mutlu hafta sonlarıı arkadaşlar...opuyorumnanaktanWaropsow adygaaaa:lepi: köyümü özledimmmm müzigimi özledim dansimi özledimmmm ninelerimin adigece konusmalarini özledim
cerkezce bilen var mi? aranizda konusalim?
ben sapsigyim..
mutlu pazarlar...opuyorumnanaktan
denefciğim neyin var?
shewall hadi gözünaydın inşallah sonuçları da iyi olur sınavlarının...:Saruboceq:
selam adige dostlar.
derinim ne olsun bacım ya.hayat çok yoruyo beni.of offf...
swel bacım dualarım seninle.umarım çalışmanın karşılıgını alırsın bacım
haydeç ablam sen nasılsın...sanki heççç görüşmüyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay canım benim... zemuszemusya benim profile bakmadın sanırım...ben kaynana olacak yaştayım...evet büyük kızım 21 yaşında küçüğü 17 ..sonradan gelenim var oda 6 yaşında...kaydirigubbakcemile3yine yazayım dedim...rabbim inşallah kazandırsın..yolun hep açık olsun canım benim..:Saruboceq:.
balalarım nasılsınız ay kış rehaveti çöktü bacılar kayıp
selamlar geçmişi okuyamadım. yarın okurum. iyi geceler olsun. banada öğretin çerkezce. annem babam hep konuştuğu halde bize öğretmediler. üzülüyorum şimdi.
ben abzehim.
yarın daha uzun yazarım görüşmek üzere
canım selam hangi boy oluyor. ilk kez duydum ben o dili.merhabalar cerkes guzellerı ben biraz bılıyorum dıgoronca ama bızım dılımız dıger boyların dıllerını tutmuyor zaten burda yazmak bıraz zor olur malumm krıl alfabesı her harf aynı degıl ama bızım dılımızde kudayte zabahayte nasılsınız ıyımısınız demekne guzel olur ya ogrensek burda haydi kızlar dıgoroncaya kampanyası mı baslatsak netsek =D
selam adige dostlarım.nasılsınız....üstümüze kış agırlıgı çöktü...iş güç koşturmaca hiç bitmiyo.bu arada bu sene grip olmadım derken grip oldum.acep domuz gribimi desem ,kuş gribimi desemkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim denefim.hg derinim....çok öpüyorum seni..Allaha emanet ol..
Waropsow adygaaaa:lepi: köyümü özledimmmm müzigimi özledim dansimi özledimmmm ninelerimin adigece konusmalarini özledim
cerkezce bilen var mi? aranizda konusalim?
ben sapsigyim..
teşekkür ederim denefim.
hoşbuldum nasılsın bu aralar?opuyorumnanaktan