• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

akşam haber kanallarının birinde cemin nüfus cüzdanını gösteriyorlardı ve 90 doğumlu yani 19 yaşında!!!!!!!!ama hala ısrarla her yerde 17 deniliyor anlayabilmiş değilim...

ne dolaplar dondü kim bilir..yoksa o cocuğu teslim ederler mı?o kadar imkan varken kacardi yurtdışına,altında bı bit yenigi olmasa ailesi de kabul etmezdi teslim olmasını..saçmalığa bakın cocuk teslim olurken öyle bir yer seciliyorki nedense hiç bir kamera göremiyor kor nokta..neden??bu bile hesaplı çünkü acaba polislerle bı şey mı konuşuldu veya bir şey mı verdiler polislere..
bu ülkede parayı veren düdüğü caliyo bu kadar basit..güya 17 yasında cezası öyle böyle derken inicek 12 yıla sonra cikcak 30 yasında hayatindan ne eksilcek?hiç bı şey..hayat kurma derdi yok,para var çünkü..gider yurtdışına hayatına krallar gibi devam eder..
bı komedi daha saclar trasli sakal deli gibi uzun??niye sakalı da kesmediler saclarını keserken iste sizlerinde dediği gibi ruh halı kötü imajı vermek için..
komigiz hem d çok komik..
bu olay capkin in da marifeti değil zaten capkin ne yaptı ki?cocuk kendi çıktı deliğinden..
ne kadar acı,ülkemize güvenimiz gün geçtikçe daha da azalıyor,benim azalıyor en azından..ilerlememiz gerekirken geriliyoruz..abuk subuk seyleri ornek alicagimiza diğer ülkelerden mantıklı seyleri ornek alalım..
görürsünüz zaten bir iki güne birileri çıkar saçma sapan bir şey yapar bu konuda kapanır,unutulur örtbas edilir gider..

İşte cinayetten bir gün önce Cem G. Münevver arasında geçen konuşmalar:

C: Sana naparım biliyor musun?

M: Ne

C: Hayal edemeyeceğin şeyleri

M: Neymiş?

C: Sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar

M: Abartma

C: Tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun?

M: öyle mi?

C: Evet öyle

M: Ne güzel

M: Cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan

C: iyi, güzel o zaman. Tüm gün beraberiz o zaman

M: Olabilir, buluşuruz

C: Ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman

M: Ne planı?

C: Tarihin en büyüklerinden

M: Abartma be

C: öyle, duyunca ağzın açık kalacak

M: Söyle bakayım, merak ettim

C: Çok büyük bunlar bebek. Şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana

M: Söyleee beee

C: Bizdesin o zaman yarın. Sana mum ışığı yemek hazırlarım. Panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. Romantik böyle

M: Hem güvenlik var sizin. O görür ama

C: Arka bahçeden gireceğiz dedim sana

M: O nasıl olacak?

C: Söyleyeceğin bahane yok inan bana

M: Hem sizde napacağız ki?

C: Yapacağız bir şeyler merak etme

C: Hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok

M: Yoooo

C: Gitar da çalarım M: Aaaaa!

C: Bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. Bir tekrar olsun diye. Yarın sana çalacağım için

M: Hımmmm

C:.....

M: Ne alaka?

C: Gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece

M: Tabii... İyi

C: Bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. Hangisi nin sesini seversen onunla çalarım

M: İyi

KISKANÇ SEVGİLİM

Cem G.'nin, Münevver Karabulut'u adını söylemediği sarışın bir çocuktan kıskandığı da ortaya çıktı. MSN'de Cem G., 'Şu sarışın çocuk lafı uyuzuma gitti' diyor.

Bu söz üzerine Karabulut ise, 'Ufak çocuk be, seninle az uğraşayım dedim' karşılığını veriyor. Ancak kıskandığı belli olan Cem G., 'Başka bir çocuğun şakası bile hoş değil. Ufak veya büyük olsun fark etmez Münevver. Bir daha yapma' yazıyor.

Cem G.'nin kızması üzerine ise Münevver Karabulut, bunun şaka olduğunu söylemekle yetiniyor.

Yazışmalar şöyle sürüyor.

M.K: Kıskanç sevgilimmm.

C.G: Benim için bu kadar önemli olduğun için böyle ama sıradan takıldığım bir kız olarak görseydim seni istediğini de derdim sana,

M.K: Oy aşkım, haklısın pardon, ama kızgınken bile çok tatlısın

C.G: Çünkü böyle bir konuda bir daha barışmamak üzere küserim şakası bile hoş değil.

