cekim gücü diye bir sey var mı

Inaniriz cunki başka bi arkadaş ta önerdi aynu kitabı, aynı şekilde olumsuz düşünmek te olumsuzu getiriyor demekki ,ay ben çok heyecanlandım ,cok iyi geldi bu konu sagol sevgili konu sahibi

Tam o gün gelmeyince hayal kırıklığına uğramadınız mi
Açıkcası bunu ben ekim ayından itibaren yapmaya basladım.kagıdıda yazıp kaldırdım.sonra kafamda sürekli canlandırınca buraya gelcek buraya gelcek diye tarih aklımdan uctu gitti.yani tarihe sadece kagıda yazarken odaklandım.snrasnda hep kapının önnde canlandırdım cismini.snra 6 ocak oldu.kapı caldı bir açtım o.ev arkadasım vardı koşa koşa kagıdı sakladıgım yere gitti açtı baktı 5 ocakmıs ama 6 ocakta geldi

Tabii ki inanıyorum. Hep olumlu dusunuyorum ve genelde olumlu oluyor. Olmasa bile ben o olaydan olumlu bir taraf cikartabiliyorum.
Gecen yillarda yogaya yazilmaya karar vermiştim. Kurslar ariyorum ama is saatlerim cok boktan. Haftasonu tatili olmadigi gibi aksam 8lere kadar çalışırdim...yine bu arayislarimda is yerinde bir müdürüm bana yoga egitmenligi egitimi aldigini- ogrenciye ihtiyac duydugunu,eger istersem bana isyerinin kresinde is cikisi egitim verecegini soylemisti :) oyle de oldu. Simdi kadin istifa etti- yoga kamplari falan duzenliyor :))
Ya da hep gitmek istedigim bir olusum var avrupada.
Kendimi hep bu tarz organizasyonlarda hayal ederdim ama bir adim da atamazdim basvuru için
Tanıştığım birisi bu islerde çalışıyormus. Resmen zorla beni gönderdi - ne bir mail attim ne baska birsey.
O dönem kadar cok istiyordum ki yeniden yurtdışına cikmak. Ama hem işsizdim hem aileme bir bahane lazimdi. Bu sekilde hem bahanem oldu -davet aldim dedim,hem de tum masraflarimi biletimi vizemi vs karsiladilar :)
Ve daha niceleri...
Simdi de coooook istediğim bir planim var. Her bos animda gerceklestiginde yapacaklarimi düşünüyorum. Evrene mesaji saglam verdigime inaniyorum,inşallah olur :)

Bu şey değil mi ya "hiss-i kable'l-vukuu" :)

Var evet ama bu çok karışık bir konu. İşin içine bir sürü değişken giriyor. Yalnız bu durum başka birine sirayet etmiyor. X kişisi ile sevgili olayım ya da X beni işe alsın deyince işin içine ikinci kişilerinde frekansları girdiği için orada durum acayipleşiyor ama insanın kendisi ile ilgili dileklerde işe yarıyor.

Kızlar cidden bu doğum haritası ve stelyum o kadar ilginç ki. Okumaya devam ediyorum bazı bloglardan.

Örneğin; 1,5 yaşındayken kendisinin 2 katı ağırlığındaki sandalyenin yerini beğenmeyip kucaklamaya çalışan çocuk birinci evinde Oğlak stelyumuyla doğmuş olabilir ve Oğlak’ın ‘yük sırtlanma’ misyonunu daha o yaştan yerine getiriyordur. Stelyum’da Mars’ın da olması onun azmini doruğa çıkartabilir ve ilerleyen yıllarda bu azim daha belirgin bir hal alabilir.

Böyle birşey okudum mesela. Resmen kızımı hatırlattı bana, koca koca sandalyelerin yerini değiştirmek gibi huyları var. Doğum haritasına bakayım dedim gerçekten 1.evinde oğlak stelyumu görünüyor.
Bu nasıl bilinebiliyor ya hayretler içinde kaldım

Ben de buradan öğrendim. Doğum haritanızı araştırıyorsunuz. Haritada gezegenler ve onların burçları var. O burçlardan birkaçı aynı ise stelyumumunuz varmış. Hayırlı uğurlu olsun
Ben hep kendimi yengecle ozdeslestirirdim. Yasim 25 olduktan sonra yengeclikten çıkıp tam bir yay oldum. Bakindim ettim incikledim cimcikledim ki ay burcum yaymiş.
Simdi dedigin haritaya baktim, aslan diyor oğlak diyor hep:))
Hic de sevmedigim burclar
Gunes yengec
Yukselen oglak
Ay yay
Merkur yengec
Venus aslan
Mars aslan
Jupiter aslan
Saturn kova
Uranus oglak
Neptun oglak
Plüton akrep

3 oglak 3 aslan 2 yengec birer de yay akrep kova var.
Simdi bu ben oğlak ve aslan ozelliklerini daha cok tasiyorum mu demek?
ASLAN burcu stelyumu ; Bencildirler. Daima kendileri haklıdır. Eleştiriden hoşlanmazlar, sinirlenince kırıcı olurlar, öfkeleri genellikle yersizdir. Sonradan pişman olurlar ama bir kılıfa uydurur burunları nı düşürmezler.
OĞLAK burcu stelyumu ; Disiplinli ihtiraslı, dayanıklı olurlar. Diplomatik yönleri ağır basar. Güçsüz durumlarda alkol eğilimi olabilir. Yalnız kalmak bu kişiler için rahatsızlık vericidir.
kesinlikle beni anlatmayan ozellikler hepsi. Kafam karisti valla.
Hele ev stelyumlarim hepten beter. Birinci (koç) ve sekizinci (akrep) 'mis.
Hic begenmedim , hani benim naif yengeçim hani özgür yay'im.

