- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
Çin aslani diyorumtamam tamam kocadan vazgeçtim ateşin çocuklarından ver bari beslerimm :)
bu daha cok 6. His gibi bir şey bencebende rüyamda 2 kere aldatıldığımı görüp aldatılmıştım , anlattığım da bilinçaltı diyorlar , hiçte böyle bir şeyi düşünmemiştim oysa , bana gelen çekim gücü en fazla bu yönde oluyor :)
ederim tabi de simdi ben sizi tanımadıgım icin o kadar istahla hayal edemeyebilirim. Yine de hayal de edicem, dua da ama asıl bence siz kendiniz için denemelisinizBenim paraya parayı bulduğumu da hayal eder misiniz? Çoluğunuz çocuğunuz elem gormesin Allah rızası için hayal ediverin.
aynısını ben de dusunuyordum ama su var olmayınca da olmuyor zaten. Karsı tarafta da istek olması lazım. Eğer olmayacagı varsa da hızlanıyor sanki bir seyler.yani bu olayların bir faydası yok ki , bötle tek kii üzerinde çalişip onun gelmesini saglamış insanlar çok var ı onu merak ediyorum ama öncesinden biri için spirituel konularda çalışmanın eziklik olmadığını kabullenmem lazım yapabilmek için
Hahshhs güldürdünüz yaAaa hayir yok...babadan kalan mal varligi bolunemez kusura bakma tek cocuk.sen kendine baska birini hayal et.nasil olsa ne istersek olacak baska sansi yok.
bir insan bu kadar da cimri olmaz ki hahahaa :) valla parasıyla değil mi zengin ev havası solumuş köpeğim olsun istiyorum alacağım :)Çin aslani diyorumsatarim ayol veremem.zenginler cimri olur.uzgunum.
benim başıma çok fazla geliyor biraz rahatsızım açıkçası , ama bir yandan da iyi oluyor :)bu daha cok 6. His gibi bir şey bence
ederim tabi de simdi ben sizi tanımadıgım icin o kadar istahla hayal edemeyebilirim. Yine de hayal de edicem, dua da ama asıl bence siz kendiniz için denemelisiniz
aynısını ben de dusunuyordum ama su var olmayınca da olmuyor zaten. Karsı tarafta da istek olması lazım. Eğer olmayacagı varsa da hızlanıyor sanki bir seyler.
Hahshhs güldürdünüz ya
Ruyalariniz mi cikiyor hep? Neler mesela?benim başıma çok fazla geliyor biraz rahatsızım açıkçası , ama bir yandan da iyi oluyor :)
Yaaa buna nasil bakiyorsun bende bendeiyi iyi cok calıskan ve hırslı biri oldugunuzu gösteriyor azıcık da cimri belki
Malum arama motoruna doğum haritası yazıyorsun. Haritan cıkınca eğer 3 veya daha fazla gezegende aynı burc yazıyorsa o burcta stelyumun var ve o özellikleri de gösteriyorsun demek. Mesela gunes venus mars koc sa kocta stelyumun var. Gunes ve ayı da gezegen sayıyoruz. Onun dısında düğümler gezegen değil. Bakamazsan buraya harıtanı at söylerimYaaa buna nasil bakiyorsun bende bende
atıyorum üni de bir arkadaşım var çokta samimi değiliz aklımda bile yok diyeyim bir ara rüyamda gördüm ertesi gün kızdan msj geldi nasılsın diye . Ki bu sürekli oluyor alakasız insanlardan tut , eski sevgililerme kadar hayatımda ve aklımda olmayan ve gercekten düşünmediğim insanlar rüyamda gördükten bir kaç gün sonra arayıp veya yazıp ulaşıyorlar. rüyam da gördüm dediğimde inanmıyorlar. bir erkek arkdaşım vardı ayrıldık bir ay sonra rüyamda gördüm ki mesaj atma olayı vs de olmazdı yani tamamen bitti gözüyle bakıyordum rüyamda msj attığını gördüm ertesi gün aynı mesaj geldi. Böyle söyleyince bana da saçma geliyor o zamanlar da baya şok olmuştum. yeğenim doğmadan önce yeğenimi rüyamda gördüm sarısın mavi gözlü bir çocuk herkese anlattm inanmadılar bizim sülalede sarışın çıkmaz diye çocuk öyle doğdu. ve son olarak 2 yengemi de hamile gördüm ikisini de aradım ikisi de hamile değiliz dediler. Biri iki hafta sonra hamileyim diye aradı diğeri 6 ay sonra . Bu böyle uzar gider okuyup araştırıyorum ama şu var bizim önemsiz görüp takılmadığımız şeyler beynimiz de dönüp duruyor ve onlarla alakalı şeyler görüyoruz ha her gördüğüm çıkmıyor tabi ki de, çünkü deli gibi rüya görürüm bunlar etkilendiklerim ve artık kimseye de anlatmıyorum deli diyecekler az kaldı. Ha bir de annemde benim gibi ondan bulaştı herhalde :)Ruyalariniz mi cikiyor hep? Neler mesela?
