• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Her mesajın fotoğraflı ya bayılıyorum sindy74 ihihi:KK19: Çok güzel ve düzenli yine her şey ellerine sağlık:KK68: Dolabın üstündeki biblolar da pek şeker:KK15:
Sadece bakliyat dolabında sanırım temizlik deterjanları dikkatimi çekti. Ben olsam yiyeceklerle bir arada olacakları bir dolaba koymazdım sanırım onları, ne olsa da kimyasal :KK52: Naçizane fikrim:KK53:

Teşekkürler sevgili gülben ;
Ben de bibloları pek severim.Önce kızıma alıyorum,oynayıp hevesi geçince ben de bir yerlere yerleştiriyorum. Canım o bakliyat dolabı değil,banyo dolabı.Net çekememişim herhalde.Çamaşır deterjanlarını kolaylık olsun diye büyük saklama kutularına yerleştirdim.Temizlik bezim yeşil olunca onlarıda yeşil kapaklı aldım.Ben de evde küçük bir afacan olunca senin de dediğin gibi böyle şeylere çok dikkat ediyorum.Yine de ilgin için çok teşekkür ederim.Bu arada ben de senin fotoğraflarını çok beğendim.Özelliklede deterjan kavanozların çok şık,tabi birde o muntazam buzdolabı düzenin.Ayrıca ayakkabı kutularını kendin yapmanda çok hoş.

Sağol canim ya gerçekten tavsiyeye ihtiyacim vardı yoksa bn çok lüzumsuzum perdeyide avizeyide degstrcektm oda zaten suan bomboş yatağını koycam artık ona uygun dolap hali bde sepet alaym diorm
Yok yagmulukum neden lüzumsuzluk olsun ama zaten yenilermiş onlara vereceğin parayı daha iyi bir dolap ve halı almak için kullanabilirsin böylece:KK5:
Yatağı koycam derken:KK20: "Koydurtcam" diyelim biz ona:KK8:
Teşekkürler sevgili gülben ;
Ben de bibloları pek severim.Önce kızıma alıyorum,oynayıp hevesi geçince ben de bir yerlere yerleştiriyorum. Canım o bakliyat dolabı değil,banyo dolabı.Net çekememişim herhalde.Çamaşır deterjanlarını kolaylık olsun diye büyük saklama kutularına yerleştirdim.Temizlik bezim yeşil olunca onlarıda yeşil kapaklı aldım.Ben de evde küçük bir afacan olunca senin de dediğin gibi böyle şeylere çok dikkat ediyorum.Yine de ilgin için çok teşekkür ederim.Bu arada ben de senin fotoğraflarını çok beğendim.Özelliklede deterjan kavanozların çok şık,tabi birde o muntazam buzdolabı düzenin.Ayrıca ayakkabı kutularını kendin yapmanda çok hoş.

Yaaa demek banyo dolabı mı orasıı? Ben algılamamışım sindy74:oops: Ama aklıma gelmezdi o kutuları deterjanlar için kullanmak, iyi fikir:KK58:
Senin örtülü dolaplarınla yarışamaz ama bende yapıyorum kendimce bir şeyler, teşekkür ederiiim:KK19: Ayakkabı kutularını hiç sorma, yeni ayakkabı aldım öbürlerinin yanına koyamıyorum kutusunu, görüntüyü bozuyor diye:KK70: Kutudakilerden birinden vazgeçmem gerekecek anlaşılan:KK53:

Biraz ara verdim bu aralar küçük afacandan pek vakit kalmıyor.Ben düzenliyorum o dağıtıyor sağolsun.2.banyo dolabına da çamaşır kutularının aynısından alıp içine eşimin tornavida vs.gibi eşyalarını koydum.Yanınada küçük çamaşır sepetimi koydum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 764
  • image.jpg
    image.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 861
Teşekkür ederim dagcii:KK68:
Akşam yemeklerinden sonra hemen yatıp sabaha kadar uyumasam hallolacak bir şeyler de:KK48::KK48:

