• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

kendine yardım edenleri aklınca korumaya çalışıyor.mutlaka ailesinden biri,birilerini görevlendirdi,onlarda götürdü,sakladı

kızlar face de yazmışlar
cinayeti sorunca cem titremeye başlamış zavallı çocuk,onun için cinayeti soramıyorlarmış

sorma canım çooooooooooooooook üzüldüm.
acaba o kızcağız gıdım gıdım doğranırken nasıl titriyordu.
gebersin bence özür dileyerek kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

herşey planlandı konuşuldu enine boyuna kurgulandııı
veee cem öyle teslim olduuuu
sözdeee çocuk olduğu için cezası hafifleyecek
psikolojisi yerinde değil diyeee bi kere daha hafifleyecek
kendisi teslim olduğu içinve iyi halddenn kim bilir bi kaç sene yatıp çıkacak belkide....
olan münevvere ve ailesinee oldu
para her kapıyı açar veee cemdee bu sayedeee hakettiği cezayı çekmeden
salıverilecek...

Cem Garipoğlu’nun “saklambaç oyunu” sona erdi. 17 Eylül tarihi, ıstanbul polisi açısından da “tarihi” bir gün olarak kayıtlara geçecek.

Bir katil zanlısı tam 196 gün kaçtı… 197. gün yakalandı!

Cinayetin bütün ayrıntılarına ulaşan dedektifler, nedense bir türlü katil zanlısına ulaşamıyorlardı!??

Oysa bu konularla şöyle uzaktan ilgilenenlerin bile gayet iyi bildiği bir şey vardır: Polis siyasi yönü olmayan cinayetleri en çok iki günde çözecek gelişmişlik düzeyine erişmiştir.

Cem Garipoğlu adlı genç adam sevgilisi Münevver Karabulut adlı genç kızı evinde öldürmüş, sonra da alet kullanarak cesedini parçalara ayırmış ve ıstanbul’da sabit bir çöp taşıyıcısının içine bırakmıştı.

Cinayet masası dedektifleri katil zanlısının evinde cinayet sonrasında yapılan temizliği, o temizliğe rağmen zeminde kalan kurbanın kan örneklerini, katil zanlısının annesinin ve babasının giysilerinde kan izlerini bulmuşlardı.

Sadece katile ulaşılamıyordu.

Sanki bir koruma kalkanı oluşturulmuştu.

Gözler Emniyet teşkilatında, doğal olarak da ıstanbul Emniyet Müdürü’ndeydi. Ama ıstanbul’un palabıyıklı müdürü, altında çalışan dedektifler kadar gönüllü gözükmüyordu. Katili yakalamak varken, kurbanın ailesine yönelik eleştiriler yapıyordu.

Müdüre göre genç bir kız gece yarıları erkek arkadaşıyla birlikte kalmamalıydı.

Kalırsa?

O zaman da işte böyle olur: Kafası testere ile kesilir!

Polemik yapmayı, polislik yapmaya tercih ediyordu.

Katil ise kaçmaya devam ediyordu.

Sonunda palabıyıklı müdürü Adana’nın eski ilçesine vali yaptılar.

ıstanbul’a da sahici bir polis müdürü getirdiler.

ızmir’den gelen Hüseyin Çapkın’ın arkasında bıraktığı izde şu yazıyordu:

-Çapkın faili meçhul bırakmaz!

Kamuoyu en fazla Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili beklenti içine girmişti.

-Çapkın, Cem’i yakalayacak!

Nitekim Temmuz ayında ıstanbul’a gelen Çapkın, Eylül ayında Cem Garipoğlu’nu yakaladı.

Bazı şeylerin yazılısı çizilisi olmaz. Ama herkes aynı şeyi düşünür.

Bu da öyle oldu:

-Cerrah gitti, Cem bitti!

NAZIM ALPMAN

polisler ne yaptı Allah aşkına ya..
birde yakalandı denmezmi?
adam çıkmasa hayatta yakalayamazlardı.
çember daralıyormuş.ne daralması..
gün geçtikçe gehgnişledi o çember

Artık bundan sonrası adalete kalmış..
ınşallah..hak yerini bulacaktır a.s.

Son düzenleme:
yakalanmasına çok sevindim
ama hakettiği cezayı alırmı ona emin değilim
şimdide psıkoljı bozuk ayagına yatıp
suçunu hafifletecekler
zenginlik böyle birşy galiba.

kız öldüğüyle kalmadı bir de pankart asmışlar.tövbe tövbe.allahım bunları tek tek asacaksın valla başka yolu yok.inşallah çıkamaz hapisten ömür boyu.

Ya kardeşim bizim ülkemizde onu yakalayacak ... var mı allah askına,adam bılerek teslım olmuş muş bılmem ne....Palavra asparagas haber bunlar ya kım bılır altında neler var daha su yuzune cıkmamıs olan...Güya yakalanmıs....Münevverin babasının pekı teslım olacagıondan 3 gun once nasıl haberı oluyor cok ılgınc..Hem bu haysıyetsız yakalansa ne olacak kı en fazla 24 yıl yatırırlar cıkartırlar snr gıden gıttı.Hıc bır yerde para konuşmaz ama Türkiyede para konuşur...Bu herıfıde koğuşların en lüksüne atarlar ne o katıl yakalandı cezaevınde kı orada hayatını yaşar bence yastmasınlar,oradakı gardıyanlar bu herıfı orada halletsınler....Bu yastan snr yemesınler bızı yaa cocouk yok karsılarında.....Ne kadar para o kadar köfte...

işin komik tarafı çocuk kırmızı bültende dünyada aranıyo..oğlan bizim evin burdan çıkyıo arasaydı ben götürürdüm onu polise kaydirigubbakcemile3

haklısın birde çocuk muamelesi yapıyorlar çocuk mahkemesi bakacakmış .çok saçma bir çocuk böle yapamaz kocaman adam saçlı sakallı

evet size katılıyorum resmen parayla büyütmüşler sevgiden uzak ve sonuç ortada bence o çoçukda özünde iyi biridir ama işte sevgisizlik ve zengin züppeliği yüzünden hem kendini hemde zavallı kızın başını yaktı. keşke para yerine sevgi verselermiş

ben de böyle düşünüyorum..kimse KÖTÜ doğmaz..
bu durumdan da karlı cıkan kimse yok..ikisinin de hayatı karardı..ve ailelelerinin de..
ne kadar görüntüsüyle uyusmasa da o da 17 yasında bir cocuk.
ben en büyük sucu her zaman oldugu gibi AıLE de buluyorum
büyük te konusmak istemiyorum neyse..

17 sinde bir velede günlük harçlık olarak 2 milyar verilip şımartılırsa her tür pisliği yapar..:olmaz:

bir kız yüzünden değer mi hayatını karartmaya? yazık oldu.

Kırmızı bülten ile aranıyordu ıstanbul da bulunamadı ..nasıl iş bu CADIARZU

KENDı TESLıM OLDU ıSTANBUL POLıSıNı ALKIŞLIYORUZ :lepi:

bir kız yüzünden değer mi hayatını karartmaya? yazık oldu.

Kırmızı bülten ile aranıyordu İstanbul da bulunamadı ..nasıl iş bu CADIARZU

KENDİ TESLİM OLDU İSTANBUL POLİSİNİ ALKIŞLIYORUZ :lepi:

kendi teslim oldu,istanbul polisi de kendileri bulmuş gibi övünüyorlar..kendileri bulmuş olsalardı dahi,görevleri zaten tabiki bulacaklar..hiçkimse böbürlenmesin,böyle bir olaydan iki gencin iki ailenin mahvoldugu olaydan hala kendi ekmeklerine bal cıkarmak derdinde olanlar utanmalı asıl!

Back