NASIL olam gülüm..aynı tas aynı hamam...monoton.çok şükür saglıgım yerinde...
slm canlar ..nasılsınız bakalım..ben geliyorum kimseler yok..bi denk gelemiyoruz...fisfisfis
canım benim doğru diyosun valla.bende geldiğimde aynısı oluyo.kovalamaca oynuyoruz. kaydirigubbakcemile3
canım benim doğru diyosun valla.bende geldiğimde aynısı oluyo.kovalamaca oynuyoruz. kaydirigubbakcemile3
günaydın adige dostlar..yine açılışı ben yapayım..neden kimseler yok ya..burası böyle olmazdı..bu kadar az olmazdık.. biz geniş bir çerkez milletiyiz hanımlar...nerdesiniz...
katılıyorum haydeç ablacım ..neydik öyle bir zamanlar ...oluruz yine ama ...inanıoyrum....ben seni ve herkesi kocaman öptüm...duyguud bu sefer kalıcısın .teşekkür arkadaşım öptüm ..
savulun adige dostlar yine ben geldim...nolcek sonumuz böyle..bu gidişle topiği kapatacaklar...oyalanmayın hanımlar arada bi ce desenizde olur...klava:
ceeee ben geldiiim!a.s.ben uğruyorum ama kimseler olmuyor?:a015:herkesler meşgul sanırım. olsun yinede boş bırakmayız biz burayı?a.shaydeç ablacığım nasılsın?diğerleri nasıllar?huuu iyi mi herkes?...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?