Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

Şu altını çizdiğim cümleye tepkim..

Sanırım yaşam kültürü yaşam tarzı ilede ilgili bu

Evet bencede yasam kültürü ve tarzi ile ilgili...

Benim tepkimde o yazdiklarimin Münevver bu yüzden öldürüldü
diye yansitilmasi...ben öyle birsey demedim...demiyorumda...

Hala söylediklerimin arkasindayim...
Bana göre 16 yasindaki bir COCUGUN bu kadar özgür olmasi cok yanlis...
Yani en azindan ben öyle yetistirildim...Allah izin verirse kendi cocugumuda
öyle yetistiricem...
16 yasindaki bir COCUGUN isi olmamasi lazim bu tarz seylerle...

inşallah 18 yaşından büyük çıkar

kemık yası olcumu genelde daha buyuk cıkarıyor yası o yuzden aıle böyle bır talepte bulunmus

oncekı yazımda bahsettıgım olayda hakım kemık yasına gore ceza vermıs 18 den kucuk oldugunu umursamamıs

cem olayında aynı seyı yaparlarmı bılmıyorum

fotograflarda bır sey yok demıs arkadas bende zaten bırsey var demedım ama sonucta sevgılı tarafından once defalarca bıcaklanıp sonrada kesılmıs bır kızla bunu yapanı o sekılde samımı gormek sınırlerımı bozuyor muneverı kardesı olsam dıyorm dayanamazdım bu durum garıp gelmıyorsa ben baska yerde yasıyorum o zman

benım tepkım aılesıne cem nasıl bunu yaptı cem yapmaz dıyen bır aıle vardı sonradan ceme dusman oldu bnm kızımı bırısı oldurcek o sekılde ben suphelılere bıle saldıracak hale gelırım ne demek cem yapmaz !!!olay resmen zengın coocuga kızı yamayalım olayıydı ama sonu cok acı bıttı ...boyle demek ıstemezdım kusura bakmayın

Özgürlükten kastın,erkek arkadaşı olması ise bana göre yanlış değil
herkes aynı fikri paylaşmak zorunda değilki..
Bana görede 16 yaşındaki bir kızın,temiz duygular ile bir flörtü olması normal..

Açık saçık kıyafette,siyah bir elbise.Bunu giymeside normal.
Buda benim fikrim..

Fikirlere saygı göstermeliyiz.
Umarım sizinde söylediğiniz gibi hak ettiği cezayı alır.

kemık yası olcumu genelde daha buyuk cıkarıyor yası o yuzden aıle böyle bır talepte bulunmus

oncekı yazımda bahsettıgım olayda hakım kemık yasına gore ceza vermıs 18 den kucuk oldugunu umursamamıs

cem olayında aynı seyı yaparlarmı bılmıyorum

fotograflarda bır sey yok demıs arkadas bende zaten bırsey var demedım ama sonucta sevgılı tarafından once defalarca bıcaklanıp sonrada kesılmıs bır kızla bunu yapanı o sekılde samımı gormek sınırlerımı bozuyor muneverı kardesı olsam dıyorm dayanamazdım bu durum garıp gelmıyorsa ben baska yerde yasıyorum o zman

benım tepkım aılesıne cem nasıl bunu yaptı cem yapmaz dıyen bır aıle vardı sonradan ceme dusman oldu bnm kızımı bırısı oldurcek o sekılde ben suphelılere bıle saldıracak hale gelırım ne demek cem yapmaz !!!olay resmen zengın coocuga kızı yamayalım olayıydı ama sonu cok acı bıttı ...boyle demek ıstemezdım kusura bakmayın

zengin le fakir fakirle halen bu kafa yazık

zaten cinayet olmasaydı oğlanda almazdı gider sosyetik güzelle evlenirdi

bir sürü videoları çıktı kızlarla ı onun için kızlar oyuncak eğlenilecek bi şey

değersiz varlık, paranın getirdiği ruh durumuna bakın
:kahve:

allaha şükürler olsun bide bi anlık olaydı keşke ben ölseydim demiş ahh ahh nerde o günlerkötükedihüso

bir anlık olay degılkı
adam planlamış bunu kac gun onceden bır anlık olsaydı ya da cem de vıcdan olsaydı bıcaklamaya basladıgında kızın cıglıklarına dayanabılırmıydı
cem kesınlıkle hıcbır acımayı hak etmıyor resmen psıkopatca bırını oldurdu zevk alarak
her aılesınden uzakta buyuyen her sevgı gormeyen boyle bır katıl olacaksa ısımız var ve bız de bunlara acıyacaksak bıze de yazık
kamuoyunda o haberlerın cıkması masumcamıydı sızce
yok aılesı gondermıs de sevgıye muhtaçmış da bırakın Allah askına adam dogradı kızı resmen dogradı
olayın altında satanıst bır ruh yatıyor olması muhtemel

