• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

bide aklımaşu geldi acaba yakalandıda ,daha az ceza alsın diye teslim oldu gibimi gösterildi

şimdi izliyorum 18yaşından küçükmüş ,en fazla 24yıl ceza alabiliyormuş,psikolojisinin bozuk olduğu anlaşılmış

yurt dışına çıkmamış istanbulda birçok ilçede gezmiş,

ama istanbulda gezerken kimsemi bu hayvanı tanımadı ben 1000mtreden tanırım ,
yok küçük yok psikolojisi kötü görürsünüz bu en fazla 10yılda çıkacak yazık ya

faceede birde cem p.... destekleyen grupta var
okudum sinirlendm ve çıktıım
neler yazmışlar neeler
heel birde avatarı ahlaksız bir adam var
münevver hakkında neler yazmıışkötükedihüso

ceme aşık olan kızlar bile vardı tvde duymuştum...akannehir akannehir akannehir akannehir

Bende sanmiyorum kemik yasina göre bir karar vereceklerini...
Kesin ruh sagligina ve psikolojisine bakacaklar...iyi degil diyecekler...
ona göre yargilayacaklar...yani malesef ucuz kurtulacak...

Evet zaten ifadesinin pedagog eşliğinde alıyorlarmış.. Artık gerçekten her şeyden şüphe duyar olduk.. Bende o kızın yaşlarındayım annem arkadaşlarımla dışarıya çıkmama izin vermiyor.. Çok yazık oldu ya.. Ata'mızın bize emanet ettiği şu ülkeye bakın.. Emanetçilere bakın..

ceme aşık olanlar alsınlar cemi ceplerine soksunlar cem onlarıda keser 5 dakikada ona aşıkolanlar kesin satanistlerdir

18 yaşını geçmediği için cinayet anında 18 ile 24 yıl arası ceza alırmış onun da 3te 1 indirimi var 12 ya da 16yıl hapis yatıcak.ee sonra da zengin çocuk çıkar 29unda daha gidip amerikada fln yaşar nolcaktı:mymeka:

Back