Boşverin insanlari anlamak zor ince dusunenler hep kirilir bende sizin gibi dusunurum boyle seylerde dikkat ederim sonra herseferinde bu insanlar nasil bir bencillik icinde diye hayrete duserim bu devir boyle bir devir cogu insan sadece kendini önemseyip hakli goruyorTabi devam ediyorum ama çok sinir oldum onlara
Belki de psikolojik bir açıklaması vardır bu durumun herşeyi sosyal medyada paylaşmanın bilmiyorum ben 3 sene önce yakınımı kaybettim aynısını o zaman da yaptılar facemi kapattım ama ölüm hepimizin kapısında ne diyimBoşverin insanlari anlamak zor ince dusunenler hep kirilir bende sizin gibi dusunurum boyle seylerde dikkat ederim sonra herseferinde bu insanlar nasil bir bencillik icinde diye hayrete duserim bu devir boyle bir devir cogu insan sadece kendini önemseyip hakli goruyor
Ninemin öldüğünü kızkardeşim uzakta okuyor diye saklamıştık ninemizle çok başka bir bağımız vardı diyemedik daha doğrusu, sonra akşamına bizi aradı. Erkek kuzenlerden biri, gömerlerken foto çekip paylaşmış yazı yazmış. Ordan mı öğrenmeliydim böyle paylaşılır mı demişti ağlaya ağlaya helâk oldu kız yollardan gelene kadar. Doğru bulmuyorum açıkçası paylaşım yapılmasını.Kızlar cuma günü amcam vefat etti cumartesi günü gömüldü akşamına faceye tabut resmini koymuşlar yine cumartesi diger amcam siyaset le ilgili paylaşım yapmış bi başka kuzenim şarkı paylaşmış benim sosyal medya hesapım yok ama duydum vefat eden amcamın kızıyla çok samimiyiz ve kız hergün facede vatsapta bunları görüyor üzüldüm bende sizce abartıyormuyum açıkçası bende film falan izliyorum ama paylaşım yapamam hiç ayıp gibi geliyor
Çeşit çeşit insan var benim dayımın oğlu tabutla denize gitmiş bir de resim atmış Faceye her eve lazım diye. Bana tuhaf gelmiyor artık birebir yaşayıncaO tabut paylasanların beynini kusa taksak ters uçar kus
Emınım arkasından uc kuluf bir elham okumamıslardır.
Artık insanlar çekinmiyor eskiden çekinme utanma vardı sosyal medya sayesinde kırıldı bu normal geliyor herşey o yüzden üzülmeyin boş yere siz kendinize yakıstırdıgınızı yapmaya devam edin başkasıda kendine yakışanı yapsın
Sizin dediginiz gibi olsaydi biz bunu dusunduk ismi koymak istiyoruz denirdi oraya buraya boy boy fotolar atarken aa ne guzel isimmis diyenlere benimde cok icime sindi yazilmazdi diye dusunuyorum
Bana geliyor bire bir yasasam yasatan ıcın ruh ve sinir hastalıkları hastanesi onerırımÇeşit çeşit insan var benim dayımın oğlu tabutla denize gitmiş bir de resim atmış Faceye her eve lazım diye. Bana tuhaf gelmiyor artık birebir yaşayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?