Çenede yaparım Kariyer de :)

nihan 86 cim sac dökülmesi icin birebir zeytin yagi banyo yapmadan yarim saat önce sacina uygula sonra banyonu yap(etrafida temizle o yaglardan)bir sonraki banyo yapincaya kadar yada saclarin kirleninceye kadar 1 tel bile gelmiyor ben denedim benimde gurbete gelince avucavuc döküldü zeytinyagi iyi geldi tabi etrafi dusakabini o yaglardan temizlemek zor geldigi icin suan yapmiyorum ama..

sağol canım denerim ya bende kel kalcam diye korkuyorum:gitme:

eveet. bayram avansı verilsin.
yoksa o işyerini kk ca boykot edrizalsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 patron aynı zamanda ev sahibimiz. çıkarmasın sonra bizi:KK1:

allah bağışlasın...
bebeişin kaç aylık
kız mı erekek mi?? :ecrin_bebek:

saol canım,bebeğim kız.ismi gazel
1 yaşına girdi geçen ay.
canım benim ya özledim sıpamıŞeniz

sağol canım denerim ya bende kel kalcam diye korkuyorum:gitme:

seni çok iyi anlıyorum. stres yapma, üzülme saçların için. sabahları yastğa baktıkça ağlıyodum hep. o kadar çok dökülürdü ki. eşimin benden gizli dökülen saçlarımı topladığını bilirim. sen üzüldükçe daha çok dökülüyo.
kuru mayayı öneririm. iğrenç kokuyo ama ben bi nebze de olsa faydasını gördüm
bence sarı sende zaten çok abartı durmaz. ben yakışacağına inanıyom. yap bencede içinde kalmasın :1hug:

dimi. haklısın. ne varsa gençlikte var, yaşlanınca gençlere bakıp imrenme der kayınvalidem hep.

darkseaa senin bebeğin ne kaç aylık? cinsiyeti nedir, ismi nedir . ne çok soru sordum ya :)

konu sahibesi kayıpohaoldumsmile

en çok ben konuşuyorum ya, demek ki en boşu benimlaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 patron aynı zamanda ev sahibimiz. çıkarmasın sonra bizi:KK1:

saol canım,bebeğim kız.ismi gazel
1 yaşına girdi geçen ay.
canım benim ya özledim sıpamıŞeniz

Allah bağışlasın canım

seni çok iyi anlıyorum. stres yapma, üzülme saçların için. sabahları yastğa baktıkça ağlıyodum hep. o kadar çok dökülürdü ki. eşimin benden gizli dökülen saçlarımı topladığını bilirim. sen üzüldükçe daha çok dökülüyo.
kuru mayayı öneririm. iğrenç kokuyo ama ben bi nebze de olsa faydasını gördüm

.

kuru mayayı nasıl sürücem ki? senin saçlarının geçmesine sevindim canım

oyy allah bağışlasın. adıyla yaşasın:nazar:

bende bi oğlan istiyorum ya.. rabbim onu da nasip eder inşallah:Saruboceq:

bende 2. çok istiyom am gözüm hiç yemiyo ya.
oğlun olursa ne demek istediğimi analrsın -tatlicadiarzu-

Sana mutlu bi haber verim sevgilim iş basvurusu yapmıştı haber bekliyordu geldi çok mutluyum seneye düğün kısmetse :dance:

tebrik ederim. herşey gönlünüzce olsun inş

oyy allah bağışlasın. adıyla yaşasın:nazar:

bende bi oğlan istiyorum ya.. rabbim onu da nasip eder inşallah:Saruboceq:
inşallah canım herzaman hayırlısını iste:1rolleyes:
Sana mutlu bi haber verim sevgilim iş basvurusu yapmıştı haber bekliyordu geldi çok mutluyum seneye düğün kısmetse :dance:

:teytey: ne güzel mutluluklar dilerim şimdiden inş hayırlısı ile zaman çabuk geçer

why_be yok kız çok konuşmuyonşakkıdı

ohh buna oynanır işte:teytey:
düğünde daha çok oynarımsositososito

Allah bağışlasın canım

kuru mayayı nasıl sürücem ki? senin saçlarının geçmesine sevindim canım
amin tatlım, hepimizinkini inşallah.. seni nerden hatırladığıma baktım. sezeryan olmuşsun konuna cevap yazmışım kanamanla ilgili:ecrin_bebek:

1 bardak cıcak suya 4 tatlı kaşığı kuru mayayı koy karıştır. biraz ılıyınca saçlarına yedir. özellikle diplerine masaj yap. 15-20 dk öyle bekle. sonra durula. haftada 2 kere yap bunu. saçları parlatıp yumuşatıyo. dökülmeyi de durdurmuştu benim.
inşallah sende de aynı etkiyi bırakırkaydirigubbakcemile5

amin tatlım, hepimizinkini inşallah.. seni nerden hatırladığıma baktım. sezeryan olmuşsun konuna cevap yazmışım kanamanla ilgili:ecrin_bebek:

1 bardak cıcak suya 4 tatlı kaşığı kuru mayayı koy karıştır. biraz ılıyınca saçlarına yedir. özellikle diplerine masaj yap. 15-20 dk öyle bekle. sonra durula. haftada 2 kere yap bunu. saçları parlatıp yumuşatıyo. dökülmeyi de durdurmuştu benim.
inşallah sende de aynı etkiyi bırakırkaydirigubbakcemile5

evet canım sezeryandan az çekmedim hala ağrırı dikişleri üşütünce sen normal doğummu yaptın

çok sağol tarif için deneyeceğim inş yarar banada

bende 2. çok istiyom am gözüm hiç yemiyo ya.
oğlun olursa ne demek istediğimi analrsın -tatlicadiarzu-

tebrik ederim. herşey gönlünüzce olsun inş

benim kızım çok uslu bi bebekti. hiç yormadı bizi. ama şimdi babaannesi bakıyo, acayip şımardı. zorluğunu yeni yeni görüyorum.
yaş farklarıda çok olmasın istiyorum. o yüzden yakın bi zamanda çalışmalara başlarız belkikaydirigubbakcemile3
inşallah canım herzaman hayırlısını iste:1rolleyes:

:teytey: ne güzel mutluluklar dilerim şimdiden inş hayırlısı ile zaman çabuk geçer

why_be yok kız çok konuşmuyonşakkıdı

saol nihancım moral oldu budelikafadulden çok geveze hissettim kendimi. değilmişimnaniknanik

X