- 4 Nisan 2008
- 2.179
- 4
- 681
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
akşam haber kanallarının birinde cemin nüfus cüzdanını gösteriyorlardı ve 90 doğumlu yani 19 yaşında!!!!!!!!ama hala ısrarla her yerde 17 deniliyor anlayabilmiş değilim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdam cezası tekrar gelir inşallah...kaydirigubbakcemile
kızımın dahi dikkatini çekmiş anne dedi merdivenlari inerken sanki hiç birşey olamış gibi
suratında ifade ya dedim bende yakışıklığına kanma her erkeğin içinde bir cinayetçi
yatar, kimseye güvenme dedim
genç kız çocuk annesi olunca insan diken üstünde oluyor
![]()
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisaynen bu konuda yazacaktım ben de.
bugün bi iftar davetindeydik ailemle. bissürü aile biraraya geldik iftar yaptık ayıptır sölemesi.
sonrasında beyler (yani babalar) kendi aralarında konuşmaya başladı.
işte cem gariboğlu yakalanmış falan.
işte konuşuyolar, bi tanesi dedi ki "kız aldatmış, teğmen varmış mesajlaşmış.."
kanım dondu bayanlar.
bunu diyen adamın da kendi evlatları var.
yemin ederim kanım dondu.
kızın aldatmış olması, 16 yaşında bir kızın aldatmış olması, 16 yaşında bir kızın sevgilisini aldatmış olması bizim erkeklerimiz tarafından rahatlıkla cinayet sebebi olarak görülüyor!
ema1in dediği doğru demek ki, her erkeğin içinde bir katil var bu zamanda!
öyle ki, adam aldatıldığında karşısındaki öldürme hakkı görüyor kendinde.
bizim aldatılan eş olan kadınlarımızın aklının zerresinden böyle bir düşünce geçmezken, 17 yaşındaki bir erkek müsveddesinin kız arkadaşını aldattığı için öldürülmesi mübah görülüyor!!
bu olay da iki gün sonra unutulur, ama bu zihniyet değişir mi?
ben bu adamın bunu dediğini duyduktan sonra hangi akla cem'i saklayan ailesine kızabilirim ki, kızabiliriz ki!!!! baksanıza, "kız aldatmış!!"
belki aldattığı bile yalan. umrumda değil.
hatta aldattığını düşünmüyorum. çünkü msn konuşmalarını okumuştum kız bariz bu heriften korkuyor ve çekiniyordu. hafifletici sebep diye sallamışlardır.
kızın yaşam tarzı denmiş. benim ailemin kesinlikle ama kesinlikle müsade etmeyeceği bir yaşam tarzı.
16 yaşında erkek arkadaş aklıma bile gelmezdi.
ben münevverden çok farklıydım o yaşta. hem de çok.
eee? o "farklı"ysa, öldürülecek mi yani?
veyahut da başına gelen bir kötülükte nerdeyse "kaşınmış yahu" dersek, biz bayanların hali nice soruyorum? erkekler bizi onların hiçbişeyiyken bile öldürmeyi (bişeyi olsa da farketmez!!) kendilerinde hak görürken, biz bunu körükleyecek miyiz?
kusura bakmayın ama o cem denen yaratığın da bir anası vardı.
ve muhtemelen onu aynı bu zihniyetle yetiştirdi!!!
erkeksin oğlum yaparsın, paran var, kızdın mı doğra kızı biz seni saklarız.
nasılsa biz kzı çocukları ağaç kovuğundan çıktık. biz insan değiliz.
erkeklik ispatınız için bizi ister döver, ister kesersiniz.
en doğal hakkınız.
biz size karşı çıkamayız, her dediğinize he demeliyiz.
biz Allah kulu değil haşa sizin kulunuz köleniziz.
canımızı Allah verdi ama siz alabilirsiniz.
bu mudur!!!!
ve evet bu laf buraya çıkıyor,
hiç "ben öle demek istemedim"leri duymak istemiyorum!!!
çünkü bu memlekette münevverden farklı yaşayıp cinayete kurban giden kızlar da var!
anlamamı beklemeyin!
Ya şimdi yayınlanmış olan adli tıp raporundaki bilgileri okudum.
Boğazının canlıyken kesildiği, işkence yapıldığı, vücudunda onlarca kesik olduğu, yüzünün aynı şekilde kesikler ve morluklarla dolu olduğu, hatta saç derisinin yüzülmeye çalışıldığı falan yazıyor yaa! Ve morluklar da yaşarken olurmuş, yani ölen bir insana ne şiddet uygularsan uygula morarmaz. Birden fazla kişi olduğu kesin, hareket etmemesi için sabit tutulmuş, münevver de direnmiş. Ayrıca bakireymiş. Külodunda sperm olması da, ayin gibi bir şeyler yapıpi yaptıkları işkenceden zevk aldıklarının kanıtı olarak bakmışlar. Bütün bunlar raporda varken şimdi televizyonlardaki "vahşice hisle mi, yoksa ani bir sinirle mi" işlendi soruları neden? Bunlar aylar önce zaten belli olmuş, yayınlanmış şeyler.
Ramazan günü "çocuğu" teslim edip, yazık garip triplerine sokarak türk halkını insafa getirmek mi amaç? Ki bir çok insan münevveri hatalı bulup, garibe de ailesine de yazık oldu triplerine girdi bile..
bir kız yüzünden değer mi hayatını karartmaya? yazık oldu.
