Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

kızlar gene baba suçlanıyor.:olmaz:garipoğullarının yapmak istediği buydu ve başardılar ne acı ne acı

Evet yine bir 3 milyon dolar lafı aldı başını.. Kim evladını milyon dolarlara değişebilir allah aşkına. Bu baba kızını o şekilde gördü ve teşhis etti belkide .insan buna nasıl dayanır. Ondan sonra nasıl bir ruh hali içerisinde olur. bunu hiç düşünen yok.. Ben ekranda gördüğümde hep bunu düşündüm .İnsan evladını böyle görürde nasıl dayanır... O yüzden ben çok görmüyorum adamın yaptıklarını...Allah kimsenin başına vermesin düşmanımın bile

Ayrıca hukuken aileden tazminat istenebilir. Bu onları affettiği yada şikayetinden vazgeçtiği anlamına gelmez..Kanun zaten o istemesede bu adamı yargılayacak...

cemönce biraz tartıştık ardından kavga ettik sonra merdivenlerden düştü öldüğünü anlayınca korktum nasıl dışarı çıkaracağımı bilemedim testereyle ikiye ayırıp dışarıya çıktımtestere meselesini kendim toparladım tam olarak ne söylemiş hatırlıyamadım affedin kızlar

Espiri yapiyor galiba...
Merdivenlerden düsüp ölmüs öylemi...ne enteresan....
Salliyorsan bari dogru düzgün salla..

münevverin işgenceyle katledildiği adli tıp raporuyla kanıtlandı.istediği kadar düştü bilmemne desin..

adli tıp raporuna güüven kaldımı ??????? bitün kanıtları mahfettiler
bu sözlerimdn ceme inandığımı çıkarmayın sakın kızlar o adama asla inanmam olan gidene oldu

evet ama o kızın vücudundaki kesikler yaralar izler belgelendi...
skandalı ise hatırlamak istemiyorum

emnnıyetın hıc bır basarısı yok adam kendı teslım olmus
olmasa bıraz zor yakalanırdı

bunun neresı cocuk hayvan gıbı adam

allahtan tek dılegım umarım ınsallah ıcerde ıcabına bakarlar:delphin:

evet ama o kızın vücudundaki kesikler yaralar izler belgelendi...
skandalı ise hatırlamak istemiyorum

insanların cesedini bile karıştırıyolar bide bu sizin babanız değişmiş olabilir diyolar
sinirlerim bozuk yarın öbürgün bizimde başımıza böyle bişey gelse ne olacak kim veicek bunun hesabını?????

29 tane kesik düşerken mi olmuşşşşşşşş???????
dalga geçiyor yaa
dersini iyi çalışmış valla

evet neresi çocuksa çcuk aşağı,çocuk yukarı hangi çocuk yurtdışında kızlarla birlikte fink atar
nerdeyse altına bez bağlayacaklar

insanların cesedini bile karıştırıyolar bide bu sizin babanız değişmiş olabilir diyolar
sinirlerim bozuk yarın öbürgün bizimde başımıza böyle bişey gelse ne olacak kim veicek bunun hesabını?????

allah korusun...
hayat adil değil malesef...
güçlü olan zayıfı yeniyor işte..

evet neresi çocuksa çcuk aşağı,çocuk yukarı hangi çocuk yurtdışında kızlarla birlikte fink atar
nerdeyse altına bez bağlayacaklar

ayyyy bi de anneannesi çıkmıştı...
tek cinayet işleyen o mu gibi bir şey söledi tvde sinirimden çatladım tv karşısında...ne pişkinler ya

ayyyy bi de anneannesi çıkmıştı...
tek cinayet işleyen o mu gibi bir şey söledi tvde sinirimden çatladım tv karşısında...ne pişkinler ya

onu öldürmek için nice cinayet girişimleri olacak ninesi sen emin ol dua etsin ki polisler onu korusun bir saniye anını bulsa halktan biri linç ederler onu:oklava:

basın bu kadar ilgilenmeseydi, içişlerinin emniyetin üstüne giidlmeseydi, kızın babasının feryatları, çabası olmasaydı,olayı örtbas etmek istemelerine rağmen o adamın ve kamunun konunun üstüne gitmesi olmasydı bu olayda küllenip gidecek , kızcağız vahşice öldürüldüğüyle kalacaktı.

yakalanmasaydı bu ülkeye ve adalete , asayişi sağlayanlara inancımı kaybederdim. yakalanmasına sevindim umarım hakettiği cezayı görür.

basın bu kadar ilgilenmeseydi, içişlerinin emniyetin üstüne giidlmeseydi, kızın babasının feryatları, çabası olmasaydı,olayı örtbas etmek istemelerine rağmen o adamın ve kamunun konunun üstüne gitmesi olmasydı bu olayda küllenip gidecek , kızcağız vahşice öldürüldüğüyle kalacaktı.

yakalanmasaydı bu ülkeye ve adalete , asayişi sağlayanlara inancımı kaybederdim. yakalanmasına sevindim umarım hakettiği cezayı görür.

yakalanmadı canım teslım oldu

neymiş cemin ilk ifadesi;

biranlık bişeydi o öleceğine ben ölseydim,
tartıştık düştü kafasını merdivenlere vurdu baktım ölmüştü
çok korktum o panikle ikiye bölüp evden çıkarabilirm die düşündüm öyle yaptım
nasıl yaptım hatırlamıyorum bile

ne gerizekalı insanlar biride çıkıp şunu sormuyor
rapora göre defalarca bıçaklanmış ve daha nefes alırken başı kesilmiş
bu ifade direk böyle çürüyor zaten

çok sinir oluyorum cemi bana verseler bir kaşık suda boğarım hemde büyük bir zevkle

bide bazı yorumlar nerdeyse münevveri suçlar nitelikte
inanamıyorum size hele ceme acıyanlara hiç inanamıyorum

neymiş cemin ilk ifadesi;

biranlık bişeydi o öleceğine ben ölseydim,
tartıştık düştü kafasını merdivenlere vurdu baktım ölmüştü
çok korktum o panikle ikiye bölüp evden çıkarabilirm die düşündüm öyle yaptım
nasıl yaptım hatırlamıyorum bile

ne gerizekalı insanlar biride çıkıp şunu sormuyor
rapora göre defalarca bıçaklanmış ve daha nefes alırken başı kesilmiş
bu ifade direk böyle çürüyor zaten

çok sinir oluyorum cemi bana verseler bir kaşık suda boğarım hemde büyük bir zevkle

bide bazı yorumlar nerdeyse münevveri suçlar nitelikte
inanamıyorum size hele ceme acıyanlara hiç inanamıyorum

harfi hafine katılıyorummm.

Back