- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
ikiz meleklerim hoşgeldin.
hoşbulduk canım nasılsınız?memleket nere kusura bakmayın ben yeni katıldım aranıza ve arkadaşları yeni tanıyacağım.
samsunluyum ben ama muğlada yaşıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz meleklerim hoşgeldin.
hoşbulduk canım nasılsınız?memleket nere kusura bakmayın ben yeni katıldım aranıza ve arkadaşları yeni tanıyacağım.
aslında benim babamın babası da tokattan gelme samsuna!çok memnun oldum.bende sivas eşimde tokatlı.eşimde çerkez dil konusunda merak ediyorum ben oyunlarımızı örf ve adetlerimizi biliyorum ama malesef dil bilmiyorum.
uğruyolardı ama bu aralar herkes meşgul sanırım.:1no2:derin arkadaşım merhaba
galiba diğer arkdaşlar fazla uğramıyorlar ben istanbulda oturan arkadaşlarla da tanışmayı ve buluşmayı çok isterdim ...
selam hoşgeldin canım.opuyorumnanaktanselam bende çerkezim bu sayfayı görünce çokk sevindim arkadaşlar..
hoşgeldin canım..opuyorumnanaktançok güsel ya,bende çerkezim annem,daha doğrusu annem çerkez ama öyle büyüdük yani.Tokatlıyız.gabartey.şu an izmitteyim. bu civarda da çokmuş çerkez.
iyi olmaya çalışıyorum.zemuszemuscanım valla olabilir biliyorsun biz çerkezler aynı memleketse muhakkak akraba çıkarız:)
özel msj sayını doldurursan bekliyorum.burada seni görmek çok güzel bütün arkadaşlarımıda
derin arkadaşım merhaba nasılsın?
benim kızım mayısta dört yaşına girecek abla kızımm benim!:asigim:aynen öyle tatlım benim kuzularım ikiz.biri kız diğeri erkek.bütün dünyam onlar gelişimleri beslenmeleri aktiviteleri derken 3 yaşımıza geldik.darısı size canım.....
diğer yavrun kaç yaşında....
süper olurdu gerçekten ama işte doyduğun yerde duruyorsun..
istanbulda nerdesin?
benim ailem orda yaşıyor.
arada uğruyorum...