• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

G:KK73:N:KK73:Y:KK73:N
yeni düzen fotolarıyla geldim kızlar bu ara ev düzeniyle ilgili japon ablamız marie kondo nun "derle topla rahatla" adında kitabını okudum, adına konmari metodu dediği dikey katlama yöntemiyle dolap içi düzeni sağlıyor daha tabi pek çok detay var kitap da uyguladıkça onları da paylaşırım

Eklentiler

• 20160312_163244_20160313113633789_resized.jpg
    20160312_163244_20160313113633789_resized.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 462
  • IMG_20160327_213420_resized.jpg
    IMG_20160327_213420_resized.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 786
  • konmari2.png
    konmari2.png
    387,7 KB · Görüntüleme: 890
Merhaba canim..

Sen de mi konmaricisin.. ben de :D kitabi her ne kadar bitirememis olsam da benim de hayatimda bir kac seyi degistirdi. Yalniz benim dantelli sepetlerim bu kadar buyuk degilm ben karton kutulara yerlestirdim. Sepetler cok ufak .. bunlarin ebatlari ne? Nereden aldin?

G:KK73:N:KK73:Y:KK73:N
yeni düzen fotolarıyla geldim kızlar bu ara ev düzeniyle ilgili japon ablamız marie kondo nun "derle topla rahatla" adında kitabını okudum, adına konmari metodu dediği dikey katlama yöntemiyle dolap içi düzeni sağlıyor daha tabi pek çok detay var kitap da uyguladıkça onları da paylaşırım

Sepetler çok şık nerden acaba ?

Merhaba canim..

Sen de mi konmaricisin.. ben de :KK70: kitabi her ne kadar bitirememis olsam da benim de hayatimda bir kac seyi degistirdi. Yalniz benim dantelli sepetlerim bu kadar buyuk degilm ben karton kutulara yerlestirdim. Sepetler cok ufak .. bunlarin ebatlari ne? Nereden aldin?
bende habire evden birşeyler atıyorum kitap bana çok iyi geldi hatta ondan sonra "sade" diye bir kitap okudum onunda mantığı aynı evi de hayatımıda sadeleştiriyorum:KK36:sepetleri gimsadan aldım ölçüsü 26x38 cm olması lazım

Selam kizlar
Bende sizden gorerek gaza geldim eve bi duzen getirdim 3 cocukla biraz zor oluyo ama en azindan dolaplarim bi duzene girdi is listesi yaptim kendime gunluk haftalik ve aylik olarak yapilacaklar diye bugun basladim uygulamaya insallah devamini da getiririm boyle surekli temizlik yapiyomusum gibi oluyo ama ev en azindan duzenli oluyo ve oglen olmadan hepsini tamamlamis oluyorum listeleri paylasayim sizinle ben kendi evime gore yaptim tabi

bende habire evden birşeyler atıyorum kitap bana çok iyi geldi hatta ondan sonra "sade" diye bir kitap okudum onunda mantığı aynı evi de hayatımıda sadeleştiriyorum:KK36:sepetleri gimsadan aldım ölçüsü 26x38 cm olması lazım
Ahhh su gimsa... gene mi gimsa :D:D bana kac km uzakta o....

O sade yi ben de okuyayim. Yazari kim? Atamama problemim var ... istif istif istif............!!!!!!!!! Ben de sadelesme yolundayim daha coooookkkk basinolsa da.. burada da var oyle bir topik biliyor musun.

Back