- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
kızlar gene baba suçlanıyor.lmaz:garipoğullarının yapmak istediği buydu ve başardılar ne acı ne acı
cemönce biraz tartıştık ardından kavga ettik sonra merdivenlerden düştü öldüğünü anlayınca korktum nasıl dışarı çıkaracağımı bilemedim testereyle ikiye ayırıp dışarıya çıktımtestere meselesini kendim toparladım tam olarak ne söylemiş hatırlıyamadım affedin kızlar
adli tıp raporu bu sözlerini yalanlıyor..................................
adli tıp raporuna güüven kaldımı ??????? bitün kanıtları mahfettiler
bu sözlerimdn ceme inandığımı çıkarmayın sakın kızlar o adama asla inanmam olan gidene oldu
Espiri yapiyor galiba...
Merdivenlerden düsüp ölmüs öylemi...ne enteresan....
Salliyorsan bari dogru düzgün salla..
evet ama o kızın vücudundaki kesikler yaralar izler belgelendi...
skandalı ise hatırlamak istemiyorum
insanların cesedini bile karıştırıyolar bide bu sizin babanız değişmiş olabilir diyolar
sinirlerim bozuk yarın öbürgün bizimde başımıza böyle bişey gelse ne olacak kim veicek bunun hesabını?????
bir domuz ve dersini iyice ezberleten '''başarılı''' öğretmenler29 tane kesik düşerken mi olmuşşşşşşşş???????
dalga geçiyor yaa
dersini iyi çalışmış valla
evet neresi çocuksa çcuk aşağı,çocuk yukarı hangi çocuk yurtdışında kızlarla birlikte fink atar
nerdeyse altına bez bağlayacaklar
ayyyy bi de anneannesi çıkmıştı...
tek cinayet işleyen o mu gibi bir şey söledi tvde sinirimden çatladım tv karşısında...ne pişkinler ya
basın bu kadar ilgilenmeseydi, içişlerinin emniyetin üstüne giidlmeseydi, kızın babasının feryatları, çabası olmasaydı,olayı örtbas etmek istemelerine rağmen o adamın ve kamunun konunun üstüne gitmesi olmasydı bu olayda küllenip gidecek , kızcağız vahşice öldürüldüğüyle kalacaktı.
yakalanmasaydı bu ülkeye ve adalete , asayişi sağlayanlara inancımı kaybederdim. yakalanmasına sevindim umarım hakettiği cezayı görür.
neymiş cemin ilk ifadesi;
biranlık bişeydi o öleceğine ben ölseydim,
tartıştık düştü kafasını merdivenlere vurdu baktım ölmüştü
çok korktum o panikle ikiye bölüp evden çıkarabilirm die düşündüm öyle yaptım
nasıl yaptım hatırlamıyorum bile
ne gerizekalı insanlar biride çıkıp şunu sormuyor
rapora göre defalarca bıçaklanmış ve daha nefes alırken başı kesilmiş
bu ifade direk böyle çürüyor zaten
çok sinir oluyorum cemi bana verseler bir kaşık suda boğarım hemde büyük bir zevkle
bide bazı yorumlar nerdeyse münevveri suçlar nitelikte
inanamıyorum size hele ceme acıyanlara hiç inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?