Cok tesekkurlerİlk.okudugum kitap secret
Bunun dışında sevdiklerim evrenden torpilim var , ayna verim Louise hay kitapları
Ayrıca biraz ileri seviye kyron - yuvaya yolculuk
Bir de bı Fransız yazar vardı ismini hatırlayamadım bı bakicam kitaplarına yazarım ismini , onun kitapları da sahanedir
iyi iyi cok calıskan ve hırslı biri oldugunuzu gösteriyor azıcık da cimri belkiBende baktım oğlak stelyumum varmış 4 gezegenim ve kuzey dugumu oglakta . Iyi bir şey galiba Çok severim oglaklari
Hiç biri olmamam büyük hayal kırıklığı oldu şuan djdjsjiyi iyi cok calıskan ve hırslı biri oldugunuzu gösteriyor azıcık da cimri belki
Ben spesifik olarak birini hiç istemedim açıkçası bunun doğru olduğuna pek inanmıyorum , mesela eşimi istediğimde kendisi hiç ortada yoktu , dünyadaki varlığından bile haberdar değildimBende zaten ilişki oluyor devamlılık yok
Ama yine de vizyonlanma net bir kişide etkili olur diyorsun. Hani kişiyi düşünme filan diyorlar ya , ama istediğim özellikle oysa ?
umarım bu topikteki herkes portakalını cekip alcak dusuncesinden inanıyorumValla ben de başta trolledim falan ama iş gittikçe ilginçleşti. Edebimle oturdum okudum yazılanları
Konuya özgü ifade de var. Alın tepe tepe kullanın
bu topik cekim gücüne inancımı arttırırken astrolojiye inancımı azalttı zatenHiç biri olmamam büyük hayal kırıklığı oldu şuan djdjsj
Sıfır çalışkanlık sıfır hirs ve bol miktarda para saçma mevcut bende djsjs
Burcum kova yukselenim akrep ikisinin özelliklerini acayip gösteririm
Hah işte bunu tavsiye ediyorlar benim için ospesifik kişi olayı merak konusuBen spesifik olarak birini hiç istemedim açıkçası bunun doğru olduğuna pek inanmıyorum , mesela eşimi istediğimde kendisi hiç ortada yoktu , dünyadaki varlığından bile haberdar değildim
Bir liste yaptım ve gerçekten olmasını istediğim tüm özellikleri yazdım
Listeyi yaptıktan 5-6 ay sonra eşimle tanıştım , ve işin komiği listedeki tüm özellikleri taşıyor yani şöyle diyim Bateri çalan biri olsun dedim adam bateri çalıyor , star wars fanatiği dedim star wars fanatiği
Kişisel özellikleri , zevkleri , yazdığım herşey ile birebir aynı
Ama eşime de hep söylerim güleriz , listeyi eksik yazmışım istemediğim özelliklerini de yazmam gerekiyormuş diyorum çünkü bazı huyları cidden beni çileden çıkarıyorama yapacak bişey yok ben çağırdım o geldi
Benim de çok ilgimi çeken bi konu, örneğin daha dün içinden keşke annem yarın şu yemeği yapsa diye düşündüm eve geldiğimde tamda o yemek karşımda, ek olarak dusunceyi serbest bırakmak gerekiyormus , burda evlenmek isteyen çoğu kişi ( ben dahil) sürekli düşündüğümüz icin olmuyor gibi gibi ,evren enerjisi
Bu stelyum dediğiniz merede baktım. Bi gezegen hanyada öbürü Konya'dabu topik cekim gücüne inancımı arttırırken astrolojiye inancımı azalttı zatenmesela cordelia dan da bi akrep bekledim ama cıkmadı
bu maddeler mantıklı da belli bir insana sabitlenme bence. 4 sene önce hayatımın askını buldugumu dusunmustum sanki beni daha iyi anlayan bir kisi daha olamaz gibiydi ve onla devam etmeyi deli gibi istiyordum ama sonrasında baya sorunlu bir tip cıktı.Hah işte bunu tavsiye ediyorlar benim için ospesifik kişi olayı merak konusu
Mutluluklar diliyorum size
Milana cok ilgincsin ya. 40 yil dusunsen batari caksin, star wars demek aklima gelmez. Tipini, huyunu dudunurdum daha cok. Sen adamin hobisine kadar dusunmussunBen spesifik olarak birini hiç istemedim açıkçası bunun doğru olduğuna pek inanmıyorum , mesela eşimi istediğimde kendisi hiç ortada yoktu , dünyadaki varlığından bile haberdar değildim
Listeyi yaptıktan 5-6 ay sonra eşimle tanıştım , ve işin komiği listedeki tüm özellikleri taşıyor yani şöyle diyim Bateri çalan biri olsun dedim adam bateri çalıyor , star wars fanatiği dedim star wars fanatiği
Ama eşime de hep söylerim güleriz , listeyi eksik yazmışım istemediğim özelliklerini de yazmam gerekiyormuş diyorum çünkü bazı huyları cidden beni çileden çıkarıyorama yapacak bişey yok ben çağırdım o geldi
Siz ne düşünüyorsunuz spesifik bir kişiyi vizyonlama konusunda.Ve en önemlisi neyi istiyorsan onu zaten hakettigini düşüneceksin. Bununla ilgili şüphe olmayacak. Misal biri var ama sana bakmaz diyorsun. Öyle değil. Onunla güzel bir arkadaşlığı hakettigini bileceksin. Onunla arkadaşlık kurmaktan yana hiç şüphen olmayacak. Zamanla zaten her olaya yansıyor.
hepsi biraz lazım aslında. mesela bende hava grubu yok gibi bişey iletişim sorunlarım had safhadaBu stelyum dediğiniz merede baktım. Bi gezegen hanyada öbürü Konya'da
Bu zirzopluğumun sebebi buymuş demek ki.
Buldum öbür yazarı daCok tesekkurler
Vala 3,5 sene golden köpek gibi pesinde gezdiğim taptigim adamla şimdi kankayiz(eskiden bayağı tutkulu ilişkimiz vardı birdebu maddeler mantıklı da belli bir insana sabitlenme bence. 4 sene önce hayatımın askını buldugumu dusunmustum sanki beni daha iyi anlayan bir kisi daha olamaz gibiydi ve onla devam etmeyi deli gibi istiyordum ama sonrasında baya sorunlu bir tip cıktı.
Sağol tatlim , sana da bol şans diliyorumHah işte bunu tavsiye ediyorlar benim için ospesifik kişi olayı merak konusu
Mutluluklar diliyorum size
Ay siz anlıyor gibisiniz bayahepsi biraz lazım aslında. mesela bende hava grubu yok gibi bişey iletişim sorunlarım had safhadatabi dogruysa amac eglence biraz
Hepsini not aldim, tesekkurler.Buldum öbür yazarı da
Laurent Gounelle
Çok çok başarılıdır , mutlaka okumalisin
Senin özel güçlerin var bu çekim filan değil bakBen spesifik olarak birini hiç istemedim açıkçası bunun doğru olduğuna pek inanmıyorum , mesela eşimi istediğimde kendisi hiç ortada yoktu , dünyadaki varlığından bile haberdar değildim