cekim gücü diye bir sey var mı

Kızlarrr çekimgücü 1 günde yine çalıştı. Artık böyle şeyler yaşadıkça yazıcam. Dün satın almayı istedigim bisey vardı ama magazası uzak baya. Dun de bu konuyu acınca yarın zaten beni arabayla alıp götürcekler dedim sonra da dusunmeyi bıraktım hatta oraya giden otobüslere bakıyodum. 5 dk önce arkadasımdan mesaj geldi o magazaya gidicez arabayla gelmek ister misin diye

Bu konu benim çok ilgimi çekti baştan aşağı yorumları okudum yalnız olmadığıma sevindim. Hatta bu konu hakkında uzun uzun kişisel gelişimcilerin kitap yorumlarını da okumuştum ama ı-ıh yok sarmadı beni. Ben çok düşünürüm mesela, detaylar içinde boğula boğula hastalanırım da yalan yok herkese derim hastalık hastasıyım takıntıma düşmeyin diye. Çekim gücü mü dersiniz, hisler mi dersiniz bilmiyorum ama bu durum içten içe beni kemiriyor artık. Atıyorum buluşmalarda bahane bulsam, toz pembe ufak yalanlar söylesem havada kalıyor.

-Başım ağrıyor ben buluşmaya katılamayacağım (halbuki ağrımıyor) dediğimde 2 dk geçmeden anında basım ağrıyor.
-Geçen sene flörtle bir müddet buluşmamak için öksürük krizlerine yakalanıyorum (halbuki turp gibiyim) dediğimde inanmazsınız yaklasık 11 ay öksürük çektim durdum.
-Bir arkadasıma mitomani hastaları (yalan söyleme hastalığı) bir projem var diyip fikir alışverisin de bulunuyorum sonra öğreniyorum ki adam tam üst seviye mitomani çıkıyor.
-Hiç mi disim ağrımaz bu dişler çok sağlıklı olur bi acı yarabbim dedim diyeceğime pisman oldum 1 yıldır bitmek bilmeyen ağrı çektim.

Bunlar bir takım yasadıklarım daha bir sürü. Ama çok sıklıkla yaşadığım vaka su sekilde. Kolay kolay bir insandan etkilenmem, eger biri etkim altına giriyorsa ruhum etkilesimde kalıyor sanki o kisiyle, kopmamda bir hayli zorlasıyor. Son flörtümde yaşadıklarımı aktarayım;

-Tanıştığımız ilk zamanlardan bir gece cok alkollüyüm onunla konustugumu zannediyorum diyor ki “yanımda hatun var uyuyor sonra konusuruz vs” diyor bende hımm diyorum (agırdan alacam birde yeniyiz bu ne diyor diyorum icimden) neyse sabah uyanıyorum megersem arkadasımla konusmusum bu yasadıgım seyi flörte anlatıyorum sen sandım diye gülüsüyoruz falan. Haftalar sonra beni bir kız ekliyor flörtün fuckbuddysiymis. Seninle mesajlasırken ben yanında uzanıyordum ismini öyle gördüm ekledim demez mi. Ben şok

Hayır cidden 5 vakit alkolümdeyim dini yönüm zayıf çok yasarım böyle.

Peki yeniden deniyorum.176 boylarinda siyah sacli adi 5 harfli bir hayvan adi olan yakisikli bana asik olacak...bana gelecek kapimda sabahlayacak...asigim da asigim.ölûyorum da ölûyorum diyecek.o kadar BANA asik olacak ki yemeden icmeden kesilecek.beni gormeden yapamayacak.ben bunu hakettim.bu benim en doğal hakkım.bu olacak çûnkü ben öyle istiyorum.amin.salsim evrene unuttum gitti

Alkollü olduğunuz konu ile ilgili flörtünüzün yazışmalarını okumuş olabilir misiniz?

Alkollü olduğunuz konu ile ilgili flörtünüzün yazışmalarını okumuş olabilir misiniz?
Hayır benim huyum suyum değildir karşımdaki insanın özelini okumak karıştırmak. En son ki alkol aldığımızda telefonu yanımda dururken tinderdan eklediği bi kızdan mesaj gelmisti o benimkine burnunu sokunca bende kıza yazmıstım kavga etmistik. Bu fuckbuddy olayı tanısmamızın ilk basında gerçeklesmisti. Kız kollarının arasındayken bana mesaj yazıyormus kızda orda adımı soyadımı görünce bana yazmıstı.

