- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.833
- 898
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
ay bayılcam, tv de sürekli, sucuk ekmek yedide sucuk ekmek yedi
ne kadar önemli bi ayrıntı:mymeka:
ne kadar önemli bi ayrıntı:mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döndüğü açıkça belli zaten pazarlık yapıldı.Kaldı ki kendisi teslim olmuş...offfffffff hala çocuk diyorlar.inşallah yaşı büyük çıkar ama gene bazı işler döner gibi geliyor
arkadaşlar kemik yaşı büyük çıksa bile ki büyük çıkcağına inanmıyorum bu kadar çocuk çocuk dediklerine göre...cinayeti işlediği zamanki yaşıyla yargılancakmış ucuz kurtulcak yaa bu pislik
29 kesik varmış kızın vucudunda, parmakları kırılmış daha neler neler, nasıl ani oluyorsa
karnında parelel düzgün kesikler varmış, öffff
cem demiş ki evde 700bin dolar yoktu önceden yakalanıp bırakıldığımda yalandır ben kanal d de duydum
kızlar gene baba suçlanıyor.lmaz:garipoğullarının yapmak istediği buydu ve başardılar ne acı ne acı
cemönce biraz tartıştık ardından kavga ettik sonra merdivenlerden düştü öldüğünü anlayınca korktum nasıl dışarı çıkaracağımı bilemedim testereyle ikiye ayırıp dışarıya çıktımtestere meselesini kendim toparladım tam olarak ne söylemiş hatırlıyamadım affedin kızlar
münevverin annesi ntv ye çıkcak şimdi kızlar