- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #2.481
Kizlar baktim resimlerine ve cok ozendim size
En kisa zamanda bir duzen kurup foto paylasacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar baktim resimlerine ve cok ozendim size
Canım ben de takipteyim burayı, seni gördüğüme sevindim :)Kizlar baktim resimlerine ve cok ozendim size
İnstigranda takipteydim bende, bir de baktim bizim kk da da var hemen basladim takibeCanım ben de takipteyim burayı, seni gördüğüme sevindim :)
selam tatlımkırlent aşığı kuzum selamlarrr
maşallah canım çok güzel olmuş hemen senin fotoları da link olarak ekliyorum ilk sayfayaSelam cetveciler
Bende kilerime bi el attım
Verdiğiniz gaz için teşekkürler ( : Bende zaten evlendiğimden beri vardı bu kutular da sağına soluna bişeyler daha sokuşturup düzeni mahvediyordum. Onu düzelttim
Eki Görüntüle 1801577
Eki Görüntüle 1801580
GNYN
yeni düzen fotolarıyla geldim kızlar bu ara ev düzeniyle ilgili japon ablamız marie kondo nun "derle topla rahatla" adında kitabını okudum, adına konmari metodu dediği dikey katlama yöntemiyle dolap içi düzeni sağlıyor daha tabi pek çok detay var kitap da uyguladıkça onları da paylaşırım
bende habire evden birşeyler atıyorum kitap bana çok iyi geldi hatta ondan sonra "sade" diye bir kitap okudum onunda mantığı aynı evi de hayatımıda sadeleştiriyorumsepetleri gimsadan aldım ölçüsü 26x38 cm olması lazımMerhaba canim..
Sen de mi konmaricisin.. ben de kitabi her ne kadar bitirememis olsam da benim de hayatimda bir kac seyi degistirdi. Yalniz benim dantelli sepetlerim bu kadar buyuk degilm ben karton kutulara yerlestirdim. Sepetler cok ufak .. bunlarin ebatlari ne? Nereden aldin?
gimsa dan aldımSepetler çok şık nerden acaba ?
Nette yoktur dimi göremedimgimsa dan aldım
gimsa yok da canım plastik dantel sepet olarak nette bulabilirsin benzerleriniNette yoktur dimi göremedim
okunuyor canım tam benlik benimde günlük var böyle akşam şu işler yapılacak diye
Ahhh su gimsa... gene mi gimsa bana kac km uzakta o....bende habire evden birşeyler atıyorum kitap bana çok iyi geldi hatta ondan sonra "sade" diye bir kitap okudum onunda mantığı aynı evi de hayatımıda sadeleştiriyorumsepetleri gimsadan aldım ölçüsü 26x38 cm olması lazım