• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

yakaladık diye hava atmasınlar kendi teslim olmasa daha yıllarca
bulunumazdı :umursamaz: hemde adam ist. dışına hiç çıkmamış yaa
dünyanın heryerinde aradılar burunlarının dibinde bulamadılar
oda uyanık çıktı kendi teslim olarak suçunu hafifletcek..
ha bide yaşıda 18 değilmiş onlada düşürülür cezası kötükedihüso
ben sadece vayy gidene diyorumm Çok üzgünüm çoook

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl bulamadılar ya hep istanbulda ymış cem e yardım edenleride tutuklasınlar
ananesi tv de çıkmıştı ne sinir olmuştum gazetecilere siz onu korkutuyorsunuz demişti ondan çıkmıyor demişti bunların hepsi saklıyordu :oklava:

Baştan sona herşey planlı programlıydı, doğum gününden önce teslim oldu daha az ceza ile kurtulsun diye, bence herkes nerde olduğunu biliyordu uygun bir zamandada teslim oldu, işin içinde hayyam garipoğlu ve cem garipoğlunun aileside var başka birşey olsa yardım etmekten anında içeri alınır ama ne hayyam garipoğlu nede ailesinden kimse içeri alınmaz, babasınıda yakında salarlar, ( benim şahsi görüşüm ) trajik bir komedi resmen tüm bu gelişmeler

gencecik bir insan mezarda.diğeri hapiste..
gerçekten ikisi içinde çok üzgünüm..
ben cem içinde üzülüyorum ailesinin veremediği sevgi eksikliğinden dolayı oldu bunlar.dikkat ettinizmi 11 yaşından itibaren hep yurtdışında,yatılı okullarda okumuş.ailesinden uzakta..

evet size katılıyorum resmen parayla büyütmüşler sevgiden uzak ve sonuç ortada bence o çoçukda özünde iyi biridir ama işte sevgisizlik ve zengin züppeliği yüzünden hem kendini hemde zavallı kızın başını yaktı. keşke para yerine sevgi verselermiş

kızlar face de yazmışlar
cinayeti sorunca cem titremeye başlamış zavallı çocuk,onun için cinayeti soramıyorlarmış

daha burada bıle ahh yazık ceme tüh vah vahlar başlamış
hiç boşuna mılleti suçlamayalım yazık coocuk sevgı gormemış o da insan ama dimiiii ah yazık vah vah keske bır olaydı da bağrınıza bassaydınız
tövbe yarabbim yaaaa

her zengin ,ailesinden sevgi görmeyen genç gitsin kız arkadaşını öldürsün o zaman,ne olursa olsun ortada kesip biçilen bir kız var,5 yaşında değil ki yazık ailesi sevgi göstermedi durumu olsun,gerisinde ne olursa olsun ,hangi aileden gelmiş,kız ne demiş napmış nolursa olsun asla o cani insana üzülmem

daha burada bıle ahh yazık ceme tüh vah vahlar başlamış
hiç boşuna mılleti suçlamayalım yazık coocuk sevgı gormemış o da insan ama dimiiii ah yazık vah vah keske bır olaydı da bağrınıza bassaydınız
tövbe yarabbim yaaaa

konuyu bir yerlere çekip tartışma ortamı yaratmayın..
herkesin düşüncesi kendine.
kazen mi gelsin illeki bir konuya.bu kadar mıyız biz.?

Back