Çekişmeli mi çekişmemeli mi?

Cekismesiz bosanmak isteseniz bile esiniz bosanmazdi
Pardon eski esiniz
Asil kendinin tedaviye ihtiyaci var lutfen davandan donme bir daha actiginda simdiki tazminat vb seyleri alamayabilirsin
Aynen öyle , yeter artık anlaşalım, bitsin bu iş hemen dedi geçen hafta. Hala avukatı arayıp anlaşacak salı günü duruşma var

Çok sakin, hakkını yediren, bir şeyden anlamayan bir yapınız yok belli ki. Deseniz ki başta ben yanlış davrandim, hakkımı yedirdim. Ama siz başından beri net durduğunuz halde o sizi ciddi zora sokmuş. İş işten geçtikten sonra akıllanan bir yapısı var belli ki. Geri dönseniz her problemde olaylar bu kadar büyüyünce mi aklı başına gelecek. Bana çocuk ver ben zengin biriyle evleneceğim cümlesi hazmedilir gibi değil. Sizinle bir gelecek düşünmeyen biri ancak bunu söyler sizsiz sizin çocuğunuzu mu büyütecek. Boğazınızı sıkıp, böyle hakaretler eden biri yardim alip değişir mi değişir belki ama çok bedel ödemesi, yıllar geçmesi lazım. Siz şimdi geri dönerseniz eski düzenine donecek bir hafta sonra da eski haline. Hic akliniza bile gelmesin.

Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum ve o kadar tiksindim ki anlatamam. Asla geri dönüşü yok bu işin. Benden uzak olsun Allah a havale ediyorum. İnşallah 2-3 aya pes edip anlaşır benle "hakkım" olanı vererek. Yoksa zaten iletişimde bulunmayıp ne kadar sürerse sürsün davayı takip edeceğim.

Bugün ilk duruşmamız vardı. Belgeler incelendi cart curt. Şimdi Ocak sonunu bekleyeceğiz. Umuyorum ki en geç eylüle falan biter bu iş.

aynen daha gelmiş buraya yazıyor tekmeyi bas gitsin ortalık erkek kaynıyor ama karekterli yok analar yetiştirememiş şımartılmış erkekler var ortalıkta kadın parasını yemeye hazır

Olmaz arkadaşım, bir tarafından tutmak istiyorsun ama olmaz.Simdi bir miktar üzülmek hayatının kararmasından iyidir.Davayi bozma ve vazgeçme

Olmaz arkadaşım, bir tarafından tutmak istiyorsun ama olmaz.Simdi bir miktar üzülmek hayatının kararmasından iyidir.Davayi bozma ve vazgeçme
Yok gerçekten ben de öyle düşünüyorum, neresinden tutsam elimde kaldı. Şimdi gün içinde belki aklıma bile gelmiyor. İyice bitti içimde de.

ipler kopmuş artık iş işten geçmiş gibi geldi bana..

Seninkinin bir türevi bende vardı, geri dönersen hayatının pişmanlığını yaşarsın, ben tecrübe ettim boşanana kadar arada geçen yıllarım heba oldu dünyaya bir kere geliyoruz. Hiçbir koca aileden de kıymetli değildir ayrıca.

Yazin yeni cikti karsima ama insallah boşanma karari vermişsindir ve bu ruh hastasindan kurtulmuşsundur

İlla affedip denemeyi düşünüyorsan, boşan resmen, haklarını al bi tamam, öyle dene. Bilsin bunu. Eğer tamam derse, gerçekten akıllanmış demektir. Yoksa elindeki deliller ve haklı gerekçeler boşa çıksın diye pişman olmuş rolü yapıyor olması çok kuvvetle muhtemel.

Konu sahibi çok uzun olmuş üstün körü atlaya atlaya okudum özet geçeyim. Kv de eş de ikiside tuhaf kendilerini ezik hisseden hırslı ve aşırı edepsiz hatta çirkef tipler. Eşin ailenle ilgilenmeni kendine de ailenede hayrının dokunmasını resmen kıskanmış, ve onu senden başka kimsenin çekmeyeceğini biliyor seni sindirmeye çalışmış hep.
Bunlara ne çocuk doğur ne de yüz göz ol anlaşmalı boşan hiç uğraşma.
Sonrada git şükür namazı kıl fakir ya da çocuk sevindir. Çirkefin seviyesine inilmez. Çirkefe sen naparsan yap bildiğini yapar çamuru sanada bulaşır. Bırak kendi kendilerine kudursunlar. Eşyan hakkın vs varsa evden al çık anlaşmalı devam et davaya.

Neyın acısını çekiyorsunuz ki
Karşınızdaki insan değilmiş kı zaten !
Bencil pisliğin teki işte

Aman aklınız varsa sakin geri adım aTmayın!

Asla değişmezler. Değiştim derler, sevecen görünürler maksimum 3 ay sonra özlerine dönerler...Ego ego ego beni nasıl bırakır! Erkekliğimi göstereyim sert olayım vs derken kendi topuğuna sıkmış.Hiç geri dönmeyin. Ekonomik özgürlüğünüz var, çocuk da yok şanslısınız aslında

Ben biraz sizi agresif ve kinci buldum aslında konunun tamamını okudum illaki eksikleri yanlışları olmuş sizinde öyle esinizinde öyle ama bunların hiç biri oturup konuşulmadan çözülebilir şeyler değil. Evlilik zaten bunu gerektirir ikimizde inatciyiz demissiniz ama evlilik inatla yürütülecek bir şey değil onu kırmıyorsanız siz imarınızı kirmalisiniz ki gelecek güzel günler için. Ayrıca anneler her ne olursa olsun onun annesi dahil sizin anneniz dahil ayrı tutulamaz. Sizde ki asıl problem hiç oturup karşılıkla "gel canım problemimiz ne bizim ben sende şu şu sorunu davranışları sevmiyorum bu beni çok uzuyor farkında değilsin lütfen bunu bir daha yapma olur mu " diyememişsiniz. Bu çok üzücü eğer ilişkinize donupbaktiginiz da karşı taraf bir adım atıyorsa sizin de o adıma karşılık adım atmaniz taraftariyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…