BİRLİKTE TATİL PLANI

MSN kayıtlarına göre Cem G. ve Münevver Karabulut'un birlikte tatil planı yaptıkları da ortaya çıktı. Dersaneye giden Münevver Karabulut, iki günlük boşluğu olduğunu, öğretmeninin Ağva'ya gideceğini belirterek kendisini de davet ettiğini söylüyor.

Genç kızın bu teklifine Cem G. de olumlu yanıt veriyor.

İdam cezası tekrar gelir inşallah...kaydirigubbakcemile

nerdeeeee bebek katilini vs besliyolarda idam cikarmiolarkötükedihüso

bunun icin hic cikarmazlar kötükedihüso

ALLAHIM BU ISTE PARMAGI OLANLARI MUNEVVER KARDESIMIZIN KANINA DOKUNANLARIN HEPSININ BELASINI VERRRRRRRSINNNN:Saruboceq:

cem garipoğlu itinin allah belasını versin
bazı kişilerde ne işi vardı o kızın 16 yasında daha ,, münevver haketti dedikleri gibi kızlarına sahip cıksalardı gibi yazıklar olsun size ...kınıyorum
bu itin ne hakkı var mis gibi bi yavruyı öldürmesi kafasını kesmesi cöpe atması gibi bu katil zanlı sapık satanis sıfatsız pislik
elini kolunu sallayarak gezdi 197 gün okadar babası haykırmasına ragmen bulunmadı hemde yanı baslarındalardı para işte para para para allah belasını versin bu itin ve bu iti saklayanların lanet olsun bunlara adam kendisi tesli oluyo ya yazıklar olsun devete bukadarmı kime güvenecegiz hepimiz cocuguz hepimiz insanız hepimiz anne hepimiz babayız basımıza ne gelecegi belli değil böyle itlerden uzak etsin allah bizi elden negelir boku bokuna gideriz böyle hükümetin elinde babası okadar ugrasmasaydı bu iş olmazdı it ezer dolasırdı bukadar haykırıslarla 197. gün teslim oldu yakalatmıyolar yani bak it teslim olmus oldu 17 yasında oldu daha neler neler daha ne itlikler yapıp cezada vermezlerse bu ülkeyi terkedelim yoksa bugün münevver yarın biz

kızımın dahi dikkatini çekmiş anne dedi merdivenlari inerken sanki hiç birşey olamış gibi

suratında ifade ya dedim bende yakışıklığına kanma her erkeğin içinde bir cinayetçi

yatar, kimseye güvenme dedim

genç kız çocuk annesi olunca insan diken üstünde oluyor

:kahve:

aynen bu konuda yazacaktım ben de.
bugün bi iftar davetindeydik ailemle. bissürü aile biraraya geldik iftar yaptık ayıptır sölemesi.
sonrasında beyler (yani babalar) kendi aralarında konuşmaya başladı.
işte cem gariboğlu yakalanmış falan.
işte konuşuyolar, bi tanesi dedi ki "kız aldatmış, teğmen varmış mesajlaşmış.."
kanım dondu bayanlar.
bunu diyen adamın da kendi evlatları var.
yemin ederim kanım dondu.
kızın aldatmış olması, 16 yaşında bir kızın aldatmış olması, 16 yaşında bir kızın sevgilisini aldatmış olması bizim erkeklerimiz tarafından rahatlıkla cinayet sebebi olarak görülüyor!

ema1in dediği doğru demek ki, her erkeğin içinde bir katil var bu zamanda!
öyle ki, adam aldatıldığında karşısındaki öldürme hakkı görüyor kendinde.
bizim aldatılan eş olan kadınlarımızın aklının zerresinden böyle bir düşünce geçmezken, 17 yaşındaki bir erkek müsveddesinin kız arkadaşını aldattığı için öldürülmesi mübah görülüyor!!
bu olay da iki gün sonra unutulur, ama bu zihniyet değişir mi?
ben bu adamın bunu dediğini duyduktan sonra hangi akla cem'i saklayan ailesine kızabilirim ki, kızabiliriz ki!!!! baksanıza, "kız aldatmış!!"

belki aldattığı bile yalan. umrumda değil.
hatta aldattığını düşünmüyorum. çünkü msn konuşmalarını okumuştum kız bariz bu heriften korkuyor ve çekiniyordu. hafifletici sebep diye sallamışlardır.

