Kıyamam inşallah en kısa zamanda iş bulursun istediğin kurumdaBana şöyle güzelinden bir devlet işi, belediye falan da olur. Yoksa bu gariban Astoria işsiz olarak evlenecek ehehe : ((
Kimi çektin nolduAhahah hatlar karisti sanirim ben yanlis kisiyi cektim yaw1neyse bu da bisiydir.
Alkollü olduğunuz konu ile ilgili flörtünüzün yazışmalarını okumuş olabilir misiniz?Bu konu benim çok ilgimi çekti baştan aşağı yorumları okudum yalnız olmadığıma sevindim. Hatta bu konu hakkında uzun uzun kişisel gelişimcilerin kitap yorumlarını da okumuştum ama ı-ıh yok sarmadı beni. Ben çok düşünürüm mesela, detaylar içinde boğula boğula hastalanırım da yalan yok herkese derim hastalık hastasıyım takıntıma düşmeyin diye. Çekim gücü mü dersiniz, hisler mi dersiniz bilmiyorum ama bu durum içten içe beni kemiriyor artık. Atıyorum buluşmalarda bahane bulsam, toz pembe ufak yalanlar söylesem havada kalıyor.
-Başım ağrıyor ben buluşmaya katılamayacağım (halbuki ağrımıyor) dediğimde 2 dk geçmeden anında basım ağrıyor.
-Geçen sene flörtle bir müddet buluşmamak için öksürük krizlerine yakalanıyorum (halbuki turp gibiyim) dediğimde inanmazsınız yaklasık 11 ay öksürük çektim durdum.
-Bir arkadasıma mitomani hastaları (yalan söyleme hastalığı) bir projem var diyip fikir alışverisin de bulunuyorum sonra öğreniyorum ki adam tam üst seviye mitomani çıkıyor.
-Hiç mi disim ağrımaz bu dişler çok sağlıklı olur bi acı yarabbim dedim diyeceğime pisman oldum 1 yıldır bitmek bilmeyen ağrı çektim.
Bunlar bir takım yasadıklarım daha bir sürü. Ama çok sıklıkla yaşadığım vaka su sekilde. Kolay kolay bir insandan etkilenmem, eger biri etkim altına giriyorsa ruhum etkilesimde kalıyor sanki o kisiyle, kopmamda bir hayli zorlasıyor. Son flörtümde yaşadıklarımı aktarayım;
-Tanıştığımız ilk zamanlardan bir gece cok alkollüyüm onunla konustugumu zannediyorum diyor ki “yanımda hatun var uyuyor sonra konusuruz vs” diyor bende hımm diyorum (agırdan alacam birde yeniyiz bu ne diyor diyorum icimden) neyse sabah uyanıyorum megersem arkadasımla konusmusum bu yasadıgım seyi flörte anlatıyorum sen sandım diye gülüsüyoruz falan. Haftalar sonra beni bir kız ekliyor flörtün fuckbuddysiymis. Seninle mesajlasırken ben yanında uzanıyordum ismini öyle gördüm ekledim demez mi. Ben şok
Hayır cidden 5 vakit alkolümdeyim dini yönüm zayıf çok yasarım böyle.
Hayır benim huyum suyum değildir karşımdaki insanın özelini okumak karıştırmak. En son ki alkol aldığımızda telefonu yanımda dururken tinderdan eklediği bi kızdan mesaj gelmisti o benimkine burnunu sokunca bende kıza yazmıstım kavga etmistik. Bu fuckbuddy olayı tanısmamızın ilk basında gerçeklesmisti. Kız kollarının arasındayken bana mesaj yazıyormus kızda orda adımı soyadımı görünce bana yazmıstı.Alkollü olduğunuz konu ile ilgili flörtünüzün yazışmalarını okumuş olabilir misiniz?
Yalnız bu Stelyum aslanı hep gömmüş mü?Ben hep kendimi yengecle ozdeslestirirdim. Yasim 25 olduktan sonra yengeclikten çıkıp tam bir yay oldum. Bakindim ettim incikledim cimcikledim ki ay burcum yaymiş.
Simdi dedigin haritaya baktim, aslan diyor oğlak diyor hep:))
Hic de sevmedigim burclar
Gunes yengec
Yukselen oglak
Ay yay
Merkur yengec
Venus aslan
Mars aslan
Jupiter aslan
Saturn kova
Uranus oglak
Neptun oglak
Plüton akrep
3 oglak 3 aslan 2 yengec birer de yay akrep kova var.
Simdi bu ben oğlak ve aslan ozelliklerini daha cok tasiyorum mu demek?
ASLAN burcu stelyumu ; Bencildirler. Daima kendileri haklıdır. Eleştiriden hoşlanmazlar, sinirlenince kırıcı olurlar, öfkeleri genellikle yersizdir. Sonradan pişman olurlar ama bir kılıfa uydurur burunları nı düşürmezler.
OĞLAK burcu stelyumu ; Disiplinli ihtiraslı, dayanıklı olurlar. Diplomatik yönleri ağır basar. Güçsüz durumlarda alkol eğilimi olabilir. Yalnız kalmak bu kişiler için rahatsızlık vericidir.
kesinlikle beni anlatmayan ozellikler hepsi. Kafam karisti valla.
Hele ev stelyumlarim hepten beter. Birinci (koç) ve sekizinci (akrep) 'mis.
Hic begenmedim , hani benim naif yengeçim hani özgür yay'im.
Venüs, Mars,Merkür Başak burcunda benim.Bence burçlar etkiliyor ama kişi kendini ne kadar geliştirirse ve yetiştiği kosullar ebeveynler hepsi etkiler sonucta. Bir de her gezegen bir seyi temsil ediyormus tam bilmiyorum ama mesela venüs aşka tutumumuz mars kavga ederken ki tutumumuz.
Ya netten tanistigim prof vardi o aradi sabahkn korunde onu cekmeyecektim yanlis olduKimi çektin noldu
Cekiyoruuuummmm cekiyorummmm vee bitaktimmm daha hatirlatmayin rica edicimYa netten tanistigim prof vardi o aradi sabahkn korunde onu cekmeyecektim yanlis olduAllahim yakisikli olan adi 5 soyadi 4 harf olan gecen yil nisan ayinda karsimda oturan cikolata alan vaf ya hih o olcak
Ya ben istikrarla 4 yil ayni seyi dusundum.her gün ama.e oldu.oldu da noldu.baska bisiy isyeseymisim keske.hemen olmuyosa cok da zorlama yani baska bisi istemesela ben neredeyse 1 aydır birşey düşünüyorum o kadar ayrıntılı hayal ettim ki ama tık bile yok ...
eskiden olsa olurdu işte..
peki nasıl uyguluyorsunuz? simdi ben birinden hoslanıyorum ama muhabbetim bile olmayan biri siz olsanız ne yapardınız mesela? hayalle mi sözle mi neyle cekiyosunuz?
Ben de bazen bunda kararsız kalıyorum işte sonucta her seyi cekemiyoruzPeki çekim gücü mü yoksa olacakların önceden hissedilmesi mi?