hoşbulduumkaydirigubbakcemile3benden mi bahsetmiştiniiz:1rolleyes: annemle mi:1rolleyes:[/QUOTE .!.:evet hangi bolum falan dıye sormustum gercı sımdı yoksunuz ama ıkınızdeŞeniz selamlar anneyeopuyorumnanaktan
evet hangi bolum falan dıye sormustum gercı sımdı yoksunuz ama ıkınızdeŞeniz selamlar anneyeopuyorumnanaktan
hoşgeldin gülse,iyiyiz çok şükür sen nasılsın uğramıyosun fazla
abloş hoşgeldin ya özlettin kendini...Şeniz
deneffff nasıl gidiyoo ev hayatıı??:sm_confused:
ev mi zormuş iş miii??
anlat bakem ben de başlayam mıı işeee ne dersinnn??*hihoyyyt[/QUOTE
ya ne bilem anlayamdım ki daha .ev zor degil ya bacım.işle ev beraber zor.canın isteyince kalkıyon iş yapıyon sınırsız zaman.evde olmak çok güzelmiş.inan özlemişim..iş yerim artık çekilmez olmuştu.işler durgundu .zevkle çalışamıyoduk.sorunlar çoktu.bide insanlarla ugraşmak harbiden zor.laf anlatasıya kadar göbegim çatlıyodu..kaydirigubbakcemile3
hayırlı sahurlar çerkez güzelleri....Şeniz
sanada hayırlı sahurlar ablam..
herkese iyi haftasonları..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
bende seni öpüyom gülümmmopuyorumnanaktan
Selam kızlaarrrr Şeniz Nabersiniz? Beni sorarsanız iyiyim takılıyorum buralarda kaydirigubbakcemile3
aman bizi unutma gülüm...umarım herşey gönlünce olur..
iyi gecelerr dilemek istedimm öptümm hepiniziiiiii!!!!opuyorumnanaktan
sanada hayırlı geceler canım
Evett burdayım kaydirigubbakcemile2 anneme sordum babanı tanıyo bide halan bizim Özlemler vardı köyde onların babaannesiymiş galiba
deneffff nasıl gidiyoo ev hayatıı??:sm_confused:
ev mi zormuş iş miii??
anlat bakem ben de başlayam mıı işeee ne dersinnn??*hihoyyyt[/QUOTE
ya ne bilem anlayamdım ki daha .ev zor degil ya bacım.işle ev beraber zor.canın isteyince kalkıyon iş yapıyon sınırsız zaman.evde olmak çok güzelmiş.inan özlemişim..iş yerim artık çekilmez olmuştu.işler durgundu .zevkle çalışamıyoduk.sorunlar çoktu.bide insanlarla ugraşmak harbiden zor.laf anlatasıya kadar göbegim çatlıyodu..kaydirigubbakcemile3
sanada hayırlı geceler canım
merhaba kızlarrr!opuyorumnanaktanevet canımcım onların babannesi benimde üvey halamm ama cok severiim halamı...
herkese selamlara.s.
denefciğim iyi o zaman yaa ev senin için güzel olmuş!!a.s
ben istediğim zaman yatıp kalkamıyorum hiçç de işimm bitmiyoo valla!:a015:
canavar gibi bi kocam bi de kızım oluncaaa ev bana çokkk zor valla!
bir de çalışsam heptenn mokkk götürür buralarııı!!kafamçokkarıştı
baksenn yaa yine tanıdık çıkmış birilerii burdan!!!kaydirigubbakcemile5
oh valla sonunda gelebildim..3 gündür yoktum net yoktu açıkcası..geldim kaydirigubbakcemile3yine geldim.kaydirigubbakcemile3hep geleceğim....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?