• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

Zengin olur ailesinden sevgi görmemiş olur
fakir olur yine sokak çocuğu olur
herşeye bi bahane çook zaten
yokmu bunun ortası:delphin:

sonunda teslim oldu teslim olmasaydi sanirim yillarca aralardi daha:umursamaz:
ama olan ne emeklerle büyütülmüs gencecik bir kiza oldu allah mekanini cennet etsin insallah:Saruboceq:

kendi teslim oldu ama bunda emniyetin hiç mi payı yok.çember daraldı diyolardı 1 haftadır.bütün ailesini yakın çevresini takip altına almışlar.hepsini izliyolarmış.yaklaşık 50 kişiymiş bunlar..cemin de gidecek yeri, yardım edecek kimsesi kalmadığı için hem de pişman oldum deyip az ceza alacağını bildiği için teslim oldu bence.hem 18 yaşını geçmiş olsa bile suçu işlediği zaman önemliymiş.pek bişey farketmicekmiş anladığım kadarıyla.kemik yaşı inşallah 18 yaşından büyük çıkar da en ağır cezayı alır inşallah pislikk...

bence buadamın bilerek yaşını küçültttüler inşallah gerçek orataya çıkarda en ağır ceza alır anlamadığım face bir grup insan var cemin fanları diye kendi hemcinslerimiz bile kız bişey yapmasa cemde böle yapmazdı diye savunanlar var allahım sen koru gerçekten durumumuz kötü şimdi olay adalette umarm kolay kolay çıkmaz ama herşey palnlanmış yaa off

vallaya

kimse kusura bakmasın bu konuda anlayışlı saygılı felan olamicam

sen kızı al defalarca bıçakla
daha nefes alırken kafasını kes
gövdesini parçalara ayır
git bir pislik gibi çöpe at

sonra eeee ben ailemden sevgi görmedim ,hep para verdiler ,doğumgünümde bile yoklardı ühüü ühüüü

oldu canım oldu
ceme acıyacakta değilim ,nefret ediyorum o bir canavar bence

hayatta hiçkimse bunu haketmez ve hayatta hiçkimse bunu yapacak hakkı mazereti kendinde bulamaz

cem teslim ldu,yaşı küçük diye az ceza alacak,babayı aklayıp çıkaracaklar,teslim olmasının nedeni bu bence ama babanın gömleğindeki kan,münevverin tırnaklarındaki dokular unutulmasın inşallah

cem 18 yaşından küçük olduğu için ona yardım edenler yardım ve yataklıktan ceza almayacaklarmış.ama delil karartanlar cezalandırılacakmış..

vallaya

gövdesini parçalara ayır

sonra eeee ben ailemden sevgi görmedim ,hep para verdiler ,doğumgünümde bile yoklardı ühüü ühüüü

oldu canım oldu

hayatta hiçkimse bunu haketmez ve hayatta hiçkimse bunu yapacak hakkı mazereti kendinde bulamaz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

o babasının annesininde onunla birlikte içerde yatması gerekiyor..
bir suç varsa ortada bu suç önce ailesinde..
dilerim bu vicdan azabı ömür boyu yakalarında olur ailenin.
birde iyi bir şey yapıyorlar gibi sakladılar.aferin der gibi.

sabh tLvzynu açtğmda yakaLandığını duyunca çok sevindim. onun qbi daha çok insn var hpsnin yakaLanmasını umut ediorm ..

Cemin ifadesi:

Cem Garipoğlu'nun 'kıskançlık krizine girdiği' için cinayeti işlediğini söylediği de iddia edildi. Cem'in, polislerle sohbetinde "Herşey Münevver'e gelen bir telefonla başladı. Kıskançlık krizine girdim. Tartışmaya başladık. Kavga fiziki temasa dönüştü. Cinnet geçirdim. Olay bu şekilde son buldu" ifadelerini kullandığı bildirildi.

gencecik iki insan....biri mezara biri hapise....bu toplum nereye gidiyor böyle allahaşkına...

şimdi cinayetler ne kadar vahşet içerikli....korku filmlerinden sahneleri andırıyor....insnaınkanı donuyor duyduklarına, gördüklerine....

bu kötü dünyaya iki evlat getirdiğim için bazen o kadar pişman oluyorum ki....rabbim evlatılarımızı kötü insanlardan, kötü insanların şerrinden korusun....evlat acısıyla sınamasın....

konuyu bir yerlere çekip tartışma ortamı yaratmayın..
herkesin düşüncesi kendine.
kazen mi gelsin illeki bir konuya.bu kadar mıyız biz.?

kazen mi gelsin derken cok cocukca olmus evet gelsın ogretmenım
ben sahsı fıkrımı yazdım sızı farklı konulardan tanıyorum lutfen kendınıze pım cıkarmaya calışmayın
herkesın dusuncesıkendıne degıl mı oyle ya

vallaya

gövdesini parçalara ayır

oldu canım oldu

sennle aynı fikirdeyim canm sabhtan beri netten takip ediyorum cinayet anını sorduklarında sinir krizine grmiş titriyomuşpsikolojiside hayli bozukmuş beter olsun insallah 3 marttn beri bu olayı içimiz ürpereek takip ediyoruz nihayet bekjlenn son oldu cem hayvanını teslim edebildiler bide şuna çok takıldım yaa ellleri kelepçeli değil polisler gel koçum diye hitap ediyolar nasıl bişey buu böyle bi vahşeti yapanı nasıl sorguluyolar hala yaa münevvere allahtan tekrar rahmet diliyorum mekanı cennet olsun..

kazen mi gelsin derken cok cocukca olmus evet gelsın ogretmenım
ben sahsı fıkrımı yazdım sızı farklı konulardan tanıyorum lutfen kendınıze pım cıkarmaya calışmayın
herkesın dusuncesıkendıne degıl mı oyle ya

ne alaka?:delphin:
sizin yazdığınız çocukça olmuş asıl bir daha gözden geçirin yazdığınızı..
geçmişte bu şekilde ikili diyaloglara kazen geldi diye ben yazdım okusaydınız eğer görür anlayabilirdiniz..
,ezbere bir yorum olmuş..,herkesin düşüncesi elbette kendine ama siz benim görüşümü destekleyen birinin mesajını alıntılarsanız söylediğinizi yalanlamış oluyorsunuz!!
herneyse..ikili tartışma yasak

9033_136150380447_101721675447_3019653_1397787_n.jpg

daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama şöyle bir foto gördüm bu sabah nette

9033_136150380447_101721675447_3019653_1397787_n.jpg

daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama şöyle bir foto gördüm bu sabah nette

aynen bu şekilde canım..
biraz önce demişki 7 ay boyunca hiç çıkmadım evden..
çıksa zaten link edilirdi verilmiş sadakası varmış!
benim anlamadığım tanımadığım birileri getirdi beni bu bahçeli eve demiş ya..o tanımadığı birileri kim?
kim bu suça ortaklık eder..

Back