aloooooooooooo kimse yokmu..nerdesiniz bacılarım....klava:
günaydın iyi hafta sonları arkadaşlara.s.
hu hu ben geldiim kimse varmııııı
yok canım yıne kımseler yok ben bı turlu tutturamıyorum:dilcikar:
of abloşum of vaktim olsa hep burda olacam emin olabilirsin..ama çok işim var..vakit bulamıyorum....:1ninca:
bılıyorum canım ama kendını bu kadar yorma bak sonradan çıkacak acısı dıkkat et olurmu
yıne kımseler yokkkkkkkkkkkkkk
bence birbirimize saat verelima.syoksa hep böyle bakıp geçeceğiz boş boş:sm_confused:
kızlarr gunaylarr nasılsınız
yakaladım sızı nıhayet hadı gelın gariiiikaydirigubbakcemile3
hihoyyyt ha ha ha birtürlü buluşamamışsınız anlaşılan.ben yokum ya oh iyi oldu siz..bensiz burda kaynatacaktınız sizi gidiler sizi:jeyyar:
yok canım be yakalasamda bı turlu goruşemıyoruzkı sen olmayıncada olmuyor :roflol::roflol:
ya yine kimse yok!:sm_confused:günaydın yazayım da ben yine boş boş geçmeyeyim bir gelen olur elbet!a.s.sabah dokuz on gibi ne yapıyorsunuz arkadaşlar müsait misiniz bekliyoruma.s.
hoş geldin canım.onların hepsi o vakitte güzellik uykusundalardır canım.ben geliyom sabahları genelde...ama denk gelemeyiz heralde....ben 10 da çıkıyom .patronum gelince kk dan çıkmak zorunda kalıyom.sevgilerimle.
günaydın kızlarrrrrrrr.nasılsınız.ben bu ara çok yogunum.hem ev görmesine hemde kaynanam için geçmiş olsuna geliyorlar.fazla akşamları takılamıyom....beni merak edenlere duyurulurrrr..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?