- Konu Sahibi suslusirine
sen erkeksin kendine gel ne kocası
Tövbe est
Ay gülüyoruz ama ciddi yardıma ihtiyacı var ya, etrafında kimse yok mu destek olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoktu ama korktum birşey yapar diye
Etrafının kendine hayrı yok.Tövbe est
Ay gülüyoruz ama ciddi yardıma ihtiyacı var ya, etrafında kimse yok mu destek olan
Aslında bu tip kadınların dengi red pillci erkekler. Kızlığını aldı, parasını ödesin. Evde kaldığını kar sayıyor, sigortasız çalışıyor vs. Tam birbirlerine uygunlar.Tövbe est
konuyu açan bakire evlendiğini bir yerlerde belirtmiş miydi- ben o kısmı kaçırmışım, ya da üstünde durmamışım.Biri kızlığını aldı yazmış türünün son örneği
Bana sakladığın bişeyler var gibi geldi. Sorum şu ki sadece bir tartışma için cidden şikayette mi bulundun yani sana silah bıçak vs bişey çekmeden ya da vurmadan etmeden öylece laf atışı yaptınız diye bunu yaptıysan hak etmişsin kusura bakma ömür boyu hayat arkadaşı olacak insanı öyle ilk tartışma da şikayet edilmez. Ne dedi adam da korktun ayrıca öldürecem mi dedi tehtit mi etti baskı mı yaptı ne yaptı ?Herkese selamlar, eşimle çekişmeli boşanma sürecindeyiz yaklaşık 8 ay oldu. Çok kısa süren bir evlilik di (3 ay). En son akşam bir tartışma yaşadık bende evden çekip eşimi karakola şikayet edip babamın evine gittim. Hemen ertesi gün adam boşanma davası açmış. Hemen gittim bende karşı dava açtım. İlk başlarda biraz sürünmesini istedim nafaka falan herşeyi istedim ama hakim vermedi henüz. 2 ay sonra tanıklarımız dinlenecek. Ben açıkcası biraz pişman oldum eşimi severek evlendim şimdi onu çok özlüyorum. Bazen rüyalarıma bile giriyor keşke bir mesaj atsa bir arasada eksiye dönebilsek diye ama adam 8 aydır 1 kere bile ne aradı sordu. Avukatımın tavsiyesiyle ilk 5 ay sürekli uzaklaştırma aldırdım acana diyorum ondan mı ama son 3 aydır aldırmıyorum. Bu iş ne zaman biter daha çok sürer mi ? Bu pişmanlığım ileride geçer mi ? Aklımda binbir soru var. Eşim büyük ihtimalle bir başkasıyla flört ediyor. İnstagramdam bakıyorum her gün profili kapalı ama takipçi sayısı değişiyor hep. Zoruma gidiyor bağzı şeyler siz olsanız ne yapardınız
Bir milyon tazminat mı istemiş ben şok1 milyon tazminat, adamın maaşının yarısını nafaka iisteyen üye mi bu acaba? Okuyunca aklıma o geldi.