canım çok geçmış olsun ..anladıgım kadarıyla hala hastasın dıkkat et kendıne :1hug:derincim gözünaydın teyzen gelmiş biraz dinlenirsin
en azından kafa olarak konuşur rahatlarsın biraz ...arkadaş olursana ..kızınıda öptüm bu arada iyiyim ben haberin olsun ayrıntıları konuşuruz sonra ..my_sakura ..valla sözünde durdun uğruyon bu aralar ..ama aksilik ben pek giremedim ..gülse ablacım hem biraz rahatsızdım hem tadım tuzum pek yoktu hemde yoğundum ..nasılsın ...öpüyorum senide ..denefimiz olmuş bitane daha hoşgeldi sefalar getrirdi..yeni gelen herkeze selamlar ...hepinizi kocaman öpüyorum ...abladenef senide kocaman öptüm ...
canım sanada geçmış olsun ne bu aralar herkes hasta yaa :1no2:selam kızlar ...
derincim bu ara hep hastanedeydim,oğlumun tahlilleri falan vardı,ben hastaydım
ondan pek uğrayamadım...fırsat bulduğum her an burdayım
canım sorma ya bende bıraz keyıfsızdımde o yuzden yoktum .. bıde benım pc kafayı yedı ıyıce benı delı edıyor tamıre gitti yıne ..ALLAHa şukurler olsun bı yaramazlık yok umarım sende kızında ıyıdır a.s.günaydın kızlar!a.s.nasılsınız?hasta olanlar iyileşti mi?:sm_confused:duygucuğum ne yapalım sen gece yaz artık sabah ben okurum!a.sgülse ablaaaa nerdesin?diğerleri nerdeeeee?neler yapıyosunuz bu ara?anlatın!sositososito öpüyorum hepinizi....a.s.
canımcım benım dedıgım gibi keyfim yoktu biraz..... bide yıgenin geldı gitti onunla ilgilendım o yuzden buraya bakamadım sen nasılsın gülüm çok özledim seniikaydirigubbakcemile5günaydın kızlar.evet ya gülse ablam,haydeç ablam....benim öz ablalarım nerelerdeler bakem...msn dede yoksunuz...klava:
günaydın derin nasılsın bacım..
kızlar selm nasılsınız ....melihim geçmiş olsun ..arkadaşım ..aman bebişlerinizede kendinizede iyi bakın ..zor ..benim bu ara dişim tuttu yine ama busefer kesin kurtulucam ..artık korkunun ecele faydası yok ..nisanın 3 ünde baybay dişime ....neyse inş herkes iyidir inş öptüm hepinizi...
canımcım benım dedıgım gibi keyfim yoktu biraz..... bide yıgenin geldı gitti onunla ilgilendım o yuzden buraya bakamadım sen nasılsın gülüm çok özledim seniikaydirigubbakcemil
ablam bende özledim sizleri.bazen msn açıyom kimse olmuyo kapatıyom....belki denk gelmiyoz.ay yigenimmi gelmiş...onuda çok özledim.kib ablam en kısa zamanda msn görüşmek dilegiyle..kaydirigubbakcemile3
kızlar selm nasılsınız ....melihim geçmiş olsun ..arkadaşım ..aman bebişlerinizede kendinizede iyi bakın ..zor ..benim bu ara dişim tuttu yine ama busefer kesin kurtulucam ..artık korkunun ecele faydası yok ..nisanın 3 ünde baybay dişime ....neyse inş herkes iyidir inş öptüm hepinizi...
delikafaduldenhihoyyyt:):)
herkezde bahardan dolayıı bi uyuşukluuk varr yaa..
çok sıkkıcıı günlerr geçiriyoruzz
geçicek inşallahhh..
ee kızlar nasılsınızz gülse,kuşumm,denef vee derinn farklı bişeyler yapan yok mu aranızdaa yaa anlatında değişiklill olsunn öpüyorumm sizleriii...
selam arkadaşlar !
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim a.s.
kuuşuum bende aynen korkudan gitmiyorum dişçiye ne yapacağım bilmiyorum, sana da geçmiş olsun.
sorma gülse ablacığım yaa, birimizin rahatsızlığı geçiyor diğeri başlıyor.
o yorgunluktan bende de var ama oturmaya fırsatım yok..
günaydın kızlar!a.s.duygucuğum uğra canım ben sabah okuyoruma.s diğerleri de gelir nasılsa!melihim sen neler yapıyorsun?:sm_confused:denefciğim sen zaten vefalısın öpüyorum sizleria.s.!kuusuum sana ne oldu kız hiçbiryerde yoksun bu ara?:sm_confused:
günaydın kızlar!a.s.duygucuğum uğra canım ben sabah okuyoruma.s diğerleri de gelir nasılsa!melihim sen neler yapıyorsun?:sm_confused:denefciğim sen zaten vefalısın öpüyorum sizleria.s.!kuusuum sana ne oldu kız hiçbiryerde yoksun bu ara?:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?