Her mesajın fotoğraflı ya bayılıyorum sindy74 ihihi:KK19: Çok güzel ve düzenli yine her şey ellerine sağlık:KK68: Dolabın üstündeki biblolar da pek şeker:KK15:
Sadece bakliyat dolabında sanırım temizlik deterjanları dikkatimi çekti. Ben olsam yiyeceklerle bir arada olacakları bir dolaba koymazdım sanırım onları, ne olsa da kimyasal :KK52: Naçizane fikrim:KK53:

Yaa bendimahiii:oops::KK200: Seriliyorum yemeğimi yiyince hemeen uykuya dalıyoruum.. Vitamin almaya başladım inşaallah uyumicam bundan sonra 12den öncee:KK22: Eşim de yok kendim olunca vurup kafayı yatıyorum işte oh mis :KK53: Ama işte bir şey yapamaz oldum :KK53: Hoşgeldin demene layık değilim eşşeklik ediyorum :KK61:

Areseeer:KK3:
Ellerine sağlık fıstık gibi olmuş dolaap:21:Diğer dolaplarını da dört gözle bekliyoruuz:KK31:

Sensin güzel FrKafkaa hoşgeldin topiğimizee:KK15:
Bize yeni ilhamlar veriyor her yeni gelen maaşallah ne güzel, senden de bekliyoruz:KK19: Kopya çekmek sonuna kadar hakkınız :KK58:

Chilekcikom yavruum ne tatlı telaşlara düşmüşsüüün sen böylee:rolleyes:
Listene şöyle bir göz gezdirdim, mesela bakliyatlar her zaman alınacak şeyler değil. Sen önce toplu bir alışveriş yap, sonra her eksik olanı alıp eve gelirsin o zaman çok tutmaz taşımak da zor olmaz. İlk başta o büyük alışveriş şart ama bunun için. Liste bende yapıyorum hem unuttuğum bir şey olmuyor hem de tiklemek çok eğlenceli:KK5: Bunun için mutfakta post it ve kalem bulunduruyorum. Aklıma geldikçe yazıyorum evden çıkarken de o notu alıp çıkıyorum. Liste bir kaç maddeden uzunsa, mesela senin yaptığın listedeki gibi; mutfak ve temizlik şeklinde değil de nereden ne alacaksam yazıyorum öyle daha pratik oluyor. Örnek;
  • Bim: soslu zeytin, buğday ekmeği
  • Şarküteri: süzme yoğurt, peynir, ayran
  • Market: sünger, deterjan, makarna, yeşil çay
  • Pazar: domates, salatalık vs.
Evde neyin azalıyor olduğunun farkında olmanı tavsiye ederim bir de. Diyelim kiloluk sıvı sabunun son kısmını doldurdun sabunluğa. Eve dönerken uğrayıp alıver sıvı sabunu. Veya çay bitiyor diyelim. Sonunun gelmesini bekleme, girip sadece çay alıp çık mesela marketten. Taşımak da sıkıntı olmuyor torba torba olmuyorHoppa
Bu yöntemi pek tavsiye etmiyorlar, alacakları biriktirince daha hesaplı alışveriş oluyor diyorlar ama ben inanmıyorum. Çünkü sadece sıvı sabun alacaksam 2 markete girip çıkıvermek bana daha kolay oluyor. Çok şey alacağında tek tek fiyat karşılaştırması yapamıyorum şahsen:KK53:
Taze yemeyi seviyoruz biz, o yüzden pek stok da yapmıyorum et süt yumurta sebze vs bunlarda. O hafta ne yiyeceksek ona göre aşağı yukarı planlanmış oluyor. Pazara gidiyorum sebze meyve için, evimize de yakın. Hem taze hem pazarı gezmek eğlenceli:KK66:
Bayağı yazmışım:KK48: umarım içinden sana faydalı olacak şeyler bulabilirsin:KK19:

