- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.443
- 35
Mesela neden 336 gr neden 350 değil :)Benim avukat da 336 gr altın 500 bin maddi 500 bin manevi artı 10 bin nafaka talep etti eşim sadece asgari ücretle çalışıyor bunları eşim bana vermeden ben de boşanmam kusura bakmasın eşim
Benim avukatım öyle yazmışMesela neden 336 gr neden 350 değil :)
Kocan neden dövdü peki?Benim avukatım öyle yazmış
Ona kapıyı açmadım die defol git babanın evine dedim diye babam la birlikte kocam eve girmesin diye kapı göbeğini değiştirdiğimiz içimKocan neden dövdü peki?
Küsurat katınca inandırıcı olur diye heral.Mesela neden 336 gr neden 350 değil :)
Hiçbir şey şiddeti meşru kılmaz ama siz adamı evinden kovarken neyinize güvendiniz tam olarak?Ona kapıyı açmadım die defol git babanın evine dedim diye babam la birlikte kocam eve girmesin diye kapı göbeğini değiştirdiğimiz içim
Onu anladım da olaylar nasıl gelişti? Baban bi gün durduk yere seni arayıp kocanı boşa mı dedi? Şiddet gördükten sonra kapının kilidini değiştirdin gibi anladım ben.Ona kapıyı açmadım die defol git babanın evine dedim diye babam la birlikte kocam eve girmesin diye kapı göbeğini değiştirdiğimiz içim
Resmî nikaha güvendimHiçbir şey şiddeti meşru kılmaz ama siz adamı evinden kovarken neyinize güvendiniz tam olarak?
Harika ya iyi yaşıyonuz yine bu kafayla.Resmî nikaha güvendim
Buram buram fake akıyo zaten :) asgari ücretli adamdam 1 milyon almadan boşanmam diyorKüsurat katınca inandırıcı olur diye heral.
Kendisi babamla konuşmuyordu bunun üzerine babam aradı beni ara onu boşanıcam de ona senden eve geldiğinde kapıyı açma öyle yaptım ondan sonra kavga ettikOnu anladım da olaylar nasıl gelişti? Baban bi gün durduk yere seni arayıp kocanı boşa mı dedi? Şiddet gördükten sonra kapının kilidini değiştirdin gibi anladım ben.
Adam zenginmiş 250 bin vermiş avukata abladan kurtulmak için öyle diyor anlamadım ben.Buram buram fake akıyo zaten :) asgari ücretli adamdam 1 milyon almadan boşanmam diyor
Aferin külkedisi, otur şimdi babanla.Kendisi babamla konuşmuyordu bunun üzerine babam aradı beni ara onu boşanıcam de ona senden eve geldiğinde kapıyı açma öyle yaptım ondan sonra kavga ettik
Senin beynin yok mu peki baban kendini yüksek bi yerden at dese atacak mısın?Kendisi babamla konuşmuyordu bunun üzerine babam aradı beni ara onu boşanıcam de ona senden eve geldiğinde kapıyı açma öyle yaptım ondan sonra kavga ettik
Adam zenginmiş 250 bin vermiş avukata abladan kurtulmak için öyle diyor anlamadım ben.
Ben olsam işi inada bindirir 5 kuruş vermeden boşardımAdam zenginmiş 250 bin vermiş avukata abladan kurtulmak için öyle diyor anlamadım ben.
Öyle yapıyor zattten kendisiAferin külkedisi, otur şimdi babanla.
O zaman zırnık alaman gülo, mahkemede haklı çıksan da zaten adamın gelirine göre tazminata hükmedilir, 2 şer bin iştirak nafakası, bi miktar da sana verilir bozdur bozdur harcarsın.Adam değil adamın babası zengin sen lafı nerenden anlıyorsun ben varlıklı aile diyorum devlete göre asgari ücretle çalışıyor
Öyle yapıyor zatten adamBen olsam işi inada bindirir 5 kuruş vermeden boşardım
Ablacım bak sen de iyi biliyorsun ki babası şimdi boşansanız ona bi kız daha bulur everir, sen iki çocuğuna bakarsın babanın evinde lafı yiye yiye. Ondan tutuştun ya zaten. Derdine yan yani o yüzden.Öyle yapıyor zattten kendisi