Yalnız bu Stelyum aslanı hep gömmüş mü?
İnanılmaz cömert, adil, sevgi dolu, iyi bir lider vs gibi konulardan hiç bahsetmemiş mi? Her burç gibi aslanın da negatif ve pozitif yanları var. Bana bencil diyen hiç olmadı. Gerçi benim stelyum başakmış. Özelliklerini de gösteriyorum. Benim de kafam karıştı...

Bu beni anlatıyor. Mide, bağırsak, egzama da var. Hepsi tuttu.

Başak burcunda Stelyum

Analizci ve didikleyicidirler. Her konunun temelindekini merak ederler. Eleştirel, pratik ve dürüst yapıları sayesinde hem sevilirler hem de garipsenirler. Sempatik yanları insanlarla sıcak ilişkiler kurmalarında etkendir. Bulundukları ortamı düzenlemeye eğilimli, arkadaşlarına sürekli tavsiyeler veren, bazen konuşacağı yeri bilmeyen bir yapıları vardır. Vegan eğilimlilerdir. Bağımlılık ihtimalleri hep vardır, (özellikle ilaç ve alkol)her şeye çabuk bağlanırlar.

Genel sağlık sorunları: Mide ve sindirim problemleri, yumuşak deri enfeksiyonları, sivilceler

Bence burçlar etkiliyor ama kişi kendini ne kadar geliştirirse ve yetiştiği kosullar ebeveynler hepsi etkiler sonucta. Bir de her gezegen bir seyi temsil ediyormus tam bilmiyorum ama mesela venüs aşka tutumumuz mars kavga ederken ki tutumumuz.

Buna bende inaniyorum oluyor.Hatta olumsuz dusuncelerimiz evrene daha cabuk iletiliyor diye biliyorum.Biri vardi kendisiyle görüşmemiştik henuz konusuyorduk aramiz bozulunca arıyordu falan şey demiştim bu beni görüştükten sonra aramaz benden koparacagi birşey olmadigini anlar,bu is olmaz dedim dedigim gibi de oldu.Gorustukten sonra beni aramadi.Dikkatli olsun herkes olumsuz dusuncelerimiz evrene pat diye iletiliyor ve oluveriyor benden söylemesi.

Venüs, Mars,Merkür Başak burcunda benim.

mesela ben neredeyse 1 aydır birşey düşünüyorum o kadar ayrıntılı hayal ettim ki ama tık bile yok ...
eskiden olsa olurdu işte..

mesela ben neredeyse 1 aydır birşey düşünüyorum o kadar ayrıntılı hayal ettim ki ama tık bile yok ...
eskiden olsa olurdu işte..
Ya ben istikrarla 4 yil ayni seyi dusundum.her gün ama.e oldu.oldu da noldu.baska bisiy isyeseymisim keske.hemen olmuyosa cok da zorlama yani baska bisi iste

peki nasıl uyguluyorsunuz? simdi ben birinden hoslanıyorum ama muhabbetim bile olmayan biri siz olsanız ne yapardınız mesela? hayalle mi sözle mi neyle cekiyosunuz?

Secret kitabini okuyup ben de farkli konularda çekim denemesi yaptim ve olmuştu.

Sizin sorunuza yakın olarak şu örneği verebilirim; yillar önce hoşlandığım ama duygusal iliskimizin olmasi imkansiz biri vardi. Ben baska bir sehre üniversiteye gidince görüsme imkanimiz da tamamen bitti. Bende telefon numarasi da yoktu. Sonra kitabi okuyunca deneme yapmak aklima geldi, ismini telefonuma boş bir numarayla kaydettim ve benden hoslandigini ve sevgili olduğumuzu hayal ettim. Birkac defa aklima geldikce gerceklesmis gibi düşündüm. Ne kadar süre gectigini hatirlamiyorum ama kisa bir zamandi beni facebookta ekledi ve önceden mesafeli olan konusmamiz flörte döndü. Ama tanidikca beni mutlu edemeyecek biri olduğunu gördüm. Görüsmeyi kestim.

Biraz kolayci biriyim, tek tek özellik düşünmeye bile üşenirim şimdi herhangi bir sey isterken olacaksa hayirlisi olsun diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…