- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Yanlış anlamazsanız bu günlerde hep bir konunuza denk geliyorum bekliyordunuz hani niye üzüldünüzKızlar hamileyim gebelik testi pozitif çıktı eşimde yanımdaydı beklerken gerçi hemen iki çizgi oldu eşim aşırı mutlu oldu ama benim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... zaten adetim üç gün gecikmişti yeni yaptım tahmin ediyordum o zaman nötürdüm ama canlı şekilde kesin şekilde görünce kötü oldum eşimi gönderdikten sonra ağladım şu an ise hem istemiyor gibiyim hemde korkuyorum...
23 yaşındayım baktığımız zaman çok erken değil daha erken olanlarda var ama bilmiyorum ya kendimi kötü hissediyorum, sanki daha çok küçükmüşüm gibi falan hissediyorum...
Biraz cesaretlendirirseniz çok sevinirim şimdi ne yapacağımı bilmiyorum...
Nasıl olucam adapte bir şeyler yaparak mı zamanla mı? Adetim gecikince anladım zaten o zamanda biraz üzülmüştüm ama elimde net sonuç olmayınca fazla üzerinde durmamıştım arada ihtimali aklıma gelince kendimi garip hissediyordum bir yandan da seviniyordum ama şu an çok garip oldum ağlayasım var istemediğim için mi yoksa korktuğum için mi bilemiyorum ama çok garip geliyor karnında bir varlık var bir insan büyüyecek çok korkutuyor beniNormal. Adapte olması zor bir yeni durum bu. Zaman...
Ben daha yanlış anlaşılacak soru soracam. Biz ceesaret veremezsek bebeği aldıracak mi?Yanlış anlamazsanız bu günlerde hep bir konunuza denk geliyorum bekliyordunuz hani niye üzüldünüz
Hayır ne münasebet? İnsan cesaret isteyemez mi?Ben daha yanlış anlaşılacak soru soracam. Biz ceesaret veremezsek bebeği aldıracak mi?
Hissettiklerin normalKızlar hamileyim gebelik testi pozitif çıktı eşimde yanımdaydı beklerken gerçi hemen iki çizgi oldu eşim aşırı mutlu oldu ama benim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... zaten adetim üç gün gecikmişti yeni yaptım tahmin ediyordum o zaman nötürdüm ama canlı şekilde kesin şekilde görünce kötü oldum eşimi gönderdikten sonra ağladım şu an ise hem istemiyor gibiyim hemde korkuyorum...
23 yaşındayım baktığımız zaman çok erken değil daha erken olanlarda var ama bilmiyorum ya kendimi kötü hissediyorum, sanki daha çok küçükmüşüm gibi falan hissediyorum...
Nasıl adapte olacaksın, Allah zaten 9 aylık uzun bir hazırlanma süreci veriyor. Testin ertesi günü bebek kucağına konmuyor ki. Hemen harekete geçmen gerekmez şimdilik sadece sağlığına yemene içmene dikkat et. 6’ncı aydan sonra hazırlıklara başlarsın önünde uzun bir zaman var hızlı da geçse zihinsel olarak hazırlanmaya yetecektir inşallah.Nasıl olucam adapte bir şeyler yaparak mı zamanla mı? Adetim gecikince anladım zaten o zamanda biraz üzülmüştüm ama elimde net sonuç olmayınca fazla üzerinde durmamıştım arada ihtimali aklıma gelince kendimi garip hissediyordum bir yandan da seviniyordum ama şu an çok garip oldum ağlayasım var istemediğim için mi yoksa korktuğum için mi bilemiyorum ama çok garip geliyor karnında bir varlık var bir insan büyüyecek çok korkutuyor beni
Açıkçası ben kalp atışında da hareketlerinde de aşık olmadım ilk kez anne oluyordum ve nasıl bir his bilmiyordum. Doğduğu an yanıma konunca ben kesin bişey hissetmem diyordum ama küçük adam beni alt üst ettiBen 2 senedir ugrasmama rağmen yanımdaki herkes ağlarken donmuştum. Hala ara ara sorarım terslik mi var istedigim bişeydi diye. Herkesin cevabı şu; kalp atışı ve hareketlerini hissetmeyi bekle. Yani korkacak bir durum yok, sürekli kendine dünyanın en güzel şeyi oldugunu ve isteyipte sahip olamayan insanları hatırlat. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Her halukarda korkmak normal istesekte, plansız geliyor olsada. Ama dünyanın en güzel hissi yani hissiymiş öyle diyorlar. Gelince bu hissetiklerimize pişman olabiliriz yaşayan var cevremde.Açıkçası ben kalp atışında da hareketlerinde de aşık olmadım ilk kez anne oluyordum ve nasıl bir his bilmiyordum. Doğduğu an yanıma konunca ben kesin bişey hissetmem diyordum ama küçük adam beni alt üst etti❤❤
Bu arada Allah uzun ömürler versin seninkine de insallahAçıkçası ben kalp atışında da hareketlerinde de aşık olmadım ilk kez anne oluyordum ve nasıl bir his bilmiyordum. Doğduğu an yanıma konunca ben kesin bişey hissetmem diyordum ama küçük adam beni alt üst etti❤❤
Canım, hayırlı olsun, bu güzel haberin tadını çıkar. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.Kızlar hamileyim gebelik testi pozitif çıktı eşimde yanımdaydı beklerken gerçi hemen iki çizgi oldu eşim aşırı mutlu oldu ama benim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... zaten adetim üç gün gecikmişti yeni yaptım tahmin ediyordum o zaman nötürdüm ama canlı şekilde kesin şekilde görünce kötü oldum eşimi gönderdikten sonra ağladım şu an ise hem istemiyor gibiyim hemde korkuyorum...
Bnde korkmuştum bundan..Içimde kıpırdayacak falan.. Geçiyor inan..Ben hamileligime asik olmustumNasıl olucam adapte bir şeyler yaparak mı zamanla mı? Adetim gecikince anladım zaten o zamanda biraz üzülmüştüm ama elimde net sonuç olmayınca fazla üzerinde durmamıştım arada ihtimali aklıma gelince kendimi garip hissediyordum bir yandan da seviniyordum ama şu an çok garip oldum ağlayasım var istemediğim için mi yoksa korktuğum için mi bilemiyorum ama çok garip geliyor karnında bir varlık var bir insan büyüyecek çok korkutuyor beni
Bu arada yaş konusunuda anlıyorum bende 24 yaşındayım ve üstüne gurbetteyim. Ama Allah sabrıda, gücüde, o sevgiyide verecek.Kızlar hamileyim gebelik testi pozitif çıktı eşimde yanımdaydı beklerken gerçi hemen iki çizgi oldu eşim aşırı mutlu oldu ama benim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... zaten adetim üç gün gecikmişti yeni yaptım tahmin ediyordum o zaman nötürdüm ama canlı şekilde kesin şekilde görünce kötü oldum eşimi gönderdikten sonra ağladım şu an ise hem istemiyor gibiyim hemde korkuyorum...
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaHer halukarda korkmak normal istesekte, plansız geliyor olsada. Ama dünyanın en güzel hissi yani hissiymiş öyle diyorlar. Gelince bu hissetiklerimize pişman olabiliriz yaşayan var cevremde.Sağlıkla gelirse bizede tatmak nasip olacak insallah.
Ben daha yanlış anlaşılacak soru soracam. Biz ceesaret veremezsek bebeği aldıracak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?