Konu taşındı, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimKonu bdv konusuMune
Bi de kocanız canııı sokakta bulmadıysa hiçbir sorunu olmayan kocasını babasının lafıyla kapı dışarı eden kadını ve onun kendisini öldürmeye kalkan babasını tekrar hayatına almaz
Gerçekten böyle bir durum varmı madde mı kullanıyor?Haklı gerekçeler var da delil yok sadece şahit ler
ben de avukat tutum ona karşı benim de avukatım var uyuşturuca madde kullanıyor içki içiyor dedim dilekçe de ben de bunları söylicem hakeme de
Hayır iftiraymış. İftira attım diyorGerçekten böyle bir durum varmı madde mı kullanıyor?
Yazık günah bide bu ruh hastalarının elinde adamın çocuğu varKullanmıyormuş. İftira atmış.
bu kadar kötülüğü nasıl yapabildiniz? Size bunları yapan bir kocaya siz olsanız döner misiniz?Sadece hafta da 1 2 kere alkol kullanıyordu o kadar uyuşturucu kullandığını görmedim
Peki sizin Allah korkunuz varmı? Eleştirmek için sormuyorum gerçEkten Soruyorum iftira atmanın günahını biliyor musunuz? Bu adam çocuğunuzun babası yapmayın bırakın adam kurtulsun sizden. Seven insan bütün bunları yaşatmazdı eşine. Hırs yapmışsınız siz, bırakın yoluna baksın adam, yazık günah ortak bir evladınız var. o çocuk için düşün adamın yakasından.Sadece hafta da 1 2 kere alkol kullanıyordu o kadar uyuşturucu kullandığını görmedim
Bilmem ki ben de dönmesini istiyorum ama imkansız gibibu kadar kötülüğü nasıl yapabildiniz? Size bunları yapan bir kocaya siz olsanız döner misiniz?
Adam bu 7 ayda çocuğunu bile görmemiş. İnsan çocuğa üzülüyor.Peki sizin Allah korkunuz varmı? Eleştirmek için sormuyorum gerç Soruyorum iftira atmanın günahını biliyor musunuz? Buradan çocuğunuzun babası yapmayın bırakın adam kurtulsun sizden. Seven insan bütün bunları yaşatmazdı eşine. Hırs yapmışsınız siz bırakın yoluna baksın adam yazık günah ortak bir evladınız var o çocuk için düşün adamın yakasından
Anladım teşekkür ederimPeki sizin Allah korkunuz varmı? Eleştirmek için sormuyorum gerçEkten Soruyorum iftira atmanın günahını biliyor musunuz? Bu adam çocuğunuzun babası yapmayın bırakın adam kurtulsun sizden. Seven insan bütün bunları yaşatmazdı eşine. Hırs yapmışsınız siz, bırakın yoluna baksın adam, yazık günah ortak bir evladınız var. o çocuk için düşün adamın yakasından.
Herkeze merhaba kızlar ben Ocak ayın da eşim ile çok kötü kavga ettim şuan bu kelimleri buraya hem müzik dinleyerek hem de pişmanlık duygusu yaşadığım için yazıyorum lütfen yardımcı olursanız bana çok sevinirim
Eşim babam ile konuşmuyordu ve bir gün babam beni aradı sinirli bi tavır ile o köpek kocanı ara boşanıcam de senden ve eve geldiği zaman da kapıyı açma dedi babam bana ben de onun dediğini dinledim eşimi aradım senden boşanıcam dedim ve eve geldiği zaman da kapıyı açmadım ona defol git babanın evine dedim eşime ardından aile büyükleri geldi eşim kendi babasını ve annesini aradı annesi babası eve bizim eve geldikten sonra kapıyı açtım içerde konuşuyorduk babam beni aradı kim var dedi senin evin de eşim ve ailesi var dedim babam da telefonu kapattı ve bizim eve gelir gelmez mutfağa yönelip ekmek bıçağını alıp eşime saldırdı ben de bina sakinleri polisi aradı öylr ayrıldık ve ben de gittim eşime ve ailesine uzaklaştırma kararı çıkarttım ev de ben kaldım ardından eşim boşanma davası açtı çekişmeli sizce bu adam tekrardan dönebilirmi bana acaba 1Tane de oğlumuz var
Nasıl görsün ya şimdi konuyu okudum verdiği cevapları okudum kanım dondu. Çocuğu görse bunlara yakasını kaptırmaktan Korkuyor belli. Olan çocuğa adama olmuş. İçim acıdı ya inş Faks bir konudur bizimle dalga geçiyordur inşallah. Ya kadın avukatıma uyuşturucu kullanıyordu diyeceğim demiş sordum az önce cevap vermiş yok ben uyuşturucu kullandığını hiç görmedim demiş e bu iftira işte nasıl çocuğa gelsinAdam bu 7 ayda çocuğunu bile görmemiş. İnsan çocuğa üzülüyor.
Adam bu 7 ayda çocuğunu bile görmemiş. İnsan çocuğa üzülüyor.
İftira attığınız için size dava açabilir biliyosunuz dimi? Uyuşturucu kullanmadığını tahlil ile kanıtlar üzerine size dava açar, ayrıca babanızla olan olayda polisler gelmiş bunuda kanıtlar. Siz istediğiniz kadar boşanmicam diyin bu davada siz haksız çıkıcaksınız üstüne tazminat bile ödemek zorunda kalabilirsiniz. İftira ve bıçak çekmek bu dava için yeterli, siz dua edinde oğlunuzun velayetini kaybetmeyin böyle şuursuz olursanız onuda kaybedecek gibi duruyosunuSadece hafta da 1 2 kere alkol kullanıyordu o kadar uyuşturucu kullandığını görmedim
Senin yazdıklarının hepsini kendisi nasıl ispatlıcak acaba kamera görüntüsü yok artı kavga ederken biz onu video ya çektikİftira attığınız için size dava açabilir biliyosunuz dimi? Uyuşturucu kullanmadığını tahlil ile kanıtlar üzerine size dava açar, ayrıca babanızla olan olayda polisler gelmiş bunuda kanıtlar. Siz istediğiniz kadar boşanmicam diyin bu davada siz haksız çıkıcaksınız üstüne tazminat bile ödemek zorunda kalabilirsiniz. İftira ve bıçak çekmek bu dava için yeterli, siz dua edinde oğlunuzun velayetini kaybetmeyin böyle şuursuz olursanız onuda kaybedecek gibi duruyosunu
Siz pek duracak birine benzemiyorsunuz ailecek, yakında o malzemeyi de verirsiniz adamın eline dert etmeyin.Senin yazdıklarının hepsini kendisi nasıl ispatlıcak acaba kamera görüntüsü yok artı kavga ederken biz onu video ya çektik