Acaba böyle rüya görenlerin sebebi ne? Çakralar mı açık? Temiz kalplilik mi? Merak ettimatıyorum üni de bir arkadaşım var çokta samimi değiliz aklımda bile yok diyeyim bir ara rüyamda gördüm ertesi gün kızdan msj geldi nasılsın diye . Ki bu sürekli oluyor alakasız insanlardan tut , eski sevgililerme kadar hayatımda ve aklımda olmayan ve gercekten düşünmediğim insanlar rüyamda gördükten bir kaç gün sonra arayıp veya yazıp ulaşıyorlar. rüyam da gördüm dediğimde inanmıyorlar. bir erkek arkdaşım vardı ayrıldık bir ay sonra rüyamda gördüm ki mesaj atma olayı vs de olmazdı yani tamamen bitti gözüyle bakıyordum rüyamda msj attığını gördüm ertesi gün aynı mesaj geldi. Böyle söyleyince bana da saçma geliyor o zamanlar da baya şok olmuştum. yeğenim doğmadan önce yeğenimi rüyamda gördüm sarısın mavi gözlü bir çocuk herkese anlattm inanmadılar bizim sülalede sarışın çıkmaz diye çocuk öyle doğdu. ve son olarak 2 yengemi de hamile gördüm ikisini de aradım ikisi de hamile değiliz dediler. Biri iki hafta sonra hamileyim diye aradı diğeri 6 ay sonra . Bu böyle uzar gider okuyup araştırıyorum ama şu var bizim önemsiz görüp takılmadığımız şeyler beynimiz de dönüp duruyor ve onlarla alakalı şeyler görüyoruz ha her gördüğüm çıkmıyor tabi ki de, çünkü deli gibi rüya görürüm bunlar etkilendiklerim ve artık kimseye de anlatmıyorum deli diyecekler az kaldı. Ha bir de annemde benim gibi ondan bulaştı herhalde :)
son olarak bu da enlerim için de unutamadığım biri vardı ve kız arkadaşı olduğunu duydum ama sosyal medyada resim falan yok çok inanmamıştım aradan uzun bir zaman geçti rüyamda çocuk resim gösteriyor bak bu kız arkadaşım diye resmi gördüm ama hatırlamıyorum , uyandım rüyadan ağla ağla kendime gelemiyorum arkadaşıma anlattım bişey çıkmaz takma kafana dedi. sosyal medyasında dolanıyorum çocuğun gece saat 2 civarı falan hikayesinde kızla aşkımlı cicimli resmini gördüm , bunun bir tık ilerisi neresi bilmiyorum ama üzücü şeyler de oluyor.Ruyalariniz mi cikiyor hep? Neler mesela?