kızın yaşam tarzı denmiş. benim ailemin kesinlikle ama kesinlikle müsade etmeyeceği bir yaşam tarzı.
16 yaşında erkek arkadaş aklıma bile gelmezdi.
ben münevverden çok farklıydım o yaşta. hem de çok.
eee? o "farklı"ysa, öldürülecek mi yani?
veyahut da başına gelen bir kötülükte nerdeyse "kaşınmış yahu" dersek, biz bayanların hali nice soruyorum? erkekler bizi onların hiçbişeyiyken bile öldürmeyi (bişeyi olsa da farketmez!!) kendilerinde hak görürken, biz bunu körükleyecek miyiz?

kusura bakmayın ama o cem denen yaratığın da bir anası vardı.
ve muhtemelen onu aynı bu zihniyetle yetiştirdi!!!
erkeksin oğlum yaparsın, paran var, kızdın mı doğra kızı biz seni saklarız.
nasılsa biz kzı çocukları ağaç kovuğundan çıktık. biz insan değiliz.
erkeklik ispatınız için bizi ister döver, ister kesersiniz.
en doğal hakkınız.
biz size karşı çıkamayız, her dediğinize he demeliyiz.
biz Allah kulu değil haşa sizin kulunuz köleniziz.
canımızı Allah verdi ama siz alabilirsiniz.

bu mudur!!!!
ve evet bu laf buraya çıkıyor,
hiç "ben öle demek istemedim"leri duymak istemiyorum!!!

çünkü bu memlekette münevverden farklı yaşayıp cinayete kurban giden kızlar da var!
anlamamı beklemeyin!

alkisalkisalkis
bugün bi iftar davetindeydik ailemle. bissürü aile biraraya geldik iftar yaptık ayıptır sölemesi.
kanım dondu bayanlar.
kızın aldatmış olması, 16 yaşında bir kızın aldatmış olması, 16 yaşında bir kızın sevgilisini aldatmış olması bizim erkeklerimiz tarafından rahatlıkla cinayet sebebi olarak görülüyor!

bizim aldatılan eş olan kadınlarımızın aklının zerresinden böyle bir düşünce geçmezken, 17 yaşındaki bir erkek müsveddesinin kız arkadaşını aldattığı için öldürülmesi mübah görülüyor!!
ben bu adamın bunu dediğini duyduktan sonra hangi akla cem'i saklayan ailesine kızabilirim ki, kızabiliriz ki!!!! baksanıza, "kız aldatmış!!"

hatta aldattığını düşünmüyorum. çünkü msn konuşmalarını okumuştum kız bariz bu heriften korkuyor ve çekiniyordu. hafifletici sebep diye sallamışlardır.

kızın yaşam tarzı denmiş. benim ailemin kesinlikle ama kesinlikle müsade etmeyeceği bir yaşam tarzı.
veyahut da başına gelen bir kötülükte nerdeyse "kaşınmış yahu" dersek, biz bayanların hali nice soruyorum? erkekler bizi onların hiçbişeyiyken bile öldürmeyi (bişeyi olsa da farketmez!!) kendilerinde hak görürken, biz bunu körükleyecek miyiz?

en doğal hakkınız.

bu mudur!!!!

çünkü bu memlekette münevverden farklı yaşayıp cinayete kurban giden kızlar da var!
anlamamı beklemeyin!
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

BURAYA YAZILMIŞ EN GÜZEL YAZIDIR..KEŞKE HERKES SİİZN GİBİ DÜŞÜNSE DİYORUM BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM :enbuyukkk:

Ya şimdi yayınlanmış olan adli tıp raporundaki bilgileri okudum.
Boğazının canlıyken kesildiği, işkence yapıldığı, vücudunda onlarca kesik olduğu, yüzünün aynı şekilde kesikler ve morluklarla dolu olduğu, hatta saç derisinin yüzülmeye çalışıldığı falan yazıyor yaa! Ve morluklar da yaşarken olurmuş, yani ölen bir insana ne şiddet uygularsan uygula morarmaz. Birden fazla kişi olduğu kesin, hareket etmemesi için sabit tutulmuş, münevver de direnmiş. Ayrıca bakireymiş. Külodunda sperm olması da, ayin gibi bir şeyler yapıpi yaptıkları işkenceden zevk aldıklarının kanıtı olarak bakmışlar. Bütün bunlar raporda varken şimdi televizyonlardaki "vahşice hisle mi, yoksa ani bir sinirle mi" işlendi soruları neden? Bunlar aylar önce zaten belli olmuş, yayınlanmış şeyler.
Ramazan günü "çocuğu" teslim edip, yazık garip triplerine sokarak türk halkını insafa getirmek mi amaç? Ki bir çok insan münevveri hatalı bulup, garibe de ailesine de yazık oldu triplerine girdi bile..

