Soyumla gurur duyuyorum...
Çok güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım...
Birde şu link 'e bakarsanız sevinirim...
http://www.kadinlarkulubu.com/cerke...isizligi-protesto-ediyorum-t150298/index.html
Geldim kızlar...
Son günlerde şu albümle uğraştığım için giremedim, birde yetkili olduğum bölümlerle uğraşıyordum.
Yeni gelenler hoşgeldiniz ayrıca listeye eklendiniz. 1. mesajıma listeyi ekledim arada kaybolmasın diye.
Evet derdimiz aynı zamanda buluşamamakbelki kkdan değilde mail yolu ile birbirimize ulaşabiliriz. Oradan konferans yaparız nasıl olur sizce?
Geldim kızlar...
Son günlerde şu albümle uğraştığım için giremedim, birde yetkili olduğum bölümlerle uğraşıyordum.
Yeni gelenler hoşgeldiniz ayrıca listeye eklendiniz. 1. mesajıma listeyi ekledim arada kaybolmasın diye.
Evet derdimiz aynı zamanda buluşamamakbelki kkdan değilde mail yolu ile birbirimize ulaşabiliriz. Oradan konferans yaparız nasıl olur sizce?
Geldim kızlar...
Geldim kızlar...
ewt arkadaşlar kabul edenler el kaldırsın ( BEN) a.s
ewt arkadaşlar kabul edenler el kaldırsın ( BEN) a.s
Papri istanbuldasın sanırım....
Üye olduğunuz dernekler varmı?...:uhm:
Yada aktivite yaptığınız bir grubunuz falan...
Bütün Dünyanın maharetlerimizi anlata anlata bitiremedeğini biliyoruz...sengözlerimebaksanab
Peki neden bunu bir kez daha kanıtlamayalım ki değil mi?...:hooray:
Valla benim aslında bu konuyla ilgili çok düşüncelerim var ama sizlerinde onay ve fikirlerinizi duymak istiyorum...a.s.
siz onu bunu bırakın abazaların tavugunu biz yaptık deyip adını çerkes tavuğu koydunuzmu onu deyin bakim
çerkez kızları çok hür ve her istediklerini yaparmış diye duydum
evlenince de kocalarınınn sözünden çıkmazlardır
kızlar siz bilirisiniz doğru mu*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?