bir anlık olay degılkı
adam planlamış bunu kac gun onceden bır anlık olsaydı ya da cem de vıcdan olsaydı bıcaklamaya basladıgında kızın cıglıklarına dayanabılırmıydı
cem kesınlıkle hıcbır acımayı hak etmıyor resmen psıkopatca bırını oldurdu zevk alarak
her aılesınden uzakta buyuyen her sevgı gormeyen boyle bır katıl olacaksa ısımız var ve bız de bunlara acıyacaksak bıze de yazık
kamuoyunda o haberlerın cıkması masumcamıydı sızce
yok aılesı gondermıs de sevgıye muhtaçmış da bırakın Allah askına adam dogradı kızı resmen dogradı
olayın altında satanıst bır ruh yatıyor olması muhtemel

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya sanki bir ayine benziyor olay. satanizm gibi..... kızın burcu yengeçmiş... ay gezegeni. yengeç burcu olan bakire kızları seçiyorlar,kurban etmek için, çünkü...cem tek değil bu işte. birileri ayin yaptılar bence....

arka bahçe diyorlarya okypcim..
ben orayı merak ediyorum.bu altında kimler var nelr var..
gerçi kulağımıza gelmez ört bas edilir gibi geliyor bana

arka bahçe diyorlarya okypcim..
ben orayı merak ediyorum.bu altında kimler var nelr var..
gerçi kulağımıza gelmez ört bas edilir gibi geliyor bana

bencede örtbas edilir,keşke herşeyi açıklasalar

bence bir kez olsun karabulut ailesi ile 10 dakika görüştürülmeli bu çocuk(?!)

4 duvar kapalı bir odada,

anne karabulut ile göz göze 10 dakika...

12 yıl 24 yıl hikaye...

tek basına yapmış olması daha muhtemel bence
once ne oldu tek degıldı yok munevverde baskasının sperm orneklerı bulundu yok kan ızlerı baskasına aıt cıktı
hıcbırı dogruluk kazanmadı oyalamaydı
bu olayda toplu bır ayın olsaydı testeresını fılan onceden alırlardı
cem bunu tek basına yapmak ıstedı ve de basardı sonucta onun sevgılısıydı varsa da bır ayın son noktyı kendısı koymak ıstemıstır...

hala çocuk dıyorlar ya onun kemık yasından baksalar kesın yası buyuktur..

cezesıda cocuk oldugundan az olcakmıs ne bu ya muebbet yemesı lazım

bence bir kez olsun karabulut ailesi ile 10 dakika görüştürülmeli bu çocuk(?!)

4 duvar kapalı bir odada,

anne karabulut ile göz göze 10 dakika...

12 yıl 24 yıl hikaye...

annesinden utanacağını hiç sanmıyorum, tek derdi en az zararla nasıl yırtarım düşüncesi bence

Bir satanist ayini oldugunu sanmiyorum...

Daha önce Cemle Münevverin msnde yazistiklarinin kayitlari bulunmustu...
Cemin cok kiskanc oldugu ve bi kac kere münevvere el kaldirdigi anlasiliyordu
bu yazismalardan...

Bugüne kadar bi cok kez kiskanclik yüzünden cinayet islendigini duyduk haberlerden felan...
Bu olayda galiba onlardan biri gibime geliyor...ama daha vahsice ve daha acimasizca....

ama birde su var...
Cem Münevverle yazisdiklarini kayit ediyorduya hani...
Dosyanin adi medyanin söyledigine göre "Zeytinburnu sürtügü" imis...
buda bana cok tuhaf geldi...

bu yazismalardan...

Bugüne kadar bi cok kez kiskanclik yüzünden cinayet islendigini duyduk haberlerden felan...
Bu olayda galiba onlardan biri gibime geliyor...ama daha vahsice ve daha acimasizca....

ama birde su var...

ilginç o zaman cem ortalıgı bır surtukten mi temizlemek istemiş vay bee temızleme işi bunlara kaldıysa
cem de bır kadın dusmanlıgı olabılır ama gerckten onlara saygı duymama vs çünkü vıdeolarında kızlar kucaktan kucaga gezıolardı

bu yazismalardan...

ama birde su var...

ne kadar terbiyesizolduğu dosyanın isminden belli
:olmaz:

Back