Boğazının canlıyken kesildiği, işkence yapıldığı, vücudunda onlarca kesik olduğu, yüzünün aynı şekilde kesikler ve morluklarla dolu olduğu, hatta saç derisinin yüzülmeye çalışıldığı falan yazıyor yaa! Ve morluklar da yaşarken olurmuş, yani ölen bir insana ne şiddet uygularsan uygula morarmaz. Birden fazla kişi olduğu kesin, hareket etmemesi için sabit tutulmuş, münevver de direnmiş. Ayrıca bakireymiş. Külodunda sperm olması da, ayin gibi bir şeyler yapıpi yaptıkları işkenceden zevk aldıklarının kanıtı olarak bakmışlar. Bütün bunlar raporda varken şimdi televizyonlardaki "vahşice hisle mi, yoksa ani bir sinirle mi" işlendi soruları neden? Bunlar aylar önce zaten belli olmuş, yayınlanmış şeyler.
Ramazan günü "çocuğu" teslim edip, yazık garip triplerine sokarak türk halkını insafa getirmek mi amaç? Ki bir çok insan münevveri hatalı bulup, garibe de ailesine de yazık oldu triplerine girdi bile..

sözün bittiği yerdeyim arkadaşım. ne denir. buz gibiyim..
tek aklıma gelen bediüzzamanın sözü.. zalimler için yaşasın cehennem!

bir kız yüzünden değer mi hayatını karartmaya? yazık oldu.

Kırmızı bülten ile aranıyordu İstanbul da bulunamadı ..nasıl iş bu CADIARZU

KENDİ TESLİM OLDU İSTANBUL POLİSİNİ ALKIŞLIYORUZ :lepi:

bir kiz yüzünden degermi hayatini karartmaya derken ne demek istedigini pek anliyamadimCADIARZU cememi yazik oldu yaniii:1shok:

şu olayda en başından beri aklıma yatan tek bir nokta bile olmadı her şeyde bi yapmacıklık var
dönen dolapların haddi hesabı yok
allah o anneye babaya sabırlar versin çok yazık oldu gencecik kızcağıza..

¤ decemBer ¤;9177755 .!.:
kanım dondu bayanlar.

en doğal hakkınız.

bu mudur!!!!

anlamamı beklemeyin!
çok doğru düşünüyorsun canım
ayrıca şu aldattı hikayeleride hep yalan,ceme kılıf olsun diye ortaya atıldımafoldumben
evet bu otopsi sonuçları ne diye sormuyorlar.yok ani mi oldu yok kıskançlıklamı oldu,yok tartışmışlarda düşüp kafasını vurdu.bizleri iyice aptal yerine koyuyorlarkötükedihüso
bir kiz yüzünden degermi hayatini karartmaya derken ne demek istedigini pek anliyamadimCADIARZU cememi yazik oldu yaniii:1shok:
evet bende hala anlamıyorum vede anlamayacağım bu ceme acıyanlarıkötükedihüsobi kız yüzünden hayatını karartmaya değermiymiş allahım ne günlere kaldık.cani bir züppeye acıyoruz.cemi ne zannediyorlarki masum bi çocuk mu yanlışlıkla olan bir işmi bu.zaten birşey yapacağım bizi bütün dünya konuşacak demiyormu msn konuşmalarında.planlı yaptıkları hep ve hala yanlışlıkla oldu ,kıskançlıkla oldu diyerek suçunu hafifletmeye çalışıyrlar:oklava::oklava:5.inşallah en ağır şekilde cezalandırılır ama hiç tahmin etmiyorum.5-6 yıl yatırıp çıkartacaklar.adaletmi yani.

