- 16 Nisan 2008
- 5.230
- 14.086
- 773
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Açıkçası olayın şokuyla birlikte onunla konuşmadım aramalarına dönmeyip zaman istedim olayın ayrıntılarını bilmiyorum sonuçta ayrıldığı kadınıda annesini de bilmiyorum önyargılı plmak istemiyorım. En basitinden kendi çevremde teyzeme gelini kalp krizi geçirtti kadına sorsanız teyzemdir kötü olanBoşanma davaları olsa bile eşlerin sadakat yükümlülükleri devam ediyor. Dava sonuçlanmadan taraflardan biri bir ilişki yaşarsa, diğer taraf bunu ispat ederse, sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiği için karşı tarafın kusur oranı artar, buda davayı etkiler.
Ama oradan ziyade şu anda sizi düşündürmesi gereken konu; evliliğin sonlanmasına sebep bir kv ve buna müsade eden bir adam(cık) la kendiniz için sağlıklı bir gelecek düşünebiliyor musunuz?
Benim sorguladığım nokta bu değil çünkü . Yani ben adam iyi midir ne olmuş noktası değilde evli olduğu için ah alırmıyım ayıplanır mıyım noktasındayımBence siz gayet kararınızdan eminsiniz
Yaşayın ve görün bakalım nasıl sonuçlanacak bu işler
Hala aralarında hukuk var, hala evliler hala karı kocalar. Ne olacağı belli olmaz, dedikleri doğru mu, kaçta kaçı doğru bilemezsin bile. Karşı tarafı dinlemedin sonuçta, hem dava açıldığını nerden biliyorsun? Kötü bir vaziyete düşmemek için irtibatı derhal kesmen lazım, şimdi iki gözyaşına kanarsın yarın gözün çıkana kadar ağlarken bi peçete uzatanın olmaz.Merhabalar öncelikle bu derdimi kimseyle paylaşamayacağım için buraya yazıyorum. Linçlemeden önce nolur empati yapın
4 ay önce biri girdi hayatıma. Gerçekten görünüşü, mesleği, konuşmalarıyla tam aradığım insandı. Üç yıllık bir yanlızlıktan sonra turnayı gözünden vurdum diyordumki "sana bir şey söylemem lazım ama seni tanımak,doğru zamanı beklemek istiyordum konuşmak için"dedi (tabi ben bağlamak duyduğunda kaçamayacağın zamanı yakalamk olarak buluyorum bunu) " bir evlilik yaptım ve ayrıldık. Çekişmeli boşanma olduğu için uzun sürüyor . Dava açılalı üç yıl bitti ama pandemiden dolayı ertelemele, hakim değişikliği derken daha birkaç dava anca görüldü. Ve uzayacaktırda sonuçlansa bile karşı taraf temyize götürecek. Evli görünsemde değilim aslında yenin ederim yeni bir yuva kuramayım diye intikam için karşı taraf sürekli davayı uzatacak şeyler yapıyor. Kendi başka şehirde annesinin yanında iki yıldır" tarzı bir konuşmaydı. E devletindende gösterdi tarihleriyle. Zaten söylediği doğru iş yerinden biriyle ev arkadaşı pnunla kalıyorlar. Nasıl ağladım nasıl kalktım gittim ordan anlatamam.ama aradan birkaç gün geçip sakin kafayla düşününce hak verdim. Sonra hak verdiğim için kendime kızdım sonuçta evli. O kadar arada kaldımki. Benim gönlüm onunla olmaktan yana gerçekten aşık oldum. vicdanen ben ayırmadım yuva yıkmadım ama bir yandan da toplumdaki algıya göre metreslik bunun adı (bu arada ikimizde 28 yaşındayız)
E devletten gösterdi tarihleriyleHala aralarında hukuk var, hala evliler hala karı kocalar. Ne olacağı belli olmaz, dedikleri doğru mu, kaçta kaçı doğru bilemezsin bile. Karşı tarafı dinlemedin sonuçta, hem dava açıldığını nerden biliyorsun? Kötü bir vaziyete düşmemek için irtibatı derhal kesmen lazım, şimdi iki gözyaşına kanarsın yarın gözün çıkana kadar ağlarken bi peçete uzatanın olmaz.
Size bir şey söyleyeyim. Sizin bu adamla evlenmek fikriniz var ve bence evlenirseniz 99% mutsuz olacaksınız. Öyle olursa da kesinlikle kadının ahını aldım mutsuz oldum demeyin, kendim ettim kendim buldum, hata bende deyin. Birilerinin alkışı ya da ahıyla olmuyor bu işler, sizin seçimlerinizle oluyorAçıkçası arkadaşlar ben işin kim haklı kim halsız doğru insan veya değil noktasında değilim seviyorum şans vermek istiyorum ama şu noktada çatışıyorum kendimle o kadının ahınınalmış alıyor muyum bu da yuva sayılıyormu ben metres konumuna düşmüş olıyor muyum yoksa temelde bitmiş mahkemede bitmemiş bir şeyi yürütmek kabul edilebilir bir şey mi. Yoksa uyum açısından kendisine gerçekten çok bağlandım
Kadın davayı 3 yıl neden uzatıyor, nasıl bir kin bu ne yaşanmış? Bunları hiç mi merak etmiyorsun? E devletten gösterdi, sen de ikna oldun bitti? Annesi yüzünden boşanıyorlar, hiç mi düşünmüyorsun, ilerde benim de bu adamı boşama sebebim annesi olabilir diye?E devletten gösterdi tarihleriyle
Uzak durun bence tamamıyla bitene kadar ..ayrıca 3 yılı geçkin boşanma davalarında gıyabında bosanilabiliniyor bende öyle biliyorum senelerce mahkeme oyalanmazki 3 yılı aşkın sürede ayrı yaşadıkları ispatlanirsa ve karşı tarafın mahkemeye gelmeyerek bilerek oyaladigi anlaşılırsa gıyabında bosanabiliyosunuz benim bir arkadaşım o şekilde bosandiHerhangi bir talebi yok ya davaya gelmyo ya ben seviyorum diyip dilekçedeki şeylere karşı savunma yapıyormuş birazda dava ertelenmesi hakim değişikliği derken bunca zaman geçmiş. Direkt boşanma diye bir şey yok maalesef
Ayrılmayin, devam edin görüşün karşı tarafın işi görülsün. Kadın iyi bir tazminat almayı haketmis bence.Ben şöyle düşünüyorum muhtemelen benden önce görüştüklerine en baştan söyledi. Tabi henüz bağlanmadıkları için baştan reddetmek kolay oluyor ilk görüşmede söylese bende reddederdim. O yuzden aynı şeyi yaşamak istemedi . Çok şey yaşadık çok şey paylaştık dört ay kısa gibi görünsede bnm için farklıydı
Aynen, kadın davayı bu kadar uzatıyor ise haklarını alamadığı içindir diye düşünüyorum, adam yuva kuramasın falandan ziyade. Ben o kadın olsam dört gözle adamın böyle bir hata yapmasını beklerdim.Ayrılmayin, devam edin görüşün karşı tarafın işi görülsün. Kadın iyi bir tazminat almayı haketmis bence.
Yani adam hala evliBenim sorguladığım nokta bu değil çünkü . Yani ben adam iyi midir ne olmuş noktası değilde evli olduğu için ah alırmıyım ayıplanır mıyım noktasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?