Cep telefonunuza gelen en son mesaj?

Çok özledim aşkım

Sevdiceğimden

Son düzenleme:
Tum ihtiyaclariniz bu pakette! Heryone 500dk,5000SMS,1GB ayda 25TLye sizin! Almak icin bu mesaji EVET yazip cevaplayin. Son gun 27/04/2014

Sevgili operatorum :))

Nişanlım ; Sana süpriz yapacaktım hayatım, peki nasıl istersin o olsun.

Sevdiceğimden; bitanem günaydın dün uyuyakalmısım özür dilerim aşkım günün aydın olsun meleğim

Digiturk ün bitmek bilmeyen kampanyalarından biri... Ben kadınım yahu Lig tv mesajı gönderme bari di mi ?

İyi yapmışşın :)
Arkadaşıma foruma üye olduğumu söyledimde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Vay be anladım :) Sakallarımı kesebilirsen gel kes iki dakika."

Mesajı atanın neyim olduğu meçhul, arkadaşım diyelim :)

Nişanlım ; Oturma odamızın rengi maviş maviş çok tatlı olmuş hayatım, çıkasım gelmiyor :97:

Vefalı yarim Finansbank : 28 - 30 Nisan tarihlerinde bireysel internet şubemize gelin, ilk girişinizde 5 TL değerinde puan kazanın. Zaten bankaların dışında bir mesaj almıyorum son zamanlarda.

Arkadaş:Tadı nasıl ben ambulansa haber vereyim mi :)
(makarna salatası yapmıştımda onun fotoğrafını atmıştım :) :)

Sevgilimden --- "Hayatımı, kaderimi ve beni değiştirdiğin için, bana dünyadaki güzellikleri ve mutluluğu tattırdığın için, bana aşkını bahşettiğin için, beni bu kadar sevdiğin için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum aşkım..."

Kandil mesaji aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilimden === "Bitanem aşkım tatlım hayatımın anlamı, seni çok ama çooooooook seviyorum"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…