Son düzenleme:

Evet maalesef bu zihniyette olan insanlar var, ailesine üzülüyorlar.
Ben hatırlatma babında bir özet geçeyim bu üzülünen aile için..
Amcası zamanında sümerbankı hortumlamak ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından 20küsür yıl ceza aldı ve kırmızı bültenle aranırken 20küsür ay kaçtı.. Cezaevine girdi, sonra 1 milyon TL kefalet vererek serbest kaldı. Aynı davada yargılananlardan biri de cemin babasıydı, annesi de akpde aktif siyaset yapıyor. Ve bu aile her daim türkiyenin en zenginlerinden değildi, bir anda parladılar.
Cinayetten sonra üzerlerinde kanlar bulundu anne babanın, evdeki delilleri yok ettiler.. Ve cinayetin işlenmesiyle cesetin bulunması arasındaki süre 3 saat..
Zaten cinayet de yanlız işlenmemiş, münevveri parçalara ayırmak için testereye ihtiyaç duyuyorlar ve almaya cem gidiyor, demek ki yardımcı olan kişi yanlarında çalışan personel yada yaşıtı biri değildi değil mi? Kendinden büyük aile ferdi gibi birileri olmalı ki, cem ona emir verip git testere al demiyor, kendi gidiyor..
Lütfen bu kadar saf olmayalım. Kime yazık..

Başta celallettin cerrah olmak üzere bazı kesimin "aile de kızlarını takip etseymiş boş bırakmasın" lafına istinaden nette ufak çaplı bir araştırma yapıp annesinin ve kardeşinin röportajlarını okumanızı öneririm. Zira hiç başı boşluk yok, anne ve kardeşin olması gerektiği kadar herşeye hakim olduğunu görüyoruz.

Bu arada msn kayıtlarından öğreniyoruz ki;
sucuk ekmeği yedirdiler ama en sevdiği yemek sushiymiş garibin:hulya:

Yok efendim aldatmışmış o yaşta bir kızın sevgilisinin evinde ne işi varmışmış falan filan...
Ramazan'ın son günlerinde teslim oluşu,sucuk ekmek yemiş olması , ben ölseydim babama üzülüyorum vs.demesi bildiğimiz acıtasyon...
Aldatmışmış...teğmenle mesajlaşmış falan,tut ki aldattı öldürmek mi lazım?Cani sırf öldürmekle kalmamış detayları biliyoruz zaten,bu ülkede,dünyada eşini sevgilisini aldatan insan sayısı küçümsenecek gibi değil...e öldürmek mi lazım?sırf canım ülkemde insan kalmaz o zaman nüfus yarı yarıya düşer.:bbo:
Ne işi varmış sevgilisinin evinde?Her sevgilisinin evine giden,o evden ölü olarak mı çıkıyor?Duyan da bunları sütten çıkmış ak kaşık sanır;insan bir susar bunları söyleyenler kendi başlarına geleceklerinden,evlatlarının başlarına geleceklerinden nasıl bu kadar emin ve rahat olarak konuşabiliyorlar?
Yok o ölseymiş de babasına üzülüyormuş da...ıdam kalkmasaydı isteği hemen yerine gelirdi ya...hem 197 gün boyunca üzülmedi de şimdi mi üzüleceği tutmuş?
Akşam görüntüsünü analiz etmek amacıyla her kanalda bir uzman vardı neredeyse,biri salaş giyinmiş diyor biri yok canım gayet düzgün diyor,benim fikrimce kıyafetleri normal hani ne iki dirhem bir çekirdek ne de darmadağın serseri bir tip yok,benzi çok soluk bariz göze çarpıyordu zaten birde sakal olayı var tabii.Annemle ben resimleri görünce aynı tepkiyi verdik zaten,sarık cübbe olsa tam olacak...
O değil de ifade ,mimik yok adamda ne bir şaşkınlık,sinir,üzüntü yok yani,uyuşturulmuş bir görüntüsü vardı...
ınşallah herşey aydınlatılır da adalet yerini bulur...

bu caninin babası aylardır hapiste.televizyon izliyormuş yani herşeyden haberi var.o kadar zaman babasına üzülmemişte şimdi mi üzülmüş.inanmıyorum.inanmıyorum.teslim olmasında başka şeyler var.inşallah öğreniriz.birde bizlere öyle ajitasyon yapıyorlarki.maalesef buna inananlarda var:oklava:

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem G., "canavarca hisle tasarlayarak ve çocuğa karşı adam öldürme" suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cem G.’nin savcılıktaki ifadesinde, evde birlikte yemek yedikleri kız arkadaşıyla cep telefonuna gelen mesaj yüzünden tartıştıklarını söyledi. Cinayetten sonra gittiği kafeteryada tanımadığı bir kişi tarafından üzerinin örtülerek 3-4 saatlik bir yolculuktan sonra bir eve gittiğini, aynı kişinin 15 gün boyunca da kaldığı eve yemek getirdiğini ifade etti.

