- 4 Şubat 2009
- 161
- 0
- 96
iyii gecelerr kızlarrr tatlı rüyalar herkeseee:)
iyi gecelerrrr
günaydın kafkas güzelleriiii...
günaydınn kızlarrrhihoyyyt.....hehe ben gece gördüğüm içinn şimdi diyorum ancakk:):)
nasılsınız çerkezz güzellerii farkettimde çerkezz topiğimizdee evlilerr çoğunlukluuymuşş:):)
bi ben mi kaldımm evdeegamyoncuiremsu
iyii geceler kızlarr öptümm hepinizsii
günaydın denefciğim!a.s.gece kuşlarına da günaydın diyelim gece görsünler!:1rolleyes:
günaydınn kızlarrrhihoyyyt.....hehe ben gece gördüğüm içinn şimdi diyorum ancakk:):)
nasılsınız çerkezz güzellerii farkettimde çerkezz topiğimizdee evlilerr çoğunlukluuymuşş:):)
bi ben mi kaldımm evdeegamyoncuiremsu
iyii geceler kızlarr öptümm hepinizsii
günaydın arkadaşlar!a.s.hayırlı cumalar!duygucuğum boşver ya evde kalmazsın merak :1hug:etme tadını çıkaaaarrrrr!...:dance:
oh ne güzel işte en güzel günlerin....evlenmek için hiçççççççç acele etme bacım.bu bekarlık günlerin kıymetini bil canımmm
ya evet kızlar nerelere kaybolduki.kimsecikler ratık gelmez oldu.kusuum,haydeç,maat,gülse ve digerleri artık gelin ya....özledik ama
kızlarrr nerelerdesiniz:sm_confused:?herkese iyi haftalar neler yapıyosunuz?kimsecikler yok!:uhm:
ya evet kızlar nerelere kaybolduki.kimsecikler ratık gelmez oldu.kusuum,haydeç,maat,gülse ve digerleri artık gelin ya....özledik ama
Canlarım slm nasılsınız neler yapıyorsunuz çok şükür bende yerleştim dünya işi bitmiyor siteye fırsat buldukça uğruyorum alışkanlık işte kolay vaz geçilmiyor A.E.OLUNUZ
heyyyyt geldim ablam ...nasılsınız ..ya adige canlarım benim ...özledim hepinizi daha çok gelecem buralara ben artık ....öptüm ...hepinizi ...ŞenizŞeniz
KUUSUUMMMMM caney yenisin sanırım tanıştığıma memnun oldum nasılsın benim mazim eskidir balam
DERİNİM NASILSIN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?