Öğreneceğiz daha, ben de tekrar çalışmaya başladım afalladım doğrusu düzenim şaştı bir de mübarek Ramazan ayı geldi üstüne gben şok:confused:
Grubun hatunlarıyla aramızda geyik "cetvel":-)ondan ismi de öyle grubun. Bir konuştuk, dolapların içine kutular sepetler alınırken hepimiz cetvellerimizle çıkıyormuşuz alışverişe; dolapların, rafların ölçüsünü alıp, oraya göre olsun sığmama problemi yaşamayalım diye:KK8::KK8:
Kutuların sepetlerin göz alıcılığına kanıp alıyoruz sonra istediğimiz yere olmuyor da:rolleyes:
Ne amaçla bakıyorsun kutu bilmiyorum ama arkadaşların koyduklarından fikir edinebilirsin, ilk konu mesajında konu sahibemiz Baronesss 'in koyduğu linklerden kolayca ulaşabilirsin.:KK19: Bizimle de paylaş, bayılırız fotoğraflara bakmaya:KK200:

Saol cnm ne guzel yazmisin:KK200: bugun bakalim pazar alisverisine cikacagim onumuzdeki hafta neler yapacaksam ne yiyeceksek :KK37:dun nisanlimla markete gittik de geri donduk saat 9 ceyrekte yerel marketi kapatmislardi hafta sonuna kaldi alisveris :110:

Kızlar selam sızı takıp ediyorum sıze katılmak ıstıyorum da bebegım 6 aylık kızımda 3,5 yaşında habıre düzenliyorum ama kafam dağınık

Kızlar mutfak dolaplarımn ıcı ve buz dolabım sızce
P_20150702_121506.jpg
dagınık mıyım kendımı bı mısafır gelecegı zaman pis hissediyorm sız çok duzenlısınz bana gercekten ıyısın deesenız yada fıkır verırsenız ona göre toplarım teşekkürler

Eklentiler

• P_20150702_120810.jpg
    P_20150702_120810.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 896
  • P_20150702_121405.jpg
    P_20150702_121405.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 702
  • P_20150702_121425.jpg
    P_20150702_121425.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 735
  • P_20150702_121536.jpg
    P_20150702_121536.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 714
  • P_20150702_122644.jpg
    P_20150702_122644.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 744
  • P_20150702_122851.jpg
    P_20150702_122851.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 723
  • P_20150702_123654.jpg
    P_20150702_123654.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 727
  • CAM00160.jpg
    CAM00160.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 802
En rahatsız oldugum evye altı

Eklentiler

• P_20150702_124800.jpg
    P_20150702_124800.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 712
Kızlar mutfak dolaplarımn ıcı ve buz dolabım sızceEki Görüntüle 1571263 dagınık mıyım kendımı bı mısafır gelecegı zaman pis hissediyorm sız çok duzenlısınz bana gercekten ıyısın deesenız yada fıkır verırsenız ona göre toplarım teşekkürler
Canım dağınık görmemişsin sen gayet düzenli bence iki çocuğa göre:)

Hanımlar maşallah hepinize nasıl bir düzen böyle bayıldım ve kendi adıma üzüldüm :KK61: iki çocukla perişanım bu aralar ve bu konu düzen takıntımı hortlattı:KK45::KK45:

Düzenden kaçılmaz eskiye dönme zamanı:KK48:

