Çekişmeli boşanma aşamasındaki biri

Boşanma davaları olsa bile eşlerin sadakat yükümlülükleri devam ediyor. Dava sonuçlanmadan taraflardan biri bir ilişki yaşarsa, diğer taraf bunu ispat ederse, sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiği için karşı tarafın kusur oranı artar, buda davayı etkiler.
Ama oradan ziyade şu anda sizi düşündürmesi gereken konu; evliliğin sonlanmasına sebep bir kv ve buna müsade eden bir adam(cık) la kendiniz için sağlıklı bir gelecek düşünebiliyor musunuz?

Ben şöyle düşünüyorum muhtemelen benden önce görüştüklerine en baştan söyledi. Tabi henüz bağlanmadıkları için baştan reddetmek kolay oluyor ilk görüşmede söylese bende reddederdim. O yuzden aynı şeyi yaşamak istemedi . Çok şey yaşadık çok şey paylaştık dört ay kısa gibi görünsede bnm için farklıydı

Açıkçası olayın şokuyla birlikte onunla konuşmadım aramalarına dönmeyip zaman istedim olayın ayrıntılarını bilmiyorum sonuçta ayrıldığı kadınıda annesini de bilmiyorum önyargılı plmak istemiyorım. En basitinden kendi çevremde teyzeme gelini kalp krizi geçirtti kadına sorsanız teyzemdir kötü olan

Normalde kadın anlaşmalı boşanmak ister erkek yanaşmaz.ama bundan bir bit yeniği var diyim ben sana. Hiç bir kadın durduk yere çekişmeli dava açmaz. Demek ki, adam onun canını çok yakmış. Ve onun nesini dinleyeceksiniz Allah aşkına kim ayranına ekşi der? Bence uzaklaşın. Böyle karmaşıklık üçkeninde sizde sürüklenmek istiyorsanız o başka

Bence siz gayet kararınızdan eminsiniz
Yaşayın ve görün bakalım nasıl sonuçlanacak bu işler
Benim sorguladığım nokta bu değil çünkü . Yani ben adam iyi midir ne olmuş noktası değilde evli olduğu için ah alırmıyım ayıplanır mıyım noktasındayım

Açıkçası arkadaşlar ben işin kim haklı kim halsız doğru insan veya değil noktasında değilim seviyorum şans vermek istiyorum ama şu noktada çatışıyorum kendimle o kadının ahınınalmış alıyor muyum bu da yuva sayılıyormu ben metres konumuna düşmüş olıyor muyum yoksa temelde bitmiş mahkemede bitmemiş bir şeyi yürütmek kabul edilebilir bir şey mi. Yoksa uyum açısından kendisine gerçekten çok bağlandım

Hala aralarında hukuk var, hala evliler hala karı kocalar. Ne olacağı belli olmaz, dedikleri doğru mu, kaçta kaçı doğru bilemezsin bile. Karşı tarafı dinlemedin sonuçta, hem dava açıldığını nerden biliyorsun? Kötü bir vaziyete düşmemek için irtibatı derhal kesmen lazım, şimdi iki gözyaşına kanarsın yarın gözün çıkana kadar ağlarken bi peçete uzatanın olmaz.

E devletten gösterdi tarihleriyle

Size bir şey söyleyeyim. Sizin bu adamla evlenmek fikriniz var ve bence evlenirseniz 99% mutsuz olacaksınız. Öyle olursa da kesinlikle kadının ahını aldım mutsuz oldum demeyin, kendim ettim kendim buldum, hata bende deyin. Birilerinin alkışı ya da ahıyla olmuyor bu işler, sizin seçimlerinizle oluyor

Vallahi kadının yaptıgı şahane fikirmiş. Bende boşanma aşamasında oldugum şahsiyetçikten nası intikam alırım diye düşünüyordum.Olayın sıcaklıgında lanet olsun boşanalım bitsin diyorsun. Sonra başını iki elinin arasına alıp düşüyorsun o kadar emek? Çocuklar? Sevgin? Uğradığın şiddet, hakaret, ihanet? Nolcak bunlar? Ee bide maddi yönden haklarını vermekte diretiyorsa? En güzel intikam boşamamak yatsın kalksın onla bunla ama sıcak bir yuvası olmasın! Gayet mantıklıymış. Şunu aklınızdan çıkarmayın bir kadın eşinin davranışları yüzünden ondan sogumuş olsa bile hemen boşanmalıyım demez yuva yıkmak hiçbir kadın için kolay değildir diye düşünüyorum şahsen ben hep Bi savaş halindeydim artık sınırı aştı ve ne gurur ne sevgi bıraktı bende, sonunda da gemileri yaktırdı.Yani diyeceğim o ki kadın boş yere bu kadar insanı daraltan Bi konuyu sakız gibi uzatmaz. Yapmıştır yapcagını.. Kaç yıl evli kalmış çocuk varmı?

E devletten gösterdi tarihleriyle
Kadın davayı 3 yıl neden uzatıyor, nasıl bir kin bu ne yaşanmış? Bunları hiç mi merak etmiyorsun? E devletten gösterdi, sen de ikna oldun bitti? Annesi yüzünden boşanıyorlar, hiç mi düşünmüyorsun, ilerde benim de bu adamı boşama sebebim annesi olabilir diye?

Uzak durun bence tamamıyla bitene kadar ..ayrıca 3 yılı geçkin boşanma davalarında gıyabında bosanilabiliniyor bende öyle biliyorum senelerce mahkeme oyalanmazki 3 yılı aşkın sürede ayrı yaşadıkları ispatlanirsa ve karşı tarafın mahkemeye gelmeyerek bilerek oyaladigi anlaşılırsa gıyabında bosanabiliyosunuz benim bir arkadaşım o şekilde bosandi

Ayrılmayin, devam edin görüşün karşı tarafın işi görülsün. Kadın iyi bir tazminat almayı haketmis bence.

Ayrılmayin, devam edin görüşün karşı tarafın işi görülsün. Kadın iyi bir tazminat almayı haketmis bence.
Aynen, kadın davayı bu kadar uzatıyor ise haklarını alamadığı içindir diye düşünüyorum, adam yuva kuramasın falandan ziyade. Ben o kadın olsam dört gözle adamın böyle bir hata yapmasını beklerdim.

Benim sorguladığım nokta bu değil çünkü . Yani ben adam iyi midir ne olmuş noktası değilde evli olduğu için ah alırmıyım ayıplanır mıyım noktasındayım
Yani adam hala evli
Siz de evli bir adamla ilişki yaşıyor olacaksınız
Boşanır gelirse bekar biriyle beraber olmuş olursunuz
O kadar yıl duramaz illa birini bulue diyorsanız bırakmayın isterseniz

Ayıplanma ihtimaliniz de çok yüksek
Karısının bu durumu mahkemede kullanma ihtimali çok çok daha yüksek

Riske girme boşansinlar öyle kaldı ki barisirlarsa da ki bu mümkün evliliğin görünmeyen bir yapıştırıcı etkisi var çok zor günler seni bekler ne gerek var macera aramaya derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…