Çekişmeli boşanma davası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahsen esinizin yerinde olsam cocugunuzu da elinizde alirim, cünkü siz belli ki babanizin lafi ile herseyi yapabilirsiniz. Hem babaniz onlara bicak ile saldiriyor, hem onlara uzaklastirma cikartiyorsunuz..tamam babanizi ruh hastasi var sayalim, sizin akliniz nerde? Tüm bunlar olurken cocuk nerdeydi? Ha o uyusturucu ve alkol kismi da yalansa bunu ispatlamasi kolay biliyorsunuz degil mi? Bir iki teste bakar ancak.

Adam birde haftada sadece 1 iki kere alkol aliyormus. Madde almasi da iftira. Adamin bunu ispatlamasi basit. Senin psikopat akil hocalarin kim bilmiyorum, ama adam senden kurtulsa bakalim kac kurban kesecek. Benim kuzenime de eski esi bosanma davasinda iftira atmisti. Sözde hep "kari kiza" gidiyormus. Mahkeme olayi cözdü kolayca. O yaptigi cirkinliklerle kaldi. Simdi baba evinde oturuyor. Kuzenim akillilik etti de cocuk olmadan bosandi. Bence cocuk da size birakilmamali

Herkeze merhaba kızlar ben Ocak ayın da eşim ile çok kötü kavga ettim şuan bu kelimleri buraya hem müzik dinleyerek hem de pişmanlık duygusu yaşadığım için yazıyorum lütfen yardımcı olursanız bana çok sevinirim

Eşim babam ile konuşmuyordu ve bir gün babam beni aradı sinirli bi tavır ile o köpek kocanı ara boşanıcam de senden ve eve geldiği zaman da kapıyı açma dedi babam bana ben de onun dediğini dinledim eşimi aradım senden boşanıcam dedim ve eve geldiği zaman da kapıyı açmadım ona defol git babanın evine dedim eşime ardından aile büyükleri geldi eşim kendi babasını ve annesini aradı annesi babası eve bizim eve geldikten sonra kapıyı açtım içerde konuşuyorduk babam beni aradı kim var dedi senin evin de eşim ve ailesi var dedim babam da telefonu kapattı ve bizim eve gelir gelmez mutfağa yönelip ekmek bıçağını alıp eşime saldırdı ben de bina sakinleri polisi aradı öylr ayrıldık ve ben de gittim eşime ve ailesine uzaklaştırma kararı çıkarttım ev de ben kaldım ardından eşim boşanma davası açtı çekişmeli sizce bu adam tekrardan dönebilirmi bana acaba 1Tane de oğlumuz var
Valla aklı varsa dönmez. Siz niye babanızı dinleyip böyle bişey yapıyosunuz.

Adam birde haftada sadece 1 iki kere alkol aliyormus. Madde almasi da iftira. Adamin bunu ispatlamasi basit. Senin psikopat akil hocalarin kim bilmiyorum, ama adam senden kurtulsa bakalim kac kurban kesecek. Benim kuzenime de eski esi bosanma davasinda iftira atmisti. Sözde hep "kari kiza" gidiyormus. Mahkeme olayi cözdü kolayca. O yaptigi cirkinliklerle kaldi. Simdi baba evinde oturuyor. Kuzenim akillilik etti de cocuk olmadan bosandi. Bence cocuk da size birakilmamali
Çocuk 1.5 yaşın da mahkeme otomatikmen verir bana zatten daha süt emmiyor

Çocuk 1.5 yaşın da mahkeme otomatikmen verir bana zatten daha süt emmiyor

Bu ilerde alamayacagi anlamina gelmiyor. Kaldi ki annenin sagliksiz davranislarda bulundugunu ispatlarsa (ve bu ruh hastasi babaniz sayesinde o kadar zor da olmaz) daha da büyük bir ihtimal. Siz ne yaptiniz böyle kendi kendinize hic anlamadim. Adam size daha önce dayak atmamis, küfür etmemis, anladigim kadariyla bir sucu da aslinda yok. Degermiydi babanizin lafi ile.yakip yikmaya? Insan bir cocugunu düsünür

Ne deseniz haklısınız ama iş işten geçmiş gibi görünüyor daha da döneceğini zannetmiyorum bana eşim

Sen iftiradan hapse gireceğin için, çocuğun babasını öldürmeye kalkan baban olduğu için çocuğun can güvenliği tehlikede olduğu için çocuğu alırlar.

Kaldi ki konu sahibi babasinin evine dönse adamin eli bu konuda daha da güclenir. Adam "benimle konusmadi" diye bicakla saldiriyor. Delimidir nedir

Benim avukat da 336 gr altın 500 bin maddi 500 bin manevi artı 10 bin nafaka talep etti eşim sadece asgari ücretle çalışıyor bunları eşim bana vermeden ben de boşanmam kusura bakmasın eşim
Asgari ücretle çalışan birisinden 1 milyon tazminat,10 bin nafaka alamazsınız, tedbir nafakasi siz haklı olduğunuz için değil mağdur olmayın diye bağlandı çocuk var çünkü calismiyorsunuzda sanırım.

Adama küfür edilmiş bıçakla üstüne yürümüs evden atılmış esyalari pencereden atılmış boşanma davası acmayipta ne yapacaktı.

İspatlayamaz birşey demissinizde bal gibi ispatlar şahitler var en önemlisi polisler gelmiş olayın yaşandığı gün.

Aksine sizin attığınız madde kullanımı iftirasini tahlil yaptırarak adam ispatlamış temiz olduğunu böyle giderse tazminat ödeyen siz olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X