- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Cidden bende tekrar okuyayım cocugu getirttikten snra işim bitmiş gibi verdm gitti birine
Hahahahah demek ki nikah salonunda filan hayal etmek gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden bende tekrar okuyayım cocugu getirttikten snra işim bitmiş gibi verdm gitti birine
Inaniriz cunki başka bi arkadaş ta önerdi aynu kitabı, aynı şekilde olumsuz düşünmek te olumsuzu getiriyor demekki ,ay ben çok heyecanlandım ,cok iyi geldi bu konu sagol sevgili konu sahibiİnanır mısınız bilmem ama ben üniversite zamanında the sectet diye bir kitap okudum.ordan yola cıkarak eski sevgilimi kapıya getirdim.bir kagıda 5 ocak 2012 de bu kapıya geleceksin dedim.hep o hayali kurdum olmuş gibi düşündüm.evden cıkarken her kapıyı açtıgımda karşımda sanki o varmıs gibi gözlerimle karşımda kendisini canlandırdım.5 ocakta degilde 6 ocakta geldi hemde gelmesi cok imkansızdı.sonra tek hedefim buydu sanırım kendisiyle alakalı.bi daha üzerine yogunlaşmadım.şimdi baskasıyla evliyim ahaahahah
İşte deminde yazdıgm gibi bir kagıda gelmesini istedigim tarihi yazıp gözümle sürekli o anı canlandırdım gerçekmiş gibiNe yaptınız eski sevgiliniz konusunda.
Tam o gün gelmeyince hayal kırıklığına uğramadınız miİşte deminde yazdıgm gibi bir kagıda gelmesini istedigim tarihi yazıp gözümle sürekli o anı canlandırdım gerçekmiş gibi
Açıkcası bunu ben ekim ayından itibaren yapmaya basladım.kagıdıda yazıp kaldırdım.sonra kafamda sürekli canlandırınca buraya gelcek buraya gelcek diye tarih aklımdan uctu gitti.yani tarihe sadece kagıda yazarken odaklandım.snrasnda hep kapının önnde canlandırdım cismini.snra 6 ocak oldu.kapı caldı bir açtım o.ev arkadasım vardı koşa koşa kagıdı sakladıgım yere gitti açtı baktı 5 ocakmıs ama 6 ocakta geldiTam o gün gelmeyince hayal kırıklığına uğramadınız mi
Örneğin eşimle tanışmadan önce, bugün onunla tanışacağım biliyorum gibi yoğun düşünceye girdim. O gün onunla tanıştım. Gerçi 1 yıl sonra sevgili olduk ama oldu yani. Tesadüfte olabilir. Evde otururken bugün en sevdiğim yemeği yiyeceğim bunu biliyorum dedim. Yarım saat sonra ablam aradı. Ben gelirken x alıp pişireyim ne dersin dedi şok olmuştum. Böyle çok örnek yaşadım.
Ahhaa söyle sekerim seni mi kiracagim
Ben hep kendimi yengecle ozdeslestirirdim. Yasim 25 olduktan sonra yengeclikten çıkıp tam bir yay oldum. Bakindim ettim incikledim cimcikledim ki ay burcum yaymiş.Ben de buradan öğrendim. Doğum haritanızı araştırıyorsunuz. Haritada gezegenler ve onların burçları var. O burçlardan birkaçı aynı ise stelyumumunuz varmış. Hayırlı uğurlu olsun
Ben hep kendimi yengecle ozdeslestirirdim. Yasim 25 olduktan sonra yengeclikten çıkıp tam bir yay oldum. Bakindim ettim incikledim cimcikledim ki ay burcum yaymiş.
Simdi dedigin haritaya baktim, aslan diyor oğlak diyor hep:))
Hic de sevmedigim burclar
Gunes yengec
Yukselen oglak
Ay yay
Merkur yengec
Venus aslan
Mars aslan
Jupiter aslan
Saturn kova
Uranus oglak
Neptun oglak
Plüton akrep
3 oglak 3 aslan 2 yengec birer de yay akrep kova var.
Simdi bu ben oğlak ve aslan ozelliklerini daha cok tasiyorum mu demek?
ASLAN burcu stelyumu ; Bencildirler. Daima kendileri haklıdır. Eleştiriden hoşlanmazlar, sinirlenince kırıcı olurlar, öfkeleri genellikle yersizdir. Sonradan pişman olurlar ama bir kılıfa uydurur burunları nı düşürmezler.
OĞLAK burcu stelyumu ; Disiplinli ihtiraslı, dayanıklı olurlar. Diplomatik yönleri ağır basar. Güçsüz durumlarda alkol eğilimi olabilir. Yalnız kalmak bu kişiler için rahatsızlık vericidir.
kesinlikle beni anlatmayan ozellikler hepsi. Kafam karisti valla.
Hele ev stelyumlarim hepten beter. Birinci (koç) ve sekizinci (akrep) 'mis.
Hic begenmedim , hani benim naif yengeçim hani özgür yay'im.
Hepsini anlatırsam net ifşa olurum o yüzden bir tane yazayım zaman vermeyeceğim bir zamanlar 7plus almayı çok istiyordum ama imkan yok yani sonra AliExpress den kendime 7plus cüzdan kılıf adında bir sipariş verdim düşünce gücüne hep inanan biriyimdir ama kilit noktam şu her zaman o olay olmuş gibi davranır her gece gözümde canlandırırım neyse kılıf geldi sadece cüzdan olarak kullandım sürekli telefon gibi yanımdan ayırmadım bazen telimi kılıfa oturtup o olduğunu düşünerek kullandım derken 1 ay sonra 7plus kılıftaki yerini almayı başardıbu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..
soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?
ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım
lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu
bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.
daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşleriniz neler?
Merak ettim nasıl aldın? Birisi hediye falan mi etti telefonu yoksa sen mi aldınHepsini anlatırsam net ifşa olurum o yüzden bir tane yazayım zaman vermeyeceğim bir zamanlar 7plus almayı çok istiyordum ama imkan yok yani sonra AliExpress den kendime 7plus cüzdan kılıf adında bir sipariş verdim düşünce gücüne hep inanan biriyimdir ama kilit noktam şu her zaman o olay olmuş gibi davranır her gece gözümde canlandırırım neyse kılıf geldi sadece cüzdan olarak kullandım sürekli telefon gibi yanımdan ayırmadım bazen telimi kılıfa oturtup o olduğunu düşünerek kullandım derken 1 ay sonra 7plus kılıftaki yerini almayı başardı
Kendim aldım ama alacak durumda değildim o sıra neredeyse her gün ödemeler vardı o para resmen havadan geldi ki bu günkü 128gb fiyatına bile bakıp hadi bu gün tel değiştireyim diyip nakit alabileceğim bir şey değildi bunu kendime çektiğime inanıyorumMerak ettim nasıl aldın? Birisi hediye falan mi etti telefonu yoksa sen mi aldın
Aslında oğlak burcları yalnız takılmayı severBana da oğlak burcu stelyumu çıktı iyi mi. Sen dayanıklısın diye diye vuruyorlar kırbacı sırtıma. Ayrıca yalnızlığı çok severim ve alkolik olacak en son insanlardan biriyim. Bunlar yalan yaa