Biraz ara verdim bu aralar küçük afacandan pek vakit kalmıyor.Ben düzenliyorum o dağıtıyor sağolsun.2.banyo dolabına da çamaşır kutularının aynısından alıp içine eşimin tornavida vs.gibi eşyalarını koydum.Yanınada küçük çamaşır sepetimi koydum.
Böyle dar banyo dolabı benim de ebeveyn banyomda var hiç bir şey sığmıyor :KK12: Halbuki ebeveyn banyosunun asıl geniş olması lazım. Makyajımız var saçımız var isteklerimiz arzularımız var :KK53:
Saol cnm ne guzel yazmisin:KK200: bugun bakalim pazar alisverisine cikacagim onumuzdeki hafta neler yapacaksam ne yiyeceksek :KK37:dun nisanlimla markete gittik de geri donduk saat 9 ceyrekte yerel marketi kapatmislardi hafta sonuna kaldi alisveris :110:
Yazarım yeter ki işine yarasın chilekcikooo :KK15:sen o tüm alınacakların nerden alınacağı başlığına göre sıraladın mı bir de ooh hemen biter alışveriş:KK76:
Kızlar selam sızı takıp ediyorum sıze katılmak ıstıyorum da bebegım 6 aylık kızımda 3,5 yaşında habıre düzenliyorum ama kafam dağınık
Merhaba Girlboymom aramıza hoşgeldiin:KK3:
Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı maaşallah:KK15:
Kızlar mutfak dolaplarımn ıcı ve buz dolabım sızceEki Görüntüle 1571263 dagınık mıyım kendımı bı mısafır gelecegı zaman pis hissediyorm sız çok duzenlısınz bana gercekten ıyısın deesenız yada fıkır verırsenız ona göre toplarım teşekkürler
Heey maaşallah ellerine sağlıkk:KK9::KK9: Daha ne olsun Girlboymommm hele örtüler :KK36: Zaten her şeyde başlı başına favorim. İki minik yavruyla sen daha napacaksın arkadaşım:KK25:
En rahatsız oldugum evye altı
Biraz karışık duruyor sahiden. En azından deterjanları içine koyabileceğin bir kutu ayarlayabilirsin sol taraf için. Ama dar biraz da dolap, bilmiyorum sığar mıo_O
Hanımlar maşallah hepinize nasıl bir düzen böyle bayıldım ve kendi adıma üzüldüm :KK61: iki çocukla perişanım bu aralar ve bu konu düzen takıntımı hortlattı:KK45::KK45:

Düzenden kaçılmaz eskiye dönme zamanı:KK48:
Merhaba eflalim hoşgeldiin:KK3:
Arkadaşlarım adına da kabul edeyim güzel iltifatını:KK19: Ve tabii ki üzülmek yok birbirimizden ilham almak var:KK31:Bizim de senden öğreneceğimiz görüp uygulayacağımız nice şeyler vardır kesinHoppa
Bekliyoruz dört gözle fotoğraflarınııı:KK8:

Hu huuuu!!
@2KediAnnesi :KK19:@benlacivert :KK19:@damlacikolata :KK19:@mirjam:KK19: @mavili38:KK19: ElifAhsen02 ElifAhsen02 hatunlar ses verin banaa özledim hepinizii:KK200: Nasılsınız iyi misiniz ne var ne yoook?
Eeey konu sahibeemiz Tembelgiller Tembelgiller bizi başsız mı bıraktın izne mi çıktın naptıııın arkadaşııım? :KK24:
bendimahi bendimahi bergüzaar beni affetmedin mi daha kaçıp gidiyorum diye? :KK17:Geldim amaa:KK33:
kba kba yavrum ne zamandır sesin soluğun çıkmıyor kayıplara karıştın:KK64:

Hu huuuu!!
@2KediAnnesi :KK19:@benlacivert :KK19:@damlacikolata :KK19:@mirjam:KK19: @mavili38:KK19: ElifAhsen02 ElifAhsen02 hatunlar ses verin banaa özledim hepinizii:KK200: Nasılsınız iyi misiniz ne var ne yoook?
Eeey konu sahibeemiz Tembelgiller Tembelgiller bizi başsız mı bıraktın izne mi çıktın naptıııın arkadaşııım? :KK24:
bendimahi bendimahi bergüzaar beni affetmedin mi daha kaçıp gidiyorum diye? :KK17:Geldim amaa:KK33:
kba kba yavrum ne zamandır sesin soluğun çıkmıyor kayıplara karıştın:KK64:
Canim ben saldim cayira mevlam.kayira duzen topigine girmeye utaniyorum ev aldi basini gidiyor derece cunkuuuu gectigimiz ay asilamam yapildi veee 5 haftalik hamileyimmm yatmaca bol bol dinlenmece modundayim . Ondan oncede bi ara bunalim takiliyordum sizi uzaktan izledim kizmadiniz degil mi :-)