"Olaydan sonra gittiğim bir kafede tanımadığım bir kişi gelip beni arabaya bindirdi ve üzerimi örttü. Böyle 3-4 saatlik bir yolculuk yaparak bir eve gittik. Kaldığım evden hiç dışarı çıkmadım. 15 gün boyunca o kişinin getirdiği yemekleri yedim. Savcının uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorulara, kullanmadığı şeklinde yanıtlayan Cem G.’nin, olaydan pişman olduğunu ve herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını söylediği öğrenildi.

3 Mart’ta kız arkadaşı Münevver Karabulut ile birlikte Bahçeşehir’deki evlerine gidip burada birlikte yemek yediklerini anlatan Cem G., kız arkadaşının mutfaktayken cep telefonunu karıştırdığını gördüğünü ve okuduğu mesajlar üzerine bunların ne olduğunu sorup, tartıştıklarını anlattı. Cem G.’nin ifadesinde, "Mutfaktan aldığım bıçakla Münevver’i bıçakladım, gerisini hatırlamıyorum" dedikten sonra ısrarlı sorular üzerine, cesedi valize sığmadığı için testere ile kesip bir yere attığını söyledi. Daha sonra otobüsle evine döndüğünü belirten Cem G., annesinin evdeki lekeleri sorması üzerine kustuğunu söyleyip lekeleri birlikte temizlediklerini söylediği öğrenildi.

TANIMADIĞIM BıRı GELDı, ÜZERıMı ÖRTTÜ, 3-4 SAAT YOLCULUK YAPTIK
Nerede kaldığı sorulan Cem G., "Olaydan sonra gittiğim bir kafede tanımadığım bir kişi gelip beni arabaya bindirdi ve üzerimi örttü. Böyle 3-4 saatlik bir yolculuk yaparak bir eve gittik. Kaldığım evden hiç dışarı çıkmadım. 15 gün boyunca o kişinin getirdiği yemekleri yedim. Savcının uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorulara, kullanmadığı şeklinde yanıtlayan Cem G.’nin, olaydan pişman olduğunu ve herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını söylediği öğrenildi.

KORKTUĞU ıÇıN TESLıM OLMAMIŞ
ıfade sırasında Cem G’nin yorgun olduğunu, kafasının karışık olduğunu ve babasına üzüldüğünü söylediği belirtildi. 8 saat süren ifade sırasında sık sık ara verilmesi nedeniyle Cem G.’nin savcılara toplam 4,5 saat ifade verdi.

Cem G’nin, daha önce neden teslim olmadığı şeklindeki soruya ise korktuğu için teslim olmadığı şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Olayın vahameti ile ilgili olarak herhangi bir cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı sorulan Cem G.’nin, daha önce böyle bir olaya maruz kalmadığını, geçmiş hayatı ile ilgili bir sorunu olmadığını söylediği öğrenildi.

"MESAJLARDA ŞAKA YAPMIŞ"
Kız arkadaşı ile daha önce yaptığı MSN görüşmelerinde, "Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim. Tarihin en büyüklerinden. Duyunca ağzın açık kalacak. (...) önce sana sarılırım, sonra başlarım sıkmaya... boğana kadar..." şeklindeki yazışmaları ile ilgili olarak sorulan soruya ise Cem G.’nin, şaka yaptığını söylediği öğrenildi. Cem G.’nin, Münevver ile ciddi bir ilişki içinde olduğunu, basında yansıtıldığı şekilde biri olmadığını belirttiği öğrenildi. Cem G.’nin kısa olduğu dikkat çeken saçlarını ise kendisinin kestiğini söylediği öğrenildi.

BARLARA GıRMEK ıÇıN SAHTE KıMLıK YAPMIŞ
Sahte nüfus cüzdanı ile ilgili olarak ise Cem G.’nin bu kimliği barlara girmek için kendisinin yaptığını söylediği ifade edildi.

ifadelere bak allahım.buna inanıyorlarmı acaba:olmaz:
neymiş annesi lekeleri sormuş kustum demiş,kusmuk lekesiyle kan lekesi ne zamandır ayırt edilemiyor:olmaz:
çok güzel ezberletmişler,bülbül gibi ötüyor şimdi,bu ifadelere göre ceza verirlerse yuh olsun.eğer hafif bir ceza olursa kimse adalete inanmaz artık.herkes kendi ceza vermeye başlar karşısındakine

Back