Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

vaaayyy yeni ev yeni düzen ah ne güzell beğenmez olur muyuz süper olmuş maşaallah, raf örtülerinize düzeninize bayıldım ellerinize sağlık, hoşgeldiniz aramızaa

ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyy
fıstığımın doğum günüymüş bugün
mutlu yıllar canım Allahım gönlünde ne varsa kalbin gibi en güzelini nasip etsin sana
seni seviyore
canım benimm çok mutlu ettin beni
sana daha daha güzelleri nasip olsun inş. benim için dilediğin ne varsa
insanın kalbi ne büyük ne çok sevgi kabul ediyor içine hiç tanımadığı birini bile sevebiliyo candan

dodum gunun kutlu olsuuuuun nice senelereeee
sağol tatlım, yeni cetvelcim

Sevgili Bendimahi ve Baroness;
Yazmış olduğunuz güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada Bendimahi doğum günün kutlu
olsun.Sevdiklerinle beraber nice mutlu,huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle.Görüşmek
üzere.İnşallah akşama yeni fotolor ekleyebilirim.

Yaaaaaa ne kadar harikasınııııız Maşallah hepinize. Bende böyle olmak istiyorum ama vakit vakit vakit. çıldırcam bu vakitsizlikten. Ama azimliyim bi yolunu bulcam. Çalışan var mı içinizde ya? çalışıpda böyle düzenli olunabiliyor mu? ben yeni evliyim, evim yeni, çok dağınıklığım yok(eşya anlamında), hijyen konusunda yetişemiyorum. bi de mutfağa yetişemiyorum. düzenim sizler gibi muntazam değil. üstelik evimde çıkan sıkıntıdan dolayı elektirik kendimize ait değil (çok karışık bu olay hiç değinmeyeyim :) O yüzden beyaz eşyalar sıfır olunca takmadılar garantiye girmez diye. E bende kıyamadım onca para verdik, garanti fazla olsun diye ekstra para da verdik. Bekliyorum ne zaman olcak die. Geçici bi minicik ocağım var falan filan.. mutfağım inanılmaz sıkıntılı yani..
Neyse,, Kendimi kötü hissediyorum mutfağımı öle gördükce. temizlikci tutmayı bile planlar oldum. ama sizlerde görünce plan yaptım, ilk işim düzen için gereken şeyleri temin etmek. kavanoz, plastik kaplar, sepetler falan.. huffff

hoşgeldin canım aramıza
üzülme hepsi gelir geçer güzel eşyalarını daha uzuuuuuuuuuun yıllar kullanırsın inşallah
ben çalışıyorum canım, yeni evlendiğimde ben de senin gibiydim, inan düzen herşeyi değiştiriyor evde her eşyanın yeri belli olunca iş yapmak da kolaylaşıyor

Hoşbuldumm.. Sanırım biçok konuda henüz tecrübesiz olduğumdan böyle oluyor.

çok teşekkür ederim tatlım
yeni fotolarını gözümüzü 4 açtık beklioz

hoşgeldin canım benim, ben çalışmıyorum, üzülme yeni evliyken herşey zor gelir zaten, ben çalışmama rağmen çok zorlandım 3 senelik evliyim hala tam istediğim kıvama gelemedim sen düşün bi de ev kızı gibi yetişmediysen okul üniversite vs ile geçirmişsen bekarlığını ister istemez herşey daha zor oluyo ki (ben de hiç ev kızı gibi yetişmedim) üstelik sen şimdi çalışıyorsun...
zamanla oturur herşey inş, yavaş yavaş başla bi yerlerden topiğimiz pek çok fikir verir sana inş. temizlikte de azerinin topiği var acayip gaza getirir, oraya da bak ara ara ama bizi bırakma

hayırlı olsun bu arada fıstık iş neydi
Bergüzaaar özledim yavrum napıyorsunn?
Bir bankanın genel müdürlük ofisinde yetkili olarak başladım Daha önce de başka bir bankada çalışıyordum şubedeydim ama ayrılmıştım işte
gbencim kraliçem tebrik ederim hayırlı olsun canım
sen de bizim gibi çalışanlar kervanına katıldın artık
Baronesssim çingenem Katılmasaydım iyiymiş canım yaaa evle baş edemiyoruum ay nasıl da yapıyormuşsunuz siz her şeycikleri çalıştığınız hâlde yaa maaşallahhh
hayirli olsun insallah canim
Teşekkürler mirjamıım
Yagmuluukkk ay yavrum yaa yavaş yavaş yap hiç kasma kendini. Akşamları tuzlu suya koy ayaklarını sonra yüksek bir yere koyy.