Bana da oğlak burcu stelyumu çıktı iyi mi. Sen dayanıklısın diye diye vuruyorlar kırbacı sırtıma. Ayrıca yalnızlığı çok severim ve alkolik olacak en son insanlardan biriyim. Bunlar yalan yaa

Hepsini anlatırsam net ifşa olurum o yüzden bir tane yazayım zaman vermeyeceğim bir zamanlar 7plus almayı çok istiyordum ama imkan yok yani sonra AliExpress den kendime 7plus cüzdan kılıf adında bir sipariş verdim düşünce gücüne hep inanan biriyimdir ama kilit noktam şu her zaman o olay olmuş gibi davranır her gece gözümde canlandırırım neyse kılıf geldi sadece cüzdan olarak kullandım sürekli telefon gibi yanımdan ayırmadım bazen telimi kılıfa oturtup o olduğunu düşünerek kullandım derken 1 ay sonra 7plus kılıftaki yerini almayı başardı

Vallahi ben de diyetteyim, bütün gün acaba mısır patlatıp yesemmi diye kararsız kaldım. Ta ki annem çağırana kadar gel mısır ye diye. Artık evrene mısır konusunda nasil bir mesaj gönderdiysem

Bende de bişeyi kendimi kaybedecek derecede yoğun düşündüğüm zaman o şey gerçekleşir, bi kaç örnek vermek gerekirse, bi gün otobüste kulaklığımı takıp eski sevgilimin beni aradığını buluşalım mı dediğini düşünmüştüm yoğun bi şekilde, kendimi etraftan soyutlayıp bi gidip gelmiştim, eve geldim telefonum çalıyor, ki sevgiliyken bile zorla arardı, nerdesin yanına gelcem diyo. Yine başka bir otobüs yolculuğumda bana 'sevgilimle ayrıldık mutlu musun' gibi bi mesaj atacağını düşünmüştüm, 3-4 gün sonra gözün aydın diye mesaj attı, sonra yine bi gün kapıma dayancak, eve gelcek, buluşmak isteyecek diye düşünüp bi ton senaryolar kurmuştum, yılbaşı gecesi konum attı sokağın başındayım sen gelene kadar bekliycem diye. Kendimi en çok otobüste ve bulaşık yıkarken ortamdan soyutlarım ve ikisinde de düşündüklerim çoğu kez başıma gelir.

Benimde cok istedigim seyler gerceklesir.
Aslinda kalben gercekten ne istiyorsaniz gerceklesiyor. Herkes icin gecerli bu.

Ama ben bu konularda dikkatli olmaya basladim ve birseyi istemekten cekinir oldum..
Mesela x kisisi karakterinde birini istiyorsunuz sevgili olarak hayatiniza.. ve giriyor geliyor birtürlü ama o x kisisinin kötü huylari da var ve yaninda getiriyor.

Herneyse bu konu iyi oldu .. ben en iyisi kendi hayatima ve kendi adima maddi ve manevi isteklerde bulunayim
Ara sira unutuyorum, aklimdan cikiyor bu cekim meselesi konulari..
Ama oluyor kizlar yani.. deneyin isteyin.
Dinimizde de vardir bu tür konular. Yalniz icinizde süphe vs olmasin isterken birseyler.
Ayrica istediginiz birsey gerceklesmiyorsa kendi niyetinize bakin. Bazen birileri dilden sunu sunu istiyorum der ama kalben emin degildir kalpten istemiyordur.

Merak ettim nasıl aldın? Birisi hediye falan mi etti telefonu yoksa sen mi aldın

Merak ettim nasıl aldın? Birisi hediye falan mi etti telefonu yoksa sen mi aldın
Kendim aldım ama alacak durumda değildim o sıra neredeyse her gün ödemeler vardı o para resmen havadan geldi ki bu günkü 128gb fiyatına bile bakıp hadi bu gün tel değiştireyim diyip nakit alabileceğim bir şey değildi bunu kendime çektiğime inanıyorum

Bana da oğlak burcu stelyumu çıktı iyi mi. Sen dayanıklısın diye diye vuruyorlar kırbacı sırtıma. Ayrıca yalnızlığı çok severim ve alkolik olacak en son insanlardan biriyim. Bunlar yalan yaa
Aslında oğlak burcları yalnız takılmayı sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…