bende dün iyiydim ya!:1rolleyes: dün hava çok güzeldi, bir güzel gezdim kızımla. kaydirigubbakcemilebugünde dışarı atacaktım kendimi ama hava yağar diye korkuyorum! kızı parka götürecektim evde durmuyor çocukhihoyyytl!heryeri dağıtıyor sıkıntıdan!senin iyi olmana sevindim!....a.s
aman dışarı çıkarma...hastalanmasın. grip salgını var...ama sizin oralar buraya göre sıcaktır...boşver dağıtsın ..işimiz ne anaların toplarız...yerimseniben
iyi geceler arkadaşlar...kaç gündür uğrayamadım,eltim doğum yaptı onun telaşındaydım...Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
iyi geceler arkadaşlar...kaç gündür uğrayamadım,eltim doğum yaptı onun telaşındaydım...Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
iyi hafta sonları kızlarrr!a.s.herkes nasıl?melihim bebek gelmiş yeni Allah analı babalı büyütsün!denef darısı senin başına:Saruboceq: birde maatın o nerde merak ediyorum yok uzun zamandır!....:sm_confused:
iyi hafta sonları çerkez güzelleri,
melihim gözünüz aydın, rabbim sağlıklı analı babalı büyümeyi nasip etsin,
olmayanlara da hayırlısıyla kısmet etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?