Bence dönmesin o ne öyle baban boşan dedi diye boşanılır mı? Kendi kararın fikrin yok mu? Aileler girmiş iş arap saçına sarmış bitmiş bu iş. Dönse bile ailelerin karıştığı bi evlilik sağlıklı yürümez. Babam beni arasa boşan dese bi durur noluyo baba derim yani baban seni arasa şurdan atla yavrucuğum dese atlarsın gibi bi vibe aldımHerkeze merhaba kızlar ben Ocak ayın da eşim ile çok kötü kavga ettim şuan bu kelimleri buraya hem müzik dinleyerek hem de pişmanlık duygusu yaşadığım için yazıyorum lütfen yardımcı olursanız bana çok sevinirim
Eşim babam ile konuşmuyordu ve bir gün babam beni aradı sinirli bi tavır ile o köpek kocanı ara boşanıcam de senden ve eve geldiği zaman da kapıyı açma dedi babam bana ben de onun dediğini dinledim eşimi aradım senden boşanıcam dedim ve eve geldiği zaman da kapıyı açmadım ona defol git babanın evine dedim eşime ardından aile büyükleri geldi eşim kendi babasını ve annesini aradı annesi babası eve bizim eve geldikten sonra kapıyı açtım içerde konuşuyorduk babam beni aradı kim var dedi senin evin de eşim ve ailesi var dedim babam da telefonu kapattı ve bizim eve gelir gelmez mutfağa yönelip ekmek bıçağını alıp eşime saldırdı ben de bina sakinleri polisi aradı öylr ayrıldık ve ben de gittim eşime ve ailesine uzaklaştırma kararı çıkarttım ev de ben kaldım ardından eşim boşanma davası açtı çekişmeli sizce bu adam tekrardan dönebilirmi bana acaba 1Tane de oğlumuz var
Zatten 7 aydır iletişimimiz yok ne aradı ne de msj attı ben de bi nebze olsa pişman oldum sizce geri döner mi banaBence dönmesin o ne öyle baban boşan dedi diye boşanılır mı? Kendi kararın fikrin yok mu? Aileler girmiş iş arap saçına sarmış bitmiş bu iş. Dönse bile ailelerin karıştığı bi evlilik sağlıklı yürümez. Babam beni arasa boşan dese bi durur noluyo baba derim yani baban seni arasa şurdan atla yavrucuğum dese atlarsın gibi bi vibe aldım
Keşke dinlemeseydimDönmez inşallah yav.
Niye dönsün istiyorsunuz ki, belli ki anlasamiyor ve babanizi dinlediginize göre adamı sevmiyorsunuz.
Insan gibi kan dokulmeden ayrılın.
kocaniz sizi dövüyor, sövüyor da mi babanız dellendi?Keşke dinlemeseydim
Keşke dinlemeseydim
Hayır dövme hakaret küfür yoktu kocam da 4 yıl evli kaldık sadece 4 yıl o günü tek dövdü beni sinirden oda ona kapıyı açmayıp defol git babanın evine dedimkocaniz sizi dövüyor, sövüyor da mi babanız dellendi?
Sorun ne yani, olaylar neden bu raddeye geldi?
dönmez, dönmemeli de...Zatten 7 aydır iletişimimiz yok ne aradı ne de msj attı ben de bi nebze olsa pişman oldum sizce geri döner mi bana
dövmüş iste, is bitmis.Hayır dövme hakaret küfür yoktu kocam da 4 yıl evli kaldık sadece 4 yıl o günü tek dövdü beni sinirden oda ona kapıyı açmayıp defol git babanın evine dedim
Eşimin dedesi vefat etti defin işini memelekete götürdü eşimn ailesi babam da gitti cenazeye daha önce babam eşime küfür ettiği için eşim babam la konuşmuyordu olay cenazeden sonra patladı babam da sinirlendi bana bu lafları dedikocaniz sizi dövüyor, sövüyor da mi babanız dellendi?
Sorun ne yani, olaylar neden bu raddeye geldi?
Ama bir oğlumuz var mahkeme ona da göürş günü verirmi acabadönmez, dönmemeli de...
Herkes yoluna bundan sonra, hayatiniza bakın.
Verir tabi, şan babası değil sonuçta.Ama bir oğlumuz var mahkeme ona da göürş günü verirmi acaba
Öncesin de sevmiyordum sonradan sevmeye başladım ve kavgadan 7 ay sonra daha da çok sevmeye başladım eski anılar geliyor aklıma özlüyorum onu çokDönmez inşallah yav.
Niye dönsün istiyorsunuz ki, belli ki anlasamiyor ve babanizi dinlediginize göre adamı sevmiyorsunuz.
Insan gibi kan dokulmeden ayrılın.
o birini bulmuştur.Öncesin de sevmiyordum sonradan sevmeye başladım ve kavgadan 7 ay sonra daha da çok sevmeye başladım eski anılar geliyor aklıma özlüyorum onu çok
Ben de mahkeme de boşanmak istemicem hatta bana bi daire verdi anlaşmalı boşanmaya gidelim dedi yok dedimo birini bulmuştur.
malını mülkünü gozden cikardiysa sizden nefret ediyordur.Ben de mahkeme de boşanmak istemicem hatta bana bi daire verdi anlaşmalı boşanmaya gidelim dedi yok dedim
Haklı gerekçeler var da delil yok sadece şahit ler varmalını mülkünü gozden cikardiysa sizden nefret ediyordur.
Bosanmak istemeseniz de adamin elinde hakli gerekçeler var, can guvenligi yok bir kere, rahatca bosanir gibi, ev teklif etmesine gerek yokmuş.
her seyi ispat edemeyiz, sahitler yeter, adamin kendi anlatimi da yeter.Haklı gerekçeler var da delil yok sadece şahit ler var
Haklı gerekçeler var da delil yok sadece şahit lermalını mülkünü gozden cikardiysa sizden nefret ediyordur.
Bosanmak istemeseniz de adamin elinde hakli gerekçeler var, can guvenligi yok bir kere, rahatca bosanir gibi, ev teklif etmesine gerek yokmuş.
ben de avukat tutum ona karşı benim de avukatım var uyuşturuca madde kullanıyor içki içiyor dedim dilekçe de ben de bunları söylicem hakeme deher seyi ispat edemeyiz, sahitler yeter, adamin kendi anlatimi da yeter.
Salın adamin peşini yav, oldurecek misiniz illa?
Saka gibisiniz.