Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesi günü sizin tavuktan yicem benn naberrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
yeni gelen arkadaşlar süpersiniz sizlerle olmak çok güzel
benan cım yapamadım çok üzüldüm ama çok güzel vakit geçirdik tabiki bidahaki buluşmada söz verdim yapıcam arkadaşlarıma inşallah sanada denk gelir canıma.s.
haydeccıgımmmmmmm ....
yapma tabı....yapama.... :)
bızımde oldugumuz bır gune ertele olurmu ..... canom ....canım uzulme....bızlerle beraber yemek daha guzel olmazmı :)
bu arada ...
kacamagı demıssın...
http://www.kadinlarkulubu.com/kacamak-tarifi-soran-vardi-t25903/index.html
cano....canım...burada kacamak tarıfı var....ve alt yorumlarda da hıkayesı....
lazlar da yapıyordur bılmıyorum ama ....bızım yemegımız ....kacamak....
cerkez degılım demıssın...profılıne baktım....erzıncanlısın sanırım....
degılım de ....ne olur degılım de.....neden deme....ama degılım de ....ne olur ....:)
olsun oyle olsada bızlerlesın ya....benımle....cerkezler topıgındesın ya....:)
sevgılerımle canım......
gununuz cokkkkkkkkkkkkkkkk guzel gecsın.......
ellerine sağlık canım üşenmemişsin vermişsin tarifiiiiiçini yaparken elmaları rendele tencereye elmaları tarçını şekerikoyup elmalar suyunu bırakıp çekene kadar pişir hamur için bütün malzemeyi karıştırıp kulak memesi kıvamında yogur hamurun yaklaşık 3te1ini ayırıp dondurucuda biraz dondur kalan hamuru tepsiye yay üzerine elmalı karışımı koyup onun üzerinede dondurdugun hamuru rendeleyip önceden ısıtılmamış fırında 180derecede pişirip afiyetle yemeniz dilegiyle
çok tşk ederim benancım inşallah bidahaki sefere çerkes tavuğu seninde olduğun bir buluşmada a.s.:)
resımlerınızı gordum ....
sıcacık ....guzel yureklerınızın yansıdıgı guzel yuzlerınızı.....
haydeccıgım....tam bır cerkez hanımefendısı :)
ve masada cerkez tavugunun olmayısına uzulemedım :)
yoktum ya.... :)
ve cano ....canım ....evet formda bır cano daha varmıs.....o sen degılmıssın....
erzıncanlı bır arkadasım var ....hep takılırız bırbırımıze yemeklerımız....kulturumuz ....hakkında....
o yuzden ne olur oralı olma dedım.... :)
degılmıssın.... ve senınde gulen yuzun hıc solmasın.....
kocaman sevgıler hepınıze......