Özelden mesaj atsam benim için de bir şey dileyebilir misiniz?
Ya da sayfanıza çaput bağlayayım?
Ben o arkadaş kontenjanınızdan yararlanmak istemiştimdilerim tabi de ilk örneğimdeki gibi ters de tepebiliyor.....
Hangi yemek ayıptır sormasıBenim de çok ilgimi çeken bi konu, örneğin daha dün içinden keşke annem yarın şu yemeği yapsa diye düşündüm eve geldiğimde tamda o yemek karşımda, ek olarak dusunceyi serbest bırakmak gerekiyormus , burda evlenmek isteyen çoğu kişi ( ben dahil) sürekli düşündüğümüz icin olmuyor gibi gibi ,evren enerjisi
işte bazen örneklere bakıyorum var gibi bazen de diyorum ki spiritüel danısmanlar kisisel gelisimciler para icin sallıyor gibi. mesela diyolar ki sunu sunu yaparsan söyle dusunur serbest bırakırsan olur, olmadıysa da serbest bırakamamıssındır bu senin icin hayırlı değildir sudur budur bahaneler. hem bunu diyolar hem de olmayacak sey icin dua istegi bile gelmez diyolar bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.Benim de çok ilgimi çeken bi konu, örneğin daha dün içinden keşke annem yarın şu yemeği yapsa diye düşündüm eve geldiğimde tamda o yemek karşımda, ek olarak dusunceyi serbest bırakmak gerekiyormus , burda evlenmek isteyen çoğu kişi ( ben dahil) sürekli düşündüğümüz icin olmuyor gibi gibi ,evren enerjisi
hahahaah o zaman yollayın gelsin tabi ciddiysenizBen o arkadaş kontenjanınızdan yararlanmak istemiştim
Aykut ogutun kitaplarını okudunuz mu?işte bazen örneklere bakıyorum var gibi bazen de diyorum ki spiritüel danısmanlar kisisel gelisimciler para icin sallıyor gibi. mesela diyolar ki sunu sunu yaparsan söyle dusunur serbest bırakırsan olur, olmadıysa da serbest bırakamamıssındır bu senin icin hayırlı değildir sudur budur bahaneler. hem bunu diyolar hem de olmayacak sey icin dua istegi bile gelmez diyolar bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.
Yaprak sarmaHangi yemek ayıptır sorması
Acıkınca ben
ben de aynen böyle düşünüyorum ama inanma isteği var yorumlar gelsin de geri inanayım diye zorladım birazEskiden inanirdim ama artık tek gerçeğin eylemlerimiz olduğunu düşünüyorum.Dusunce gücü ile başımıza gelen paralel olayların algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum istemediğimiz durumlarda başımıza çok kez geliyor ama tabi insanoğlu her zaman mucizevi olaylara inanmak istiyoruz.Bende çok dusunurum bunu ama gerçekten istedigim şeyleri yalnızca cabalayarak elde edebiliyorum
Vala sorduguma değmişYaprak sarma
anlatabilir misinizBir doğruluk payı var. Bir çok örneğini yaşadım. Bilimsel bir ispatı olmayınca varsayım oluyor ama bana göre var.
hayır o neyi savunuyor?Aykut ogutun kitaplarını okudunuz mu?
Yok aslında mantıklı ama baya karışık bi konu, yani biseyi sürekli düşünmek blokaj oluşturuyorişte bazen örneklere bakıyorum var gibi bazen de diyorum ki spiritüel danısmanlar kisisel gelisimciler para icin sallıyor gibi. mesela diyolar ki sunu sunu yaparsan söyle dusunur serbest bırakırsan olur, olmadıysa da serbest bırakamamıssındır bu senin icin hayırlı değildir sudur budur bahaneler. hem bunu diyolar hem de olmayacak sey icin dua istegi bile gelmez diyolar bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.
Süpersiniz. Bana söyleyin özelden. Ben deneyeyim.Ben o arkadaş kontenjanınızdan yararlanmak istemiştim