slm canlarım bende izmirde yaşıyorum ve asetinim canım canavarım yazmış zaten özelden yazma şansınız varmı artık bilmiyorum ama izmirdeki tüm çerkesler ve ankaradaki tanışmayı çok isterim tabi hepimiz buluşsak aslında bir yerde dahada çok sevinirim ankaraya çok sık gittiğim için bu iki şehir kimse alınmasın hepinizi çok seviyorum web adresimi ekledim profilime mail adresimi tüm kardeşlerim alabilir bir gün kafkasyada buluşmak üzere inşallah herkese sevgiler
Geldim kızlar...
Son günlerde şu albümle uğraştığım için giremedim, birde yetkili olduğum bölümlerle uğraşıyordum.
Yeni gelenler hoşgeldiniz ayrıca listeye eklendiniz. 1. mesajıma listeyi ekledim arada kaybolmasın diye.
Evet derdimiz aynı zamanda buluşamamakbelki kkdan değilde mail yolu ile birbirimize ulaşabiliriz. Oradan konferans yaparız nasıl olur sizce?
hatırlatmak amaçlı gündeme getirmek istedim
nerdesiniz arkadaşlarrrr a.s.
biz burdayız da sen nerdesin canım:içelim:
selam arkadaşlar ben devamlı girmeye çalışıyorum ama kimseler olmuyor devamlı konuştugunuz ve buluştugunuz bir yer varmı öptüm
selam arkadaşlar ben devamlı girmeye çalışıyorum ama kimseler olmuyor devamlı konuştugunuz ve buluştugunuz bir yer varmı öptüm
afiyet olsun bizim yerimizede ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?