- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.496
- 33
Ben de buradan öğrendim. Doğum haritanızı araştırıyorsunuz. Haritada gezegenler ve onların burçları var. O burçlardan birkaçı aynı ise stelyumumunuz varmış. Hayırlı uğurlu olsunGece gece insanın kafasına taktınız yahu bu stelyum nasıl bulunuyor bana bi anlatın hele
Acıyorsun iyi bir siteyi dogum haritanı cıkartıyorsun. Sonra 3 veya daha fazla gezegen aynı burctaysa stelyumun olmus oluyor. Mesela venus mars saturn koc sa koc ya da gunes ay mars balıksa balık stelyumun var.Gece gece insanın kafasına taktınız yahu bu stelyum nasıl bulunuyor bana bi anlatın hele
Angelina ne burcu acaba djkdkd
Acıyorsun iyi bir siteyi dogum haritanı cıkartıyorsun. Sonra 3 veya daha fazla gezegen aynı burctaysa stelyumun olmus oluyor. Mesela venus mars saturn koc sa koc ya da gunes ay mars balıksa balık stelyumun var.
Oğlak stelyumun var hem de en sağlamından. Hayatımda bu kadar oğlak dolu bir harita görmedim
Oğlak stelyumun var hem de en sağlamından. Hayatımda bu kadar oğlak dolu bir harita görmedim
Ne güzel ayol bütün işaretler düzenli düzenli. Benimkinde mevlid var gibi. Kalabalık, kargaşa.... Kimin eli kimin cebinde belli değil
Ne güzel ayol bütün işaretler düzenli düzenli. Benimkinde mevlid var gibi. Kalabalık, kargaşa.... Kimin eli kimin cebinde belli değil
Bence oğlakların kendinden cok cevresine faydası var sadık arkadaslar cıkıyor geneldeBurcum oğlak benim şimdiye kadar bir faydasını görmedim, sürekli itilip kakılan ben oluyorum
Var mı örnekler meselaaBence var böyle bişey...hatta yaşamak istediğin seyin önceden evde ayna karşısında bı tiyatrosunu yapıyorsun sık sık ...minik olanlargeliyor ,büyük hayaller beklemede:)
ayy bunlar nasıl bulunuyor nerden cıkıyor nasıl aratılıyor
Çok afedersin donumuza kadar her şeyi biliyorlarHahahahah çok güldüm size
Şimdi okuyorum doğum haritamı resmen beni anlatıyor şaşkınım, ama biraz pisliğin teki çıktım rıza baba
Hah bizde bunu konuşuyorduk yani ben konuşuyordum.İnanır mısınız bilmem ama ben üniversite zamanında the sectet diye bir kitap okudum.ordan yola cıkarak eski sevgilimi kapıya getirdim.bir kagıda 5 ocak 2012 de bu kapıya geleceksin dedim.hep o hayali kurdum olmuş gibi düşündüm.evden cıkarken her kapıyı açtıgımda karşımda sanki o varmıs gibi gözlerimle karşımda kendisini canlandırdım.5 ocakta degilde 6 ocakta geldihemde gelmesi cok imkansızdı.sonra tek hedefim buydu sanırım kendisiyle alakalı.bi daha üzerine yogunlaşmadım.şimdi baskasıyla evliyim ahaahahah
İste bana böyle örnekler lazımİnanır mısınız bilmem ama ben üniversite zamanında the sectet diye bir kitap okudum.ordan yola cıkarak eski sevgilimi kapıya getirdim.bir kagıda 5 ocak 2012 de bu kapıya geleceksin dedim.hep o hayali kurdum olmuş gibi düşündüm.evden cıkarken her kapıyı açtıgımda karşımda sanki o varmıs gibi gözlerimle karşımda kendisini canlandırdım.5 ocakta degilde 6 ocakta geldihemde gelmesi cok imkansızdı.sonra tek hedefim buydu sanırım kendisiyle alakalı.bi daha üzerine yogunlaşmadım.şimdi baskasıyla evliyim ahaahahah
Çok afedersin donumuza kadar her şeyi biliyorlar
ayy bunlar nasıl bulunuyor nerden cıkıyor nasıl aratılıyor
ben bunu bulup cıkarıp yorumlayabılsem bılım ınsanı olurdum nece bunlar baktım ters cevırdım baktım yan tuttum baktım su doku dıye yutturabılırsınız bana bunu
Ben bunu sadece eski sevgilimde degil eşimlede farkında olmadan denedm mesela aklımda cocukluktan kalma nası biriyle evlencegimi görüntü olarak hayal ederdim.uzun boylu esmer vs vs hep beyaz gömlekli görürdüm böyle mesela.hayal ettigimle birebşr aynısı diyemem cnkü net bir profili gözümde canlandırmasm ama eşim hayalimi direk andırıyor özellikleri aynı ve ilk gördügümde beyaz gömlekliydi.bunlar tesadüfmüdür bilmiyorum.bir snav mülakatım vardı deneme amaçlı ordanda geçtigimi cok net canlandırarak yapmıstım geçmiştim.ama sanırım ben bunları hayal kurarken yaptım.eski sevgilimi deneme amaçlı ve Aşırı hırstan dolayı getirttimHah bizde bunu konuşuyorduk yani ben konuşuyordum.
Tek kişiye odaklı vizyonlama yapilinca oluyor mu cidden?
Cidden bende tekrar okuyayım cocugu getirttikten snra işim bitmiş gibi verdm gitti birineİste bana böyle örnekler lazım
the secret okudugumda olmustu benim de bulup tekrar okicam bu gidisle
Ne yaptınız eski sevgiliniz konusunda.Ben bunu sadece eski sevgilimde degil eşimlede farkında olmadan denedm mesela aklımda cocukluktan kalma nası biriyle evlencegimi görüntü olarak hayal ederdim.uzun boylu esmer vs vs hep beyaz gömlekli görürdüm böyle mesela.hayal ettigimle birebşr aynısı diyemem cnkü net bir profili gözümde canlandırmasm ama eşim hayalimi direk andırıyor özellikleri aynı ve ilk gördügümde beyaz gömlekliydi.bunlar tesadüfmüdür bilmiyorum.bir snav mülakatım vardı deneme amaçlı ordanda geçtigimi cok net canlandırarak yapmıstım geçmiştim.ama sanırım ben bunları hayal kurarken yaptım.eski sevgilimi deneme amaçlı ve Aşırı hırstan dolayı getirttim