valla hiç bilmiyorum genelde temiz kalplisin vs diyorlarda meryem ana da değilim sonuçta , inan bilmeyi bende çok istiyorum :)Acaba böyle rüya görenlerin sebebi ne? Çakralar mı açık? Temiz kalplilik mi? Merak ettim
Ben de bu sekilde rüyamda eski sevgilimin sevgilisinden ayrıldıgını görmüstüm. Bir gün sonra aynı şekilde bir yerde ayrıldıklarıyla ilgili bir şey görmüştüm.son olarak bu da enlerim için de unutamadığım biri vardı ve kız arkadaşı olduğunu duydum ama sosyal medyada resim falan yok çok inanmamıştım aradan uzun bir zaman geçti rüyamda çocuk resim gösteriyor bak bu kız arkadaşım diye resmi gördüm ama hatırlamıyorum , uyandım rüyadan ağla ağla kendime gelemiyorum arkadaşıma anlattım bişey çıkmaz takma kafana dedi. sosyal medyasında dolanıyorum çocuğun gece saat 2 civarı falan hikayesinde kızla aşkımlı cicimli resmini gördüm , bunun bir tık ilerisi neresi bilmiyorum ama üzücü şeyler de oluyor.
Bu kadar çok kişide olması içimi rahatlattı çevreme bu tarz şeyleri anlatınca inanmıyorlar ya da aptalmısım gibi bakıyorlar.Benim de mesela aklıma biri geliyor alakasız, o gün ya o kişiyi görüyorum ya da ondan bir haber alıyorum.
Birkaç kişinin rüyamda öldüğünü gördüm, sabah ölüm haberini aldım.
Bazı geceler kabus gibi geçiyor benim için, ortada bir şey yok ama gece zehir oluyor bana.Uyumuyorum ama uyanık da değilim sanki. Sabah bir yakınımın bir tehlike atlattığını duyuyorum.
En son gecem zehir olduğunda dedim acaba yine ne oldu meğerse gece yangın tehlikesi atlatmışız da haberimiz yokmuş mesela.
gerçekten oluyor böyle şeyler inanıyorum . hani bazı durumlar saçma gelir ya insana anlattığımız insanlara saçma geliyor o yüzden çok anlatma taraftarı değilim ama yaşayınca anlaşılıyor.Benim de mesela aklıma biri geliyor alakasız, o gün ya o kişiyi görüyorum ya da ondan bir haber alıyorum.
Birkaç kişinin rüyamda öldüğünü gördüm, sabah ölüm haberini aldım.
Bazı geceler kabus gibi geçiyor benim için, ortada bir şey yok ama gece zehir oluyor bana.Uyumuyorum ama uyanık da değilim sanki. Sabah bir yakınımın bir tehlike atlattığını duyuyorum.
En son gecem zehir olduğunda dedim acaba yine ne oldu meğerse gece yangın tehlikesi atlatmışız da haberimiz yokmuş mesela.
bende ayrıldıklarını gördüm bana döndüğünü vs vs ama sonuç geri barıştılar :) bizde böyle avunuyoruz işteBen de bu sekilde rüyamda eski sevgilimin sevgilisinden ayrıldıgını görmüstüm. Bir gün sonra aynı şekilde bir yerde ayrıldıklarıyla ilgili bir şey görmüştüm.
benm bildiğim tek birşey var tamamen unuttuğun an geri geliyorlar , aklında yokken .Birşey sorucam kizlar ben birinin bana geri dönmesini istiyorum boyle degerimi falan anlasin.Acikcasi isin icinde biraz hırs ve ego da var.
Şimdi gelmiş gibi dusunsem acaba olur mu? Hırs bu olayin onune gecip olmasini engelleyip blokaj oluşturur mu?
Bununla ilgili calısma vardı twi...da. Hırs blokaj olusturabilir. Önce onu tamamen affetmeyi dene bence. Bağ kesme çalışması var mesela. Sonra da ne sekilde kapına gelmesini istiyorsan onu hayal edebilirsin.Birşey sorucam kizlar ben birinin bana geri dönmesini istiyorum boyle degerimi falan anlasin.Acikcasi isin icinde biraz hırs ve ego da var.
Şimdi gelmiş gibi dusunsem acaba olur mu? Hırs bu olayin onune gecip olmasini engelleyip blokaj oluşturur mu?
Bağ kesme çalışmasını önerdim birine bence sen de bak canım. Bu tarz meditasyonlar arındırıyor sanki ben hiç umursamıyorum bile onu su an.bende ayrıldıklarını gördüm bana döndüğünü vs vs ama sonuç geri barıştılar :) bizde böyle avunuyoruz işte