sende denefim ,morkalem aşkolsun ben uğramıştım ama gözünden kaçtı galiba ....neyse başka sefere görüşürüz öptüm .
ya sorma bi toparlan bir otur sinir bastı artık ..iikinci kalkışmamız evsahibi sorunu değildi eşim dükkanıda tutacağımız evin altına laıcaktı ..olmadı ..ben oralarda yapamam gittik baktık çok uzak buralara ..eşiminde içine sinmedi ..vazgeçtik ..amin inş herkese kendi evini nasip eder...ama bunada çok şükür hiç oturcak evi olmayanlarda var evi olup huzurla oturamayanlarda dimi ama bacım ..olsun artık evimi seviyorum inş ..burdan kendi evime giderim...
mrb kızlarr..ben duygu samsunluyum ve çerkezimm abzeh boyundanım sizlere katılabilirmiyimm??:asigim:
İNSALLAH .....ALLAH TÜM EV İSTEYENLERE NASİP ETSİN.ben çok şükür 5 aydır kendi evimdeyim...
iyi geceler canım.yarın benim için çok yogun bi gün..yatayım artık.iyi akşamlar.
merhaba kızlar iyi hafta sonları herkese!a.s.ally sizin sınavlar erken başlamış:uhm: burda henüz başlamadı!Allah yardımcın olsun:Saruboceq: hadi bakalım verirsin inşallah derslerinia.s bitirme tezi mi hazırlıyorsunuz?kolay gelsin!ben aynıyım asabileştim bu aralar:1shok: sürekli söylenip duruyorum!kız yaramaz ,eşim çok meşgul evin içinde kendimi tuhaf hissetmeye başladımkafamçokkarıştı!şimdi internetten puzzle aldım onunla uğraşacağım bakalım biraz iyi gelir belki!:sm_confused:
hadi görüşürüz canlar öpüyorum hepinizi!....a.s.
mbende öyleyim malesef artık arada sırada kaçamak yapıyorum yoksa depresyona giricem okuldan başka bişey düşünemez oldum
bende öyleyim malesef artık arada sırada kaçamak yapıyorum yoksa depresyona giricem okuldan başka bişey düşünemez oldum
saolun kızlar kabul ettiğiniz için kendimi kısaca tanıtıyım...:):)
ismim duygu samsunun ilçesindeyim küçük bi ilçesinde..
çalışmıyorum ama kursa gidiyorum..
tıbbı sekreterlik kursu iş bulurum inşallah..
sizlerle iyii dostluklar kurmayı isterim gerçekden
canım kıyamam sana....nasılsın ..bu sıkıntıların senin gelecegini kurtaracak bacım...Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?