- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.521
Kurubaklagillerim için kocaman plastik kapaklı kap aldım.
bütün herseyimi topladı.
sonra bazamı düzenledim.
havalar ısınsa gardolabımı ve diğer yerlere el atıcam
Masallah hanımlar ne guzel maharetleriniz var
Benim eviminde düzene ihtiyacı var
Yeni bebisim var zaten cok düzenli olmayan evim savaş alanına dondu
Ne yapmalıyım
instagramda takipteyim ama uygulama için bir değil bin fırın ekmek falan yemem lazım sanırım..inşallah bir gün bende fotograf paylaşacak kadar cetvelcilerden olurum.
merhabalar sevgili cetvelcilersayfayı keşfettiğimden beri bu topiği inceliyorum .paylaştıklarınıza bayıldım doğrusu. evdeki herşeyleri öyle güzel düzenlemişsinizki.Benim en sinir olduğum şey çanta düzeni.bir türlü istediğim gibi bir düzen tutturamadım.sizler nasıl düzenliyorsunuz?bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
Meraba kızlar bugün bi kaç hurç ve bi sürü sepet aldımtemizliğe başlıyıcam bi an önce ve sizlerle paylaşıcam
Ben yavaştan başladım canım benimde 8.5 aylık oğlum var beraber yapıyoruz:)Ben de sizi instagramda gorenlerdenim. Yeni kesfettim ama olsunduev duzeninize bayildim. Yeni bebegim oldugu icin evi baya boslamistim. Simdi bahar geldi temizlikle nasil bas edecegim derken altin bulmus gibi sevindim yalniz tembelgiller sizden liste rica edebilir miyim. Ig sayfanizda gondermeyeceginizi belirtmissiniz ama yine de sansimi denemek istedim bebeli hayat cok guzel ama cok da zormus. Hafta sonu sepet almayla basliyorum
Ben yavaştan başladım canım benimde 8.5 aylık oğlum var beraber yapıyoruz:)
yok canım bende listeBen de yavas yavas basladim benim de kizim 7 aylıkAllah saglikli omur versin yavrularımıza is nasilsa yapılıyor. Bu arada sen dr liste var mı
Hava almadıkları için mi kelebekleniler ? Benimkiler cam kavanozlarda ama uzun süre kalırsa kelebekleniyorlar .Bayanlar siz nasıl bakliyatlarınızı plastiğe koyabiliyorsunuz ben cam Kaba koyduğum halde kelle bekleniyor Bu yüzden hepsiburadadan delikli erzak dolabı aldım ve bütün bakliyatların için uzun ince keseler yaptım çok rahat oldu yer açısından da rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?