Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

ay bayılcam, tv de sürekli, sucuk ekmek yedide sucuk ekmek yedi
ne kadar önemli bi ayrıntı
:mymeka:

cem demiş kitanımadığım biri tarafından bahçeli bi eve götürüldüm külahıma anlat sen onu pis domuz

kanal de diyolar ki bi provakasyon olmuş mahkemenin önünde bi eve pankart asılmışaynen şu3 milyon euro ya satılık kız müracat süreyya karabulut bu ne tebiyesizlik

arkadaşlar kemik yaşı büyük çıksa bile ki büyük çıkcağına inanmıyorum bu kadar çocuk çocuk dediklerine göre...cinayeti işlediği zamanki yaşıyla yargılancakmış ucuz kurtulcak yaa bu pislik

okdr yurt dışlarında ararken burnumuzun dibinde çıktı ne garip...
ben de bahcelievlerde oturuyorum meger katil içimizdeymiş :1ninca:

bu ne ahlaksızlık ne şerefsizlik bu "3milyon euro" nedir, kızının bedeli mi bu yani akannehirbedelmi biçildi bu kızcağıza ya, trilyonlarca euro verseler karşılayabilirmi, ödeyebilirmi bedelini giden yavrunun, birde bedel biçiyor baba demeye dilim varmıyor:gitme:

arkadaşlar kemik yaşı büyük çıksa bile ki büyük çıkcağına inanmıyorum bu kadar çocuk çocuk dediklerine göre...cinayeti işlediği zamanki yaşıyla yargılancakmış ucuz kurtulcak yaa bu pislik

Bende sanmiyorum kemik yasina göre bir karar vereceklerini...
Kesin ruh sagligina ve psikolojisine bakacaklar...iyi degil diyecekler...
ona göre yargilayacaklar...yani malesef ucuz kurtulacak...

29 kesik varmış kızın vucudunda, parmakları kırılmış daha neler neler, nasıl ani oluyorsa
karnında parelel düzgün kesikler varmış, öffff

kızlar gene baba suçlanıyor.:olmaz:garipoğullarının yapmak istediği buydu ve başardılar ne acı ne acı

cem demiş ki evde 700bin dolar yoktu önceden yakalanıp bırakıldığımda yalandır ben kanal d de duydum

29 kesik varmış kızın vucudunda, parmakları kırılmış daha neler neler, nasıl ani oluyorsa
karnında parelel düzgün kesikler varmış, öffff

offff adli tıp raporu açıkladığında gazeteler tüm ayrıntılarıyla yazmışlardı..uzun süre etkisinden kurtulamamıştım....kesinlikle tek kişinin yapabileceği şeyler değil çünkü..

cemönce biraz tartıştık ardından kavga ettik sonra merdivenlerden düştü öldüğünü anlayınca korktum nasıl dışarı çıkaracağımı bilemedim testereyle ikiye ayırıp dışarıya çıktımtestere meselesini kendim toparladım tam olarak ne söylemiş hatırlıyamadım affedin kızlar

milyonlarca masum insanın, kundaktaki bebekleriin KATıLı APO yakalanıp, asılmadıysa işkencelerle dirhe dirhem öldürülmediyse

koskocaman bir adada

doktorlarla avukatlarla yemeklerle yataklarla ve bizim can güvenliğimizden çok daha fazlasıyla bu devlet tarafından korunuyor kollanıyor besleniyorsa

bu CEM denilen adi yaratığın kılına zarar gelmez bu ülkede bu yasalarla..
paşa paşa gider yan gelir yatar 10 sene kadar taş çatlasa, sonrada gider yine yakar yakıcağını karagümrük şarkısı misalii..

ama öbür dünya varya öbür dünya :1no2:
ahhh işte ahhhh be BEKLESıN sadece :oklava:

cemönce biraz tartıştık ardından kavga ettik sonra merdivenlerden düştü öldüğünü anlayınca korktum nasıl dışarı çıkaracağımı bilemedim testereyle ikiye ayırıp dışarıya çıktımtestere meselesini kendim toparladım tam olarak ne söylemiş hatırlıyamadım affedin kızlar

adli tıp raporu bu sözlerini yalanlıyor..................................

Back