cekim gücü diye bir sey var mı

Cok tesekkurler

iyi iyi cok calıskan ve hırslı biri oldugunuzu gösteriyor azıcık da cimri belki
Hiç biri olmamam büyük hayal kırıklığı oldu şuan djdjsj
Sıfır çalışkanlık sıfır hirs ve bol miktarda para saçma mevcut bende djsjs
Burcum kova yukselenim akrep ikisinin özelliklerini acayip gösteririm

Bende zaten ilişki oluyor devamlılık yok
Ama yine de vizyonlanma net bir kişide etkili olur diyorsun. Hani kişiyi düşünme filan diyorlar ya , ama istediğim özellikle oysa ?
Ben spesifik olarak birini hiç istemedim açıkçası bunun doğru olduğuna pek inanmıyorum , mesela eşimi istediğimde kendisi hiç ortada yoktu , dünyadaki varlığından bile haberdar değildim
Bir liste yaptım ve gerçekten olmasını istediğim tüm özellikleri yazdım
Listeyi yaptıktan 5-6 ay sonra eşimle tanıştım , ve işin komiği listedeki tüm özellikleri taşıyor yani şöyle diyim Bateri çalan biri olsun dedim adam bateri çalıyor , star wars fanatiği dedim star wars fanatiği
Kişisel özellikleri , zevkleri , yazdığım herşey ile birebir aynı
Ama eşime de hep söylerim güleriz , listeyi eksik yazmışım istemediğim özelliklerini de yazmam gerekiyormuş diyorum çünkü bazı huyları cidden beni çileden çıkarıyor ama yapacak bişey yok ben çağırdım o geldi

bu topik cekim gücüne inancımı arttırırken astrolojiye inancımı azalttı zaten mesela cordelia dan da bi akrep bekledim ama cıkmadı

Hah işte bunu tavsiye ediyorlar benim için ospesifik kişi olayı merak konusu
Mutluluklar diliyorum size

Ya bu kesinlikle doğru. Bir şeyi ne kadar çok isteyip, kafaya takıp düşünürsen olmuyor. Ama bunu öylesine içinden geçirirsen, "Keşke olsa" tarzı iç geçirme gibi olursa o cidden oluyor. İsteyerek yapması çok zor bunu tabi. Çünkü öylesine düşündüğün şey senin için gerçekten "öylesine" olan şey, ama diğer ciddi ciddi istediklerini "öylesineymiş gibi" düşünmek oldukça zor.

Ve en önemlisi neyi istiyorsan onu zaten hakettigini düşüneceksin. Bununla ilgili şüphe olmayacak. Misal biri var ama sana bakmaz diyorsun. Öyle değil. Onunla güzel bir arkadaşlığı hakettigini bileceksin. Onunla arkadaşlık kurmaktan yana hiç şüphen olmayacak. Zamanla zaten her olaya yansıyor.

Hah işte bunu tavsiye ediyorlar benim için ospesifik kişi olayı merak konusu
Mutluluklar diliyorum size
bu maddeler mantıklı da belli bir insana sabitlenme bence. 4 sene önce hayatımın askını buldugumu dusunmustum sanki beni daha iyi anlayan bir kisi daha olamaz gibiydi ve onla devam etmeyi deli gibi istiyordum ama sonrasında baya sorunlu bir tip cıktı.

Milana cok ilgincsin ya. 40 yil dusunsen batari caksin, star wars demek aklima gelmez. Tipini, huyunu dudunurdum daha cok. Sen adamin hobisine kadar dusunmussun. Cok iyi ya. Demek ki bir sey istemeden once ince ince dusunmek onemli.

Siz ne düşünüyorsunuz spesifik bir kişiyi vizyonlama konusunda.
Adam eski sevgilim mesela, gelsin insan gibi bir ilişki kuralım istiyorum vizyonlara işlevsel olur mu sizce

Vala 3,5 sene golden köpek gibi pesinde gezdiğim taptigim adamla şimdi kankayiz(eskiden bayağı tutkulu ilişkimiz vardı birde )
Yanlışlıkla bununla evlenseydik hayatımkayardı diyorum her gün.
Ama işte yine şimdiki bebeğim, benim olsun istiyorum o his değişmiyor teslimiyet olayı yok bende .

Senin özel güçlerin var bu çekim filan değil bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…