi değiştirdim instagram adım olan tembelgiller adını kullanıyorum
ilk foto benden gelsin devamını bekliyorum kızlar
uzun zaman olmuş yazmıyoruz bahar gelmeden artık canlandıralım buraları
bu arada artık baronesss ismimi değiştirdim instagram adım olan tembelgiller adını kullanıyorum
merhaba size tamamen katılıyorum zaten ben de mümkün olduğunca ve bulabildiğimce kılıf almaya çalışıyorum tüm koltuklarım bol kırlentli ve sürekli değişim içinde benimki de böyle bir aşkBunlar kullanmadıklarınız sanırım... Ayrıca kullandıklarınız vardır bi de.. Sadece kılıfları saklasanız sıkıldıkça ya da yeri geldikçe sadece kılıfları değiştirseniz daha az yer kaplamaz mı? Bu çok tuhaf geldi bana nedense....
Merhaba cetvelcilerbir sorum var kizlar resimde gorunen urunden turkiye de goren var mi acaba
youtube dan milyonlarca video izledim, neredeyse hepsinde "dollar tree" adı verilen bizim seç al bir milyoncu tarzındaki yerlerden aldıklarını söylemişlerdi bunu.
Benim de şu dışı dantelli gibilerden var buzdolabından kullanıyorum akşam resim atayım olur mu :)
Olur canim at fikir olur ama dantelli kutulari da ben sevemedim niyeyse benim sodalar vs var onlari kutuya koymak istiyorum boyle cekme kismida var iyi olur diye ama hic yapmamislar TR de hicbiyerde gormedim.. Bugun nasipse buzdolabi icini duzenleyecegimbecerebilirsem bende resim atarim.. ama tembellik yapip uyuyadabilirim
tatlımmmmmmmm ben de çok beğendim bunları bir ara çok aradım ama bulamadım buzdolabı düzen fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum instagramda da paylaş lütfenOlur canim at fikir olur ama dantelli kutulari da ben sevemedim niyeyse benim sodalar vs var onlari kutuya koymak istiyorum boyle cekme kismida var iyi olur diye ama hic yapmamislar TR de hicbiyerde gormedim.. Bugun nasipse buzdolabi icini duzenleyecegimbecerebilirsem bende resim atarim.. ama tembellik yapip uyuyadabilirim
canlarım malum üzere son derece tembelliğiyle ünlü bir insan olarak bir iş yapabilmem için motiveye arkadan ittirilmeye kaktırılmaya ihtiyaç duyuyorum, geçen sene acaba nasıl temizliğe motive olurum diye kara kara düşünürken yabancı düzen bloglarında temizlik listeleri olduğunu gördüm ve onları inceleyip kendi evime uygun bir liste oluşturdum (ekte foto koydum bu liste tüm odalar için uzuyor aşağı doğru)
bu liste daha önce fotosunu eklediğim temizlik dolabımda asılı duruyor ,yaptıkça orada gidip işaretliyorum yani mesela banyonun temizliğini bitirdim diyelim koşuyorum bu listede işaretliyorum o kare kutucuklar doldukça tümünün dolması için gaza geliyorum
fotoda anlaşılıyormu bilmiyorum ama dikkat ederseniz liste 6 aylık her ay 4 haftaya ayrılmış, yani orada haftalık olanda var 2 ayda bir yapılması gerekende(oralar koyu renkle işaretli) ona göre bakıyorum işaretlenmemiş kısımları yapıyorum
bahar temizliğimde boş kutucuk kalmıyacak şekilde temizlik yapmak demek benim için
benim çok işime yarıyor
tablo excel halinde olduğundan buraya yüklenmiyor mail adresinizi özelden gönderirseniz listenin tamamını gönderebilirimKonu güzel elinize saglik cetvel güzel ancak tek sayfa mi? Devami varsa link atar misiniz?
Çok teşekkür ederim gönderiyorumtablo excel halinde olduğundan buraya yüklenmiyor mail adresinizi özelden gönderirseniz listenin tamamını gönderebilirim
listeyi gönderdim canımÇok teşekkür ederim gönderiyorum
Tekrar teşekkürler umarım bana da faydalı olur zira iş hayatım sona erdiğinden bu yana bayağı tembelleşmişim bunu farkettim ve motivasyona ihtiyaç var acill!!listeyi gönderdim canım
kırlent aşığı kuzum selamlarrruzun zaman olmuş yazmıyoruz bahar gelmeden artık canlandıralım buraları
canım neredesin öncelikle eğer ankara ise sana hem uygun fiyat hem çeşit bol şahane yerler söyleceğim,
Değilse
Koçtaş, tekzen gibi yapı marketlerde bulabilirsin. Ya da semt pazarları varsa, sosyete pazarı gibi oralarda da oluyor:)
BEn ankaradayim bana soylermisiniz nereden bulacagumi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?