sagol canımm amalıyatlık degıl allah şukurler olsun sadece dıkkatlı olmam gerekıyorgünaydınn hepinize.... fıtık mı Allah yardımcın olsun benneyaptımki peki ameliyat oldun mu doktorlar ne diyolar bu konuda inşallah çok ilerlememiştir....
nefne fotolar çok güzel hakikaten olsada bi çerkez düğünü izlesek ya.... benimde canım çekti:)
canım benım sagol bende senı ve kuçuk cımcımeyı çok öpuyorummŞenizgülse ablacım çooook geçmiş olsun ..aman dikkat et canoım ya öpüyorum seni ...
selam adige dostlarım.dün buluştuk,merak eden arkadaşlar buluşma haberlerinden sakarya buluştu konusuna bakabilirler.
Merhaba..Ben de çerkesim..
Babam Kabardey
Annem Şapsığ
Samsun-VezirköprüLüyüm..
:CüvCüv:
Babam Kabardey
Annem Şapsığ
Samsun-VezirköprüLüyüm..
3.5 yaşında canım ağustoda 4 olcak 2005 doğumlu ...evet okula gidince düzelcek ama ben bazen istemiyorum ..böyle doya doya seveyim ..okula başlayınca diyolog değişiyo ..bu günlerede geri gelinmiyo..
ya kızlar çerkez düğünü videosu koydum ..yani izlemedinizmi ..ya
sagol canımm amalıyatlık degıl allah şukurler olsun sadece dıkkatlı olmam gerekıyor
Babam Kabardey
Annem Şapsığ
Samsun-VezirköprüLüyüm..
Günaydın arkadaşlarr a.s. nasılsınız? derin senin kızda ne yaramazmış yav kaydirigubbakcemile3 Allah sabır versin o tatlılıkları olmasa çekilmezler valla
arkadaşlar merhabalar geçen hafta balıkesirde organizasyon daydım sizlerle resimleri paylaşmak istedim.
evet fazlasıyla zeki hemde doktoruda söyledi sorduğu şeyleri bir duysan kulaklarına inanamazsın...allah herkese nasip etsin ...sormayın bnm kızım ilk aşkını yaşıyo..zaman çok çabuk geçiyo bi bakmışsın okula başlamış... olsun tatlı yorgunluklar bunlar tatlı cadı küçükmüşde daha:) ama zeki çocuklar yaramaz olurmuş
iyi seyirler bende ne kadar şımardım hehe...ablacım ameliyatlık bi durum olmadığına sevindim ...tekrar tektar geçmiş olsun...gunaydın bayanlar nasılsınızz
ızledım canım ızledım çok guzel emegıne saglıkka.s.
evet çoğalalım....hareketin olduğu yerde bereket olur...merhaba canım hoşgeldin a.s. gittikçe çoğalıyoruz kızlar :dance:
evet takılıyo biraz ...bende sinir oldum...ben izledim alttaki güzeldi sağol ama takılıyodu balıkesirdekini izleyemedim ama açılmadı:S
sağol canım ...bende izledikçe bi hoş oldum ..ben size bulabilirsem kendi düğünlerimizden görüntüler izletcem ..inş ..günaydın çerkes güzelleri,
izledim arkadaşım çok güzel,
hem oynayanlar, hem de çekim güzel olmuş
ellerine sağlık.
iyi akşamlar kızlar!a.s.nefne çok güzeldi teşekkürler!a.skuusuum seninkini de izledim o da çok güzel!:1hug:ally benim kızı sorma meşhurdur buralarda!...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?