- 3 Şubat 2018
- 25.295
- 108.918
Ee sana az bile? İftira atarken hiç mi Allahtan korkmadın? Hadi inancın yoksa bile bu iftira yanına kalır mı sence?Öyle yapıyor zatten adam
Cıkss lüx ev ve 1 milyon artı 10 bin tl nafaka alıcakAblacım bak sen de iyi biliyorsun ki babası şimdi boşansanız ona bi kız daha bulur everir, sen iki çocuğuna bakarsın babanın evinde lafı yiye yiye. Ondan tutuştun ya zaten. Derdine yan yani o yüzden.
Valla aklı varsa dönmez. Siz niye babanızı dinleyip böyle bişey yapıyosunuz.Herkeze merhaba kızlar ben Ocak ayın da eşim ile çok kötü kavga ettim şuan bu kelimleri buraya hem müzik dinleyerek hem de pişmanlık duygusu yaşadığım için yazıyorum lütfen yardımcı olursanız bana çok sevinirim
Eşim babam ile konuşmuyordu ve bir gün babam beni aradı sinirli bi tavır ile o köpek kocanı ara boşanıcam de senden ve eve geldiği zaman da kapıyı açma dedi babam bana ben de onun dediğini dinledim eşimi aradım senden boşanıcam dedim ve eve geldiği zaman da kapıyı açmadım ona defol git babanın evine dedim eşime ardından aile büyükleri geldi eşim kendi babasını ve annesini aradı annesi babası eve bizim eve geldikten sonra kapıyı açtım içerde konuşuyorduk babam beni aradı kim var dedi senin evin de eşim ve ailesi var dedim babam da telefonu kapattı ve bizim eve gelir gelmez mutfağa yönelip ekmek bıçağını alıp eşime saldırdı ben de bina sakinleri polisi aradı öylr ayrıldık ve ben de gittim eşime ve ailesine uzaklaştırma kararı çıkarttım ev de ben kaldım ardından eşim boşanma davası açtı çekişmeli sizce bu adam tekrardan dönebilirmi bana acaba 1Tane de oğlumuz var
Çocuk 1.5 yaşın da mahkeme otomatikmen verir bana zatten daha süt emmiyorAdam birde haftada sadece 1 iki kere alkol aliyormus. Madde almasi da iftira. Adamin bunu ispatlamasi basit. Senin psikopat akil hocalarin kim bilmiyorum, ama adam senden kurtulsa bakalim kac kurban kesecek. Benim kuzenime de eski esi bosanma davasinda iftira atmisti. Sözde hep "kari kiza" gidiyormus. Mahkeme olayi cözdü kolayca. O yaptigi cirkinliklerle kaldi. Simdi baba evinde oturuyor. Kuzenim akillilik etti de cocuk olmadan bosandi. Bence cocuk da size birakilmamali
Bu konu fake mi diye şüphelendim..Bu tazminatlari ödeyen taraf boyle giderse siz olabilirsiniz, dikkat edin derim.
Babanız mutlu mu şimdi?Çocuk 1.5 yaşın da mahkeme otomatikmen verir bana zatten daha süt emmiyor
Ya ben seni inandıracak değilim fake olsaydı buraya derdimi dökmezdim gerçekten öyle bir olay yaşandıBu konu fake mi diye şüphelendim..
Çocuk 1.5 yaşın da mahkeme otomatikmen verir bana zatten daha süt emmiyor
Değil, damadı eline alamadı çünkü. Konu sahibi resmen boşanırsa ona da o evi dar edecek. Yaşandı bunlar gözümüzün önünde.Babanız mutlu mu şimdi?
Sen iftiradan hapse gireceğin için, çocuğun babasını öldürmeye kalkan baban olduğu için çocuğun can güvenliği tehlikede olduğu için çocuğu alırlar.
O zaman davranışlarınız normal değil..Ya ben seni inandıracak değilim fake olsaydı buraya derdimi dökmezdim gerçekten öyle bir olay yaşandı
Asgari ücretle çalışan birisinden 1 milyon tazminat,10 bin nafaka alamazsınız, tedbir nafakasi siz haklı olduğunuz için değil mağdur olmayın diye bağlandı çocuk var çünkü calismiyorsunuzda sanırım.Benim avukat da 336 gr altın 500 bin maddi 500 bin manevi artı 10 bin nafaka talep etti eşim sadece asgari ücretle çalışıyor bunları eşim bana vermeden ben de boşanmam kusura bakmasın eşim