- 20 Mart 2008
- 5.848
- 8.310
ne olacaksa yüzyüze görüştükten sonra olacak cesaret bulursam onu da derim, onun bana olan tutumuna da bağlı adama telefonda onu bırak benimle ol diyemem. ama siz zaten anlamadığınızı söylemişsiniz o yüzden hakveriyorum bu yoruma.
bastan hatalı sizsiniz bana kalırsa ilişkiyi bu hale getirende sizsiniz cektirmişsiniz o insana oda en sonunda basmıs gitmiş haklı aradıgında barısmadınız hayatınıza biri girdi diye hani desemki adamda bu kıza cok cektirmiş korkuyor barısmaktan oylede degilmiş o da haklı tabiki size karsı tavır almıs geri dondugunde seviyorsanız eger kabul ederdiniz ama etmeyip baskasıyla devam etmişsiniz o adam kotu cıkınca eski aşk yeniden canlanmıs sonrasında yine kabul etmemişsiniz ben anlamadımki sizide adam evlenme arefesine gelmiş hala goruusp ama evlen he evleniceksin diyorsunuz ama gelcek sarılcam ona falan sizin ne yapmaya calıstıgınızı anlamadım madem seviyorsanız ben seni seviyorum sende seviyorsan birlikte olalım diyceksiniz pembe diziye cevirmişsiniz olayı hem karsı tarafın nişanlısına acıdım asıl ben ya