Kırmızı bülten ile aranıyordu İstanbul da bulunamadı ..nasıl iş bu CADIARZU
KENDİ TESLİM OLDU İSTANBUL POLİSİNİ ALKIŞLIYORUZ :lepi:
çok doğru düşünüyorsun canım¤ decemBer ¤;9177755 .!.:aynen bu konuda yazacaktım ben de.
bugün bi iftar davetindeydik ailemle. bissürü aile biraraya geldik iftar yaptık ayıptır sölemesi.
sonrasında beyler (yani babalar) kendi aralarında konuşmaya başladı.
işte cem gariboğlu yakalanmış falan.
işte konuşuyolar, bi tanesi dedi ki "kız aldatmış, teğmen varmış mesajlaşmış.."
kanım dondu bayanlar.
bunu diyen adamın da kendi evlatları var.
yemin ederim kanım dondu.
kızın aldatmış olması, 16 yaşında bir kızın aldatmış olması, 16 yaşında bir kızın sevgilisini aldatmış olması bizim erkeklerimiz tarafından rahatlıkla cinayet sebebi olarak görülüyor!
ema1in dediği doğru demek ki, her erkeğin içinde bir katil var bu zamanda!
öyle ki, adam aldatıldığında karşısındaki öldürme hakkı görüyor kendinde.
bizim aldatılan eş olan kadınlarımızın aklının zerresinden böyle bir düşünce geçmezken, 17 yaşındaki bir erkek müsveddesinin kız arkadaşını aldattığı için öldürülmesi mübah görülüyor!!
bu olay da iki gün sonra unutulur, ama bu zihniyet değişir mi?
ben bu adamın bunu dediğini duyduktan sonra hangi akla cem'i saklayan ailesine kızabilirim ki, kızabiliriz ki!!!! baksanıza, "kız aldatmış!!"
belki aldattığı bile yalan. umrumda değil.
hatta aldattığını düşünmüyorum. çünkü msn konuşmalarını okumuştum kız bariz bu heriften korkuyor ve çekiniyordu. hafifletici sebep diye sallamışlardır.
kızın yaşam tarzı denmiş. benim ailemin kesinlikle ama kesinlikle müsade etmeyeceği bir yaşam tarzı.
16 yaşında erkek arkadaş aklıma bile gelmezdi.
ben münevverden çok farklıydım o yaşta. hem de çok.
eee? o "farklı"ysa, öldürülecek mi yani?
veyahut da başına gelen bir kötülükte nerdeyse "kaşınmış yahu" dersek, biz bayanların hali nice soruyorum? erkekler bizi onların hiçbişeyiyken bile öldürmeyi (bişeyi olsa da farketmez!!) kendilerinde hak görürken, biz bunu körükleyecek miyiz?
kusura bakmayın ama o cem denen yaratığın da bir anası vardı.
ve muhtemelen onu aynı bu zihniyetle yetiştirdi!!!
erkeksin oğlum yaparsın, paran var, kızdın mı doğra kızı biz seni saklarız.
nasılsa biz kzı çocukları ağaç kovuğundan çıktık. biz insan değiliz.
erkeklik ispatınız için bizi ister döver, ister kesersiniz.
en doğal hakkınız.
biz size karşı çıkamayız, her dediğinize he demeliyiz.
biz Allah kulu değil haşa sizin kulunuz köleniziz.
canımızı Allah verdi ama siz alabilirsiniz.
bu mudur!!!!
ve evet bu laf buraya çıkıyor,
hiç "ben öle demek istemedim"leri duymak istemiyorum!!!
çünkü bu memlekette münevverden farklı yaşayıp cinayete kurban giden kızlar da var!
anlamamı beklemeyin!
evet bu otopsi sonuçları ne diye sormuyorlar.yok ani mi oldu yok kıskançlıklamı oldu,yok tartışmışlarda düşüp kafasını vurdu.bizleri iyice aptal yerine koyuyorlarkötükedihüsoYa şimdi yayınlanmış olan adli tıp raporundaki bilgileri okudum.
Boğazının canlıyken kesildiği, işkence yapıldığı, vücudunda onlarca kesik olduğu, yüzünün aynı şekilde kesikler ve morluklarla dolu olduğu, hatta saç derisinin yüzülmeye çalışıldığı falan yazıyor yaa! Ve morluklar da yaşarken olurmuş, yani ölen bir insana ne şiddet uygularsan uygula morarmaz. Birden fazla kişi olduğu kesin, hareket etmemesi için sabit tutulmuş, münevver de direnmiş. Ayrıca bakireymiş. Külodunda sperm olması da, ayin gibi bir şeyler yapıpi yaptıkları işkenceden zevk aldıklarının kanıtı olarak bakmışlar. Bütün bunlar raporda varken şimdi televizyonlardaki "vahşice hisle mi, yoksa ani bir sinirle mi" işlendi soruları neden? Bunlar aylar önce zaten belli olmuş, yayınlanmış şeyler.
Ramazan günü "çocuğu" teslim edip, yazık garip triplerine sokarak türk halkını insafa getirmek mi amaç? Ki bir çok insan münevveri hatalı bulup, garibe de ailesine de yazık oldu triplerine girdi bile..
evet bende hala anlamıyorum vede anlamayacağım bu ceme acıyanlarıkötükedihüsobi kız yüzünden hayatını karartmaya değermiymiş allahım ne günlere kaldık.cani bir züppeye acıyoruz.cemi ne zannediyorlarki masum bi çocuk mu yanlışlıkla olan bir işmi bu.zaten birşey yapacağım bizi bütün dünya konuşacak demiyormu msn konuşmalarında.planlı yaptıkları hep ve hala yanlışlıkla oldu ,kıskançlıkla oldu diyerek suçunu hafifletmeye çalışıyrlarbir kiz yüzünden degermi hayatini karartmaya derken ne demek istedigini pek anliyamadimCADIARZU cememi yazik oldu yaniii:1shok:
bir kiz yüzünden degermi hayatini karartmaya derken ne demek istedigini pek anliyamadimCADIARZU cememi yazik oldu yaniii:1shok: