Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

annesi ifadeye inanmamış tabii ki, neden ambulans çağırmadı madem diyo, haklı

arkadaşlar münevver yaşamadığına göre şimdi cem ne derse ona göre hareket edilecek..tahrik etti beni o anda gelişti olaylar zaten yaşı küçük..avukat ezberletmiştir ona söyleyeceklerini..az bir ceza alır çocuk tutuk evindede paşalar gibi bakarlar ona..sonra bir af çıkar cem elini kolunu sallaya sallaya dolaşır bizde magazinden haberleri takip ederiz artık..
cemin kız kardeşini hiç bir okul kabul etmiyormuş veliler tepki gösterir diye birde babasına üzülmüş cem..
münevverinki kardeş değilmiydi..babası baba değildi..adamın canı gitmiş hala münevveri karalama dersinde insanlar..
ondan sonra adalete güvenin nasıl güvenelim adam parasıyla gördü bütün işini..bu davadan sonra o avukatta başka davaya bakmaz aldığı parayla cemle o bar senin bu bar benim gezerler.

en önemli noktalardan biride adam burnumuzun dibindeymiş sinir oldum buna..
yok estetik operasyonla yüzünü değiştirmiştir.yok kimliğini değiştirmiştir.rusyadamı çindemi yok kanadada görüldü..ermenistanda yakalandı..daha neler neler..hepsi hikayeymiş..

valla var ya çocuklar bahçede oyarken kavga etmişler biriside düşmüş ne var canım bunda dicekler
nasılda birden mağdur rolüne büründüler ya
neredeyse münevvere kızcaklar kendini zorla öldürttü diye

kızlar o istanbulda felan değildi
baktılar basın rahat vermiyor
emniyetede büyük baskı oluştu
hatta emniyetede garip oğullarıyla işbirliği içinde bilerek bulmuyorlar felan denildi
ailesi saklıyor nasıl saklansın denildi baskı büyüdü

hemen hoppp getirdiler sakladıkları ülkeden ,

şimdi bide güzel hikaye yazarlar,
10senede çıkar şerefsiz

münevverin annesi ntv de canlı yayında...ay çok kötü oldum ya olan gencecik kıza oldu....Allah ailesine sabır versin...
bide canı sucuk ekmek çekmiş onu yiyip teslim olmuş ş............:oklava:

kızlar o istanbulda felan değildi
baktılar basın rahat vermiyor
emniyetede büyük baskı oluştu
hatta emniyetede garip oğullarıyla işbirliği içinde bilerek bulmuyorlar felan denildi
ailesi saklıyor nasıl saklansın denildi baskı büyüdü

hemen hoppp getirdiler sakladıkları ülkeden ,

şimdi bide güzel hikaye yazarlar,
10senede çıkar şerefsiz

bence istanbuldaydı...
yutrdışı hikayeydi tamamen hedef şaşırtmaydı..
yok bilmem kaç dil biliyor yok rusyada görüldü filan

münevverin annesi ntv de canlı yayında...ay çok kötü oldum ya olan gencecik kıza oldu....Allah ailesine sabır versin...
bide canı sucuk ekmek çekmiş onu yiyip teslim olmuş ş............:oklava:

ya kamu ceme acısın diye bekliyolar, başarcaklarda bence

Allah böyle cani ruhlu insanlardan hepimizi korusun inşallah
hep yurtdışında arandı ama hiç yurtdışına çıkmadım diyomuş

annesi ,münevveri ailesi onu sevenler tabiki bu ifade saçmalığına inanmayacak
ama bu soru bugün hiç kimseye sorulmadı

vali çıktı emniyet müdürü çıktı ilk ifadesi bu diyorlar
o kadar kanal spikerleride;peki efendim rapor bu yöndeydi demiyor

neymiş cemin ilk ifadesi;

biranlık bişeydi o öleceğine ben ölseydim,
tartıştık düştü kafasını merdivenlere vurdu baktım ölmüştü
çok korktum o panikle ikiye bölüp evden çıkarabilirm die düşündüm öyle yaptım
nasıl yaptım hatırlamıyorum bile

ne gerizekalı insanlar biride çıkıp şunu sormuyor
rapora göre defalarca bıçaklanmış ve daha nefes alırken başı kesilmiş
bu ifade direk böyle çürüyor zaten

çok sinir oluyorum cemi bana verseler bir kaşık suda boğarım hemde büyük bir zevkle

bide bazı yorumlar nerdeyse münevveri suçlar nitelikte
inanamıyorum size hele ceme acıyanlara hiç inanamıyorum

kimmiş ceme acıyanlar arkadaşım???

ya kamu ceme acısın diye bekliyolar, başarcaklarda bence

facebookta münvverin sayfasına baktım...birisi çok saçma bir yorum yapmış...yok cem in pişman olduğu her halinden belliymiş de sinirden unuttum neler yazdığını...pişman olsa neye yarar münevver geri gelicek mi hayır...bide çocuk demiyorlar mı nasıl sinir oluyorum

bu olayda iki kişiye yazık olmuş,biri münevver biride cem.bu olay yüzünden çocuğun hayatı kaymış.bunun için üzülüyorlarmış

valla ben bahçelievlerde oturuyorum ama hiiiç görmedim

ki görsem 10 metreden tanırıdım şu sıfatına tükürdüğümü..

bi kere o sakalla ammada dikkat çeker

hatta dün yakalandığı saatlerde ben olduğu yerin karşısında kahve içiyordum az bi zaman önce düşün yani...

kimbilir nasıl saklandıki şeref.sz dikkatimizi çekmedi

facebookta münvverin sayfasına baktım...birisi çok saçma bir yorum yapmış...yok cem in pişman olduğu her halinden belliymiş de sinirden unuttum neler yazdığını...pişman olsa neye yarar münevver geri gelicek mi hayır...bide çocuk demiyorlar mı nasıl sinir oluyorum

çocuk tabii yazık, nitelikli adam öldürme ne zamandan beri çocuklara özgü bişey olduysa
diyorum ya bu sucuk ekmek olayı bu yüzden, ona acınsın

faceede birde cem p.... destekleyen grupta var
okudum sinirlendm ve çıktıım
neler yazmışlar neeler
heel birde avatarı ahlaksız bir adam var
münevver hakkında neler yazmıışkötükedihüso

Back