Canim ben saldim cayira mevlam.kayira duzen topigine girmeye utaniyorum ev aldi basini gidiyor derece cunkuuuu gectigimiz ay asilamam yapildi veee 5 haftalik hamileyimmm yatmaca bol bol dinlenmece modundayim . Ondan oncede bi ara bunalim takiliyordum sizi uzaktan izledim kizmadiniz degil mi :-)
Yaaa hayırlı olsuuuuun ElifAhsen02:KK68: hadi gözünüz aydııınnn:nazar::nazar::rolleyes::rolleyes: Rabbim sağlıkla kucağına versin inşaallahh:anneadayı::nazar::nazar:
Yavrum nolcak sohbetimizi geyiğimizi de ederiz burda tekmil vermiyoruz ki illa her gün düzenle ilgilii:KK53:
Kizamam ben arada kendim de uzakta kaldım:KK22:Kızlar ne der onu bilmem:KK23:

Herkese iyi geceler ;
Bugün biraz daha düzenleme yaptım.Yerleştirdiğim yerleri yine sizlerle paylaşmak istedim.Önerilerinize de açığım.

Eklentiler

• DSC04421.JPG
    DSC04421.JPG
    127,8 KB · Görüntüleme: 491
  • DSC04423.JPG
    DSC04423.JPG
    114,8 KB · Görüntüleme: 484
  • DSC04425.JPG
    DSC04425.JPG
    78,3 KB · Görüntüleme: 469
  • DSC04427.JPG
    DSC04427.JPG
    85,8 KB · Görüntüleme: 434
  • DSC04429.JPG
    DSC04429.JPG
    104,3 KB · Görüntüleme: 476
  • DSC04430.JPG
    DSC04430.JPG
    103,6 KB · Görüntüleme: 444
  • DSC04431.JPG
    DSC04431.JPG
    88,9 KB · Görüntüleme: 471
  • DSC04432.JPG
    DSC04432.JPG
    84,8 KB · Görüntüleme: 456
Yaaa hayırlı olsuuuuun ElifAhsen02:KK68: hadi gözünüz aydııınnn:nazar::nazar::rolleyes::rolleyes: Rabbim sağlıkla kucağına versin inşaallahh:anneadayı::nazar::nazar:
Yavrum nolcak sohbetimizi geyiğimizi de ederiz burda tekmil vermiyoruz ki illa her gün düzenle ilgilii:KK53:
Kizamam ben arada kendim de uzakta kaldım:KK22:Kızlar ne der onu bilmem:KK23:
Amiinn insaallah canim Rabbim.isteyen herkese nasip etsin insaallah .. Orasi oyle canimda bi ara giremedim iste oyle sen neler yapiyosun nasilsin ama topik sessizlesmis gibi kimsecikler yok ki zaten :(

gözün aydın sağlıkla kucağına alman dilegiyle herşey olur bebegin doğsun da

gben gben hosbuldum teşekkür ederm evye altına kap alınacak teşekürler öneri için :KK49:
S sindy74 bence çok hoş olmuşlar :KK76:

gözün aydın sağlıkla kucağına alman dilegiyle herşey olur bebegin doğsun da

gben gben hosbuldum teşekkür ederm evye altına kap alınacak teşekürler öneri için :KK49:
S sindy74 bence çok hoş olmuşlar :KK76:
İnsaallah canim tesekkur ederim tek temennim saglikli sihhatli dogmasi zaten suan bu zamana kadar cok yaptik.is guc yine yapariz ywter ki iyi oksunda

Back