Merhabaa MoruSevenKiz
Biz de direk böyle başlamadık sefillik dönemlerimiz hepimizin oldu hâlâ da olur Ev işi tamam yaptım oldu denecek bir şey değil çünkü. Süreklilik istiyor. Uzun zaman düzenli olsan bile illa ki olacak ortalığın karıştığı zamanlar. Öncelikle buna hiç üzülme. Biz düzenli olmayı seviyoruz ama tertemiz olalım ay yerleri yalayabilelim takıntımız yok kimsenin de olmaz inşaallah.
Eşyaların elbette yerini bulur, önemli olan sizin evde huzurunuzun olması. Biz eşimle eşyalı kiralık bir ev tutmuştuk evlendiğimizde borçsuz alırız eşyaları diye. Canının sıkılmasını anlıyorum. Bende o evde ne düzenimi istediğim gibi kurabilmiştim ne temizliği içime sine sine yapardım. Ama düzelecek yeter ki sen mutluluğunu onlarda arama eşinle mutlu ol
Bak benim fotoğraflarımında var ilk sayfada linkleri. Ne kaaa da muntazam değil mi, gel de şimdi gör
20gündür çalışıyorum ilk günler haftasonuna kalmasın diye akşamları yapıyordum ufak ufak. Bu hafta boyu oruç tutmamın da etkisiyle cumartesi günüm kafamda patladı.
Ütü yapılacak, çamaşır yıkanacak, yıkananlar serilecek. Ev süpürülecek, silinecek, toz alınacak. Mutfaktaki bulaşıklar toplanacak. Banyolar tuvaletler temizlenecek. Makyaj masası temizlenecek. Dağınıklıklar toplanacaak. Camlar silineceek. Dandini olmuş mutfak dolapları düzenlenecekk. Yemek yapılacakkk
Temizlikçi istiyorsan tutabilirsin, sonrasi için kendin de düzenli tutarsan hallolmuş olur çoğu şey. Düzen şu açıdan önemli, her şeyin yeri ne kadar belli olursa toplaman temizlemen de o kadar kısa sürer. Kavanoz, plastik kap, sepet alışverişine çıkacaksan da sana en önemli önerim; öncelikle bir "cetvel" edinmen sevgili arkadaşım

Sevgili arkadaşlar,
Yeni fotoğraflarımı sizlerle paylaşıyorum. Düzenledikçe paylaşımlarıma devam edeceğim.

Eklentiler

• image.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 485
  • image.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 503
  • image.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 601
  • image.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 505
  • image.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 657
  • image.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 492
  • image.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 495
  • image.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 468
Sevgili arkadaşlar,
Yeni fotoğraflarımı sizlerle paylaşıyorum. Düzenledikçe paylaşımlarıma devam edeceğim.
Ellerine sağlııık sindy74!
Çok muntazam maaşallahh Örtülere bayıılıyorum zaten
Baharatlıkları o cam kahvaltılıkların içine koymak da mükemmel bir fikir yaa. Çok beğendim hiç görmemiştim bu şekilde kullanıldığınıı!

Sevgili Gben,
Yazdıkların için çok teşekkür ederim.O baharatlıkların renkli olanlarında da aldım.Kızımın et,tavuk sularını içine koyup dondurucuda saklıyorum.Bazen de kızıma hazırlamış olduğum küçük meyvaların kalanlarını buzdolabında o kaplarda saklıyorum,cam olduğu için içime siniyor.inşallah Akşama biraz daha fotoğraf çekebilirim.Bu arada yeni işin hayırlı olsun.Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…