- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.061
sanada gunaydiiiin hadi baslayaliiimmm temizlige duzeneherkese GN Y N
vaaayyy yeni ev yeni düzen ah ne güzellMerhaba kadınlar Kulübü'nün düzenli bayanları,
Yazdıklarınızı ve fotoğraflarınızı zevkle izliyorum. Bende evime yeni taşındım. Evde düzen benim için çok Önemlidir. Düzenlediğim yerleri sizlerle paylaşmak istedim. umarım beğenirsiniz paylaşmaya devam edeceğim.
herkese GN Y N
merhaba fıstık ablacıkherkese GN Y N
ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyymerhaba fıstık ablacık
öhöm öhöm bugün benim doğum günüm
dodum gunun kutlu olsuuuuun nice senelereeeeöhöm öhöm bugün benim doğum günüm
canım benimm çok mutlu ettin beniay ay ayyyyyyyyyyyyyyyy
fıstığımın doğum günüymüş bugün
mutlu yıllar canım Allahım gönlünde ne varsa kalbin gibi en güzelini nasip etsin sana
seni seviyore
sağol tatlım, yeni cetvelcimdodum gunun kutlu olsuuuuun nice senelereeee
hoşgeldin canım aramızaYaaaaaa ne kadar harikasınııııızMaşallah hepinize. Bende böyle olmak istiyorum ama vakit vakit vakit. çıldırcam bu vakitsizlikten. Ama azimliyim bi yolunu bulcam. Çalışan var mı içinizde ya? çalışıpda böyle düzenli olunabiliyor mu? ben yeni evliyim, evim yeni, çok dağınıklığım yok(eşya anlamında), hijyen konusunda yetişemiyorum. bi de mutfağa yetişemiyorum. düzenim sizler gibi muntazam değil. üstelik evimde çıkan sıkıntıdan dolayı elektirik kendimize ait değil (çok karışık bu olay hiç değinmeyeyim :) O yüzden beyaz eşyalar sıfır olunca takmadılar garantiye girmez diye. E bende kıyamadım onca para verdik, garanti fazla olsun diye ekstra para da verdik. Bekliyorum ne zaman olcak die. Geçici bi minicik ocağım var falan filan.. mutfağım inanılmaz sıkıntılı yani..
Neyse,, Kendimi kötü hissediyorum mutfağımı öle gördükce. temizlikci tutmayı bile planlar oldum. ama sizlerde görünce plan yaptım, ilk işim düzen için gereken şeyleri temin etmek. kavanoz, plastik kaplar, sepetler falan.. huffff
Hoşbuldumm..hoşgeldin canım aramıza
üzülme hepsi gelir geçer güzel eşyalarını daha uzuuuuuuuuuun yıllar kullanırsın inşallah
ben çalışıyorum canım, yeni evlendiğimde ben de senin gibiydim, inan düzen herşeyi değiştiriyor evde her eşyanın yeri belli olunca iş yapmak da kolaylaşıyor
çok teşekkür ederim tatlımSevgili Bendimahi ve Baroness;
Yazmış olduğunuz güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada Bendimahi doğum günün kutlu
olsun.Sevdiklerinle beraber nice mutlu,huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle.Görüşmek
üzere.İnşallah akşama yeni fotolor ekleyebilirim.
hoşgeldin canım benim, ben çalışmıyorum, üzülme yeni evliyken herşey zor gelir zaten, ben çalışmama rağmen çok zorlandım 3 senelik evliyim hala tam istediğim kıvama gelemedim sen düşünYaaaaaa ne kadar harikasınııııızMaşallah hepinize. Bende böyle olmak istiyorum ama vakit vakit vakit. çıldırcam bu vakitsizlikten. Ama azimliyim bi yolunu bulcam. Çalışan var mı içinizde ya? çalışıpda böyle düzenli olunabiliyor mu? ben yeni evliyim, evim yeni, çok dağınıklığım yok(eşya anlamında), hijyen konusunda yetişemiyorum. bi de mutfağa yetişemiyorum. düzenim sizler gibi muntazam değil. üstelik evimde çıkan sıkıntıdan dolayı elektirik kendimize ait değil (çok karışık bu olay hiç değinmeyeyim :) O yüzden beyaz eşyalar sıfır olunca takmadılar garantiye girmez diye. E bende kıyamadım onca para verdik, garanti fazla olsun diye ekstra para da verdik. Bekliyorum ne zaman olcak die. Geçici bi minicik ocağım var falan filan.. mutfağım inanılmaz sıkıntılı yani..
Neyse,, Kendimi kötü hissediyorum mutfağımı öle gördükce. temizlikci tutmayı bile planlar oldum. ama sizlerde görünce plan yaptım, ilk işim düzen için gereken şeyleri temin etmek. kavanoz, plastik kaplar, sepetler falan.. huffff
Bergüzaaar özledim yavrum napıyorsunn?hayırlı olsun bu arada fıstık iş neydi
Baronesssim çingenemgbencim kraliçem tebrik ederimhayırlı olsun canım
sen de bizim gibi çalışanlar kervanına katıldın artık
Teşekkürler mirjamıımhayirli olsun insallah canim
YagmuluukkkArtik bana is yapmak Çor zor geliyor 6 aylık oldu bebeğim ayakda dramiorm ayaklrm hemen acıyor ve şişiyor evin hali çok berbart bugün anca camasrlri bitrdim smdi mutfagi toparldm braz süprge dahi acamiorm belime hemen bi ağrı esmde spürse icme sinmiyor ben 3 ay daha ne yapcam cidden blmiyorum kızlaryemek yapmk yetior zaten esm 3 çeşit yemek yer corba olmazsa olmazı sanirim zaman gectikce daha da zorlancam
Yaaaaaa ne kadar harikasınııııızMaşallah hepinize. Bende böyle olmak istiyorum ama vakit vakit vakit. çıldırcam bu vakitsizlikten. Ama azimliyim bi yolunu bulcam. Çalışan var mı içinizde ya? çalışıpda böyle düzenli olunabiliyor mu? ben yeni evliyim, evim yeni, çok dağınıklığım yok(eşya anlamında), hijyen konusunda yetişemiyorum. bi de mutfağa yetişemiyorum. düzenim sizler gibi muntazam değil. üstelik evimde çıkan sıkıntıdan dolayı elektirik kendimize ait değil (çok karışık bu olay hiç değinmeyeyim :) O yüzden beyaz eşyalar sıfır olunca takmadılar garantiye girmez diye. E bende kıyamadım onca para verdik, garanti fazla olsun diye ekstra para da verdik. Bekliyorum ne zaman olcak die. Geçici bi minicik ocağım var falan filan.. mutfağım inanılmaz sıkıntılı yani..
Ellerine sağlııık sindy74!Sevgili arkadaşlar,
Yeni fotoğraflarımı sizlerle paylaşıyorum. Düzenledikçe paylaşımlarıma devam edeceğim.
Ellerine sağlııık sindy74!
Çok muntazam maaşallahhÖrtülere bayıılıyorum zaten
Baharatlıkları o cam kahvaltılıkların içine koymak da mükemmel bir fikir yaa. Çok beğendim hiç görmemiştim bu şekilde kullanıldığınıı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?