cekim gücü diye bir sey var mı

Milana cok ilgincsin ya. 40 yil dusunsen batari caksin, star wars demek aklima gelmez. Tipini, huyunu dudunurdum daha cok. Sen adamin hobisine kadar dusunmussun. Cok iyi ya. Demek ki bir sey istemeden once ince ince dusunmek onemli.

Ahhaa ama benim için bunlar cok önemli
Eski ilişkilerimden aldığım en büyük ders , beraber olacağım adamın aynı zamanda çok iyi anlasacagim bir arkadaşım olması gerektigiydi
Bu yüzden listenin başına arkadaşlarımla ne yapmaktan hoslaniyorsam onları yazdim , benim ilişkide mutlu olmam icin hayata aynı pencereden bakmam gerekiyor , gerçekten eşimle öyleyiz , ve bu yüzden bence cok mutluyuz , ikimizin de gıcık huyları var ama o kadar iyi anlaşıyoruz ki bu kötü huyları görmezden gelebiliyoruz rahatlikla

Bende çok fazla rüya görürüm fakat ne zaman etkilensem muhakkak bir haber veya farklı şeyler olur etkilendiğim ruyalarimdqn sürekli tırsıyorum

Sebebini, bilimsel yönünü hiç bilmiyorum hiç araştırmadım ama benim de başıma geliyor bahsettiğiniz şeyler. Olumlu veya olumsuz, aklımdan geçirdiğim, birkaç kez düşündüğüm şey başıma geliyor genelde.
Bazen beni aramasını, mesaj atmasını istediğim bir insanı oturup düşünür, bir deftere adını yazardım sayfalarca. O gün ya da bir iki gün sonra mutlaka ya arar ya karşılaşırdık. :)

Bazen rüyalarım çıkar, yani rüya tabiri gibi anlam olarak değil ama bazı rüyalarım bana işaret verir. Örneğin ailemden birini her kaybedişime yakın rüyamda evime çok misafir geldiğini ve bissürü hediye getirdiklerini görmüşümdür. Artık böyle rüyalarımdan korkuyorum.

Sayfaları da okumadım bir açıklama bulduysanız beni de alıntılayın

Senin özel güçlerin var bu çekim filan değil bak
Ahhaa yok valla gücüm falan keşke olsaydı
Sadece hislerim çok kuvvetlidir , birşeyi istediğim zaman gerçekten gönülden istiyorum
Çok yakın arkadaşlarım bile birşey istediklerinde beni arar söylerler , ya seninkilere soylesene şöyle bir dileğim var derler benimkiler kim diyorum ne bilelim ne dersen gerçekleşiyor , kime diyorsan ona ilet bizim dilekleri de derler

İstek dilek alıyor musunuz Milana hanııım? :)

Benim de çok net hatırlayıp fark ettiğim 2 olay var.

Birincisinde ailemin hiç taşınma planı yokken başka bir evimiz olmasını hayal etmiştim. Ama hayalimdeki ev bizimhem maddi hem de büyüklük açısından alabileceğimiz gibi değildi. Benim odama kadar manzarasına kadar neredeyse aynı bir evimiz oldu 1 sene içinde çok şaşırmıştım.

İkıncisinde lisede birinden hoşlanıyordum ama yurtta kalıyordum. Keşke onun evine yakın bir yerde otursaydım birlikte gelip giderdik diye hayal kuruyordum. Sonra dedem vefat edince anneannem onun evine çok yakın bir yere taşındı. Ben onda kalmaya gittiğimde birlikte gidip geldik.

Ama iki durumda olabilme ihtimali olmayan şeylerdi. Bence önemli nokta şu ben dur hayal kurayım da bunlar olsun diye düşünmedim. Sadece içimden onun hayalini kurmak geldi. Yani farkında değildim. Şimdilerde olmuyor mesela çünkü ben hoşlandığım beyi hayatıma çekmek için özel olarak düşünüyorum. Biraz akışında olması gerekiyor bence. Biz kontrol edemeden

Şans meleğin bırakmıyor seni bizimkide nerelerde kim bilir benimki uyuyodur kesin

şey diyolar şimdi sen çay siparişi verdin gidip mutfaga bakar mısın cayım geliyo mu diye ya da cay gelene kadar cayı dusunur musun? öyle serbest bırakmalıymısız
Dusunurum ben ya cay nerde kaldi gec de getirdi diye
Yo bu dilegimi unuttum saldim.gervekyen saldim.olacak kj diye dusunmuyorum biliyorum olacak.

Güneş-boğa
Ay-koç
Merkür-boğa
Venüs-koç
Mars-aslan
Jüpiter-terazi
Satürn-kova

İkinci sayfada da tahlil sonuçlarım var hjhjhjsjsjsj
Şimdi benim bilgilerim biraz saçma ve ordan burdan görme skskkd mesela günesin boga olması sadece istahlı olabileceğinizi ve neseli gulec bi tip olabileceğinizi dusundurdu. Venüs aska bakıs acınızı gösteriyor yani kocta mücadeleci ve sadık olacağınızı düşündürdü. Görselliğe önem veriyosun sonra genel bakınca. Gerisini cok bilemedim

Bu mesajdan çıkarılacak tek sonuç var.

Brad Pitt ile görselliğe önem verdiğimi kanıtladım. Aşka bakış açım mücadeleci anladığınız üzre, hedef Amerika.... Sadığımdır da.. Adam 50 olmuş umrumda değil aşk ölene kadar. İştahımla da Bradimi etkilersem oldu bitti bu iş

Evet benim de olanlar hep öyle nedense ve bu mesajınız bana dejavu yasattı ne alaka bilmiyorum

Gece gece insanın kafasına taktınız yahu bu stelyum nasıl bulunuyor bana bi anlatın hele

Angelina ne